Bu nedemek yardım lütfen!

ozge8ruzzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2017
4
0
1
36
Kızlar merhaba,
Adetime 4 gün vardı.Kan testimin sonucu <2 çıktı.Adetim 3 gün gecikince bidaha test yaptırdım.Bu sefer de 2.1 çıktı.Bu nedemk oluyor Allahaşkına??Yardımcı olur musunuz bana?

Son düzenleme:
Kızlar merhaba,
Adetime 4 gün vardı.Kan testimin sonucu <2 çıktı.Adetim 3 gün gecikince bidaha test yaptırdım.Bu sefer de 2.1 çıktı.Bu nedemk oluyor Allahaşkına??
>5 için hamilelik deniyor.. gecikmenizin muhtemelen başka sebebi var.. bir doktora görünün isterseniz..

>5 için hamilelik deniyor.. gecikmenizin muhtemelen başka sebebi var.. bir doktora görünün isterseniz..
Doktor bana >7de hamile deilsin diyip adet sokturucu vermisti. Icmeme ragmen adet olmayinca hamile oldugumu ogrendim ve Allahtan bebegime zarar vermedi o ilac

Doktor bana >7de hamile deilsin diyip adet sokturucu vermisti. Icmeme ragmen adet olmayinca hamile oldugumu ogrendim ve Allahtan bebegime zarar vermedi o ilac
doktorun gazabına uğramışsın Allah korumuş.. tahlillerde genelde referans >5 diye biliyorum.. 3 gün gecikmiş haliyle 1467 çıkmıştı benim.. daha düşük değerlerle hamile olanlar olduğu için >5 i söyledim..

doktorun gazabına uğramışsın Allah korumuş.. tahlillerde genelde referans >5 diye biliyorum.. 3 gün gecikmiş haliyle 1467 çıkmıştı benim.. daha düşük değerlerle hamile olanlar olduğu için >5 i söyledim..

Senin yüksekmiş evet.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Sadece geçen yıl 15 gün kadar gecikmem olmuştu prolaktinden. İlkkez bukadar gecikti.Hala da adet olmadım.Bugün 5. Gün.Salı günü randevu aldım doktordan.Bakalım artık.Teşekkürler cevaplar için.

Evet doktoru degistirip baska doktora gittigimde eski degeri gosterdim hamilelik baslangici oldugunu soyledi ve ilaclar cok sukur bebegime zarar vermemis. 6 haftalikken anca ogrendim hamile oldugumu

Back
X