• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu neden olduğunui anlayamadım , yardımcı olun :))

Umrana

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
64
0
6
Samsun
bugun okulların ilk günüydü lise3 E geçtim sınıftaki erkeklerle sorunum yok hiç birisiyle. bugun bir sınıf arkadaşım (adı X olsun )yanıma geldi dürekli gelir gerçi konuşur detleşir arada vurur sevgilisi var ama . bugun öyle konuşuyoduk sevgilisinden yanımda sıra arkadşaşımda var ... Bu x İN ÇOK YAKIN arkadaşı bunuda adı y olsun :D bu X işte seviglisiyle buluşcağını falan söyledi paten falan yapcaklarmışşş. burasını bastıra basıra söyledi :D pek anlamadım ama neyse :D Y de gelcek dedi yanında biriside olcak dedi. napıyım dedim . hiç öylesine söyledim dedi belki merak edersin diye. ya çok öncede 70 sınıfda çocukdan hoşlanıyodum ama şimdide iyi yani aramız konuşuruz arada bakıyor falan ama keşke olsa saırışın mavi gözlü :D klasikleşti artık... bilmioyrum bu X nedemek istedi şimdi :D yada ben mi abartıyorum. bunu söyler söylemez gitti yanımda zaten :D yorumlarınızı bekliyorummmm :)

Şunu yazan lise 3 degil orta 3 olsa anlardım da , bilemedmki şimdi :)

Bu işlerden önce lütfen rica ediyorum Türkçe yazım kurallarını öğrenin.
Sonra cevap veren mutlaka olacaktır...

Bu işlerden önce lütfen rica ediyorum Türkçe yazım kurallarını öğrenin.
Sonra cevap veren mutlaka olacaktır...
hızlı yazdım, çıkmak zorunda kaldım özür dilerim. derslerimde gayet başarılıyım . erkek meraklısıda değilim . sadece sohbet amaçlı merak ettiğim için yazdım. kusura bakmayın her şeyin burda paylaşılıcağını düşünmüştüm :(:14:

Şunu yazan lise 3 degil orta 3 olsa anlardım da , bilemedmki şimdi :)

henüz 17 yaşıma basmadım ve bu yaşıma kadar bir çıktığımda olmadı ve bu tür şeyleri bilmoyrum sadece bu durumu sizinle paylaşmak istedim. dalga geçmenizi istemiyorum :5:

bence boş ver bunları ve derslerine çalış kritik bir sene ;)

ya erkekleri takan mı var tabikide derslerime bu yıl dahada yoğunlaşcam bu tür şeyleri düşünmeme vakit bulmamamn gerek :d okulda ilk gün böyle bişey oldu bende anlattım. keşke anlatmaz olaydım yaa :D

Canım çok tatlısın :) Bence boş konuşmuş biraz yani sohbet muhabbet olsun diye. Zaten sevgilisi varmış ya umutlanma boşuna :) Bu duygular güzel tabi heyecan verici ama derslerin daha önemli bu dönemde senin için :34:

Canım çok tatlısın :) Bence boş konuşmuş biraz yani sohbet muhabbet olsun diye. Zaten sevgilisi varmış ya umutlanma boşuna :) Bu duygular güzel tabi heyecan verici ama derslerin daha önemli bu dönemde senin için :34:

biliyorum biliyorum dersler. ya hiç bi zaman böyle bi beklenti içinde olmadım ki :D neyse daha böyle şeyler payalaşmıcam yaa . :D

Back
X