- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
- Konu Sahibi littlecoffeedoc
-
Anksiyete okb arası bir şey yazdığınız. Tam olarak nedir ne değildir bilinmez ama bunlara yakın gibi.
Doktora gitmelisiniz bence. Çünkü bu aldatıldım ne yapmalıyım gibi bir dert değil.
Hayatınızı etkileyen ve psikolojik bir dert
Yanlış yönlendirme olmadan önceliğiniz doktor olsun.
Bu tarz bir sorun bende de vardı,ki hala biraz var,doktora gittim. En az 1 buçuk yıl ilaç kullanmam gerektiğini söyledi.
İlaçlara bağımlı yaşamak ne kadar doğru bilmiyorum,ilaçlarla daha kötü olmuştum çünkü kafamı kaldıramıyordum en son..
Bunu ben de deneyeceğim.Ben de ilaca karşıyım aslında.
O yüzden psikiyatr değil de psikologa gidip rahatlamak ve olayı bilinçaltında çözme taraftarıyım.
En az 1,5 yıl ilaç mıı?? Of çok kötü ya. Bu kadar ciddi bir şey olduğunu bilmiyordumBu tarz bir sorun bende de vardı,ki hala biraz var,doktora gittim. En az 1 buçuk yıl ilaç kullanmam gerektiğini söyledi.
İlaçlara bağımlı yaşamak ne kadar doğru bilmiyorum,ilaçlarla daha kötü olmuştum çünkü kafamı kaldıramıyordum en son..
Nasıl başardınız peki?Bende de vardı, ama ilaç kullanmaktansa kendim üstesinden gelmeyi tercih ettim ve büyük ölçüde bunu başardım.Artık daha mutluyum.
Nasıl başardınızBende de vardı, ama ilaç kullanmaktansa kendim üstesinden gelmeyi tercih ettim ve büyük ölçüde bunu başardım.Artık daha mutluyum.
Sizin farklıdır belki..En az 1,5 yıl ilaç mıı?? Of çok kötü ya. Bu kadar ciddi bir şey olduğunu bilmiyordum
Bunu ben de deneyeceğim.
Asla psikiyatrların işini küçümsediğimden değil, ama bu tarz ilaçların legal uyuşturucu olduğunu düşünüyorum.
Bırakınca bir süre sonra yine aynı.
Aynen ya konuşmaya devam etsek büyüyeceğini biliyorum yine de tutamıyorum erkek arkadaşım sakin falan da değil alttan da almaz pek ve büyük büyük tartışmalara sürükleniriz bu kez çok daha kötü etkileniyorum. Bi süre uzak kalıp sakinleşmek ve daha sonra güzelce konuşarak çözebilmek isterdim, ve tabi ki bu süreçte kendimi yiyip saçlarımı filan yolmadanBen o konusmanin problemi arttirmakdan baska birsey yapmicani bilmeme rahmen kesinlikle cenemi tutamiyorumhirs yapiyorum kucucuk kavga kocaman oluyo.allah tan esim sakin idare ediyor beni
Ben de antidepresan kullanmak istemiyorum etkileri ağır ve kalıcı bir çözüm değil gibi malesef. Neticede bu fizyolojik bir hastalık değil ki ilacı bırakınca nükseder gibi geliyor. Ömür boyu da kullanamam ki psikolog mantıklıHiç sormayın.
Hele antidepresanlar.
Sene 2010 üniye hazırlanıyorum. Uyku bozukluğum var doktor antidepresan verdi.
Kuş gibiydim kullanırken sonra lanet olsun dedim çöpe attım.
O dönem farkettim ki bir çok öğrenciye aynı ilaç veriliyor. Sanki kızılay dağıtıyor gibi millete antidepresan verip gönderiyorlardı.
Hala da aynı demek.
Yazık. Bir de hastanın hayatı üzerine yeminliler. İlla can kastı mı olması gerek.
Psikoloğa biraz bütçe ayırıp rahatlamak daha iyi.
bu sanirim ofke kontrolunu bilmedigimizden oluyo psikologlar cocuklukta ogrenilmeli bir sure sakin kalmayi sonra konusmayi ogrenmeli diyorlar Ama artik zor galiba bizi psikolog paklarAynen ya konuşmaya devam etsek büyüyeceğini biliyorum yine de tutamıyorum erkek arkadaşım sakin falan da değil alttan da almaz pek ve büyük büyük tartışmalara sürükleniriz bu kez çok daha kötü etkileniyorum. Bi süre uzak kalıp sakinleşmek ve daha sonra güzelce konuşarak çözebilmek isterdim, ve tabi ki bu süreçte kendimi yiyip saçlarımı filan yolmadan
Çocukluk mu kaldı :) psikoloğa gitmeyi düşünüyorum ben ciddenbu sanirim ofke kontrolunu bilmedigimizden oluyo psikologlar cocuklukta ogrenilmeli bir sure sakin kalmayi sonra konusmayi ogrenmeli diyorlar Ama artik zor galiba bizi psikolog paklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?