Bu nedir?

Visnekralicesi

Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda.
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
2.459
3.454
83
Instagram hesabıma böyle bildirimler gelmiş biri mi giriyor acaba ,arada hesabınızı güvenceye almak için numaranızı yazın onay kodu gondericez diye yazı çıkıyor ,bnde yazıyorum kod geliyor öyle girebiliyorum hesabıma, ben ne İstanbul'dayım nede Kayseri de kim ne yapicak bnm hesabımı

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-17-23-44-39-19.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 248
  • Screenshot_2021-12-17-23-44-47-36.webp
    5 KB · Görüntüleme: 233
instagtam girilen lokasyonlari farklı gösterebiliyor ben de bir kac ay önce hesap açtım lokasyon bölümünde farklı sehirler var fakat girilen cihaz benim cihazım.

Cihazlar size mi ait 2 farklı cihaz gözüküyor ben de farklı cihazdan giriş yapınca kod istiyor çift koruma olduğu için.

Yok bana ait değil.

Biri hesabiniza giris yapiyor.
Şifreyi değiştirdim ama yine girebilir mi bilmiyorum, ne yapicak orda anlamıyorum, ne bir konuşma var orda , ne başka bişey 14 marka olan sayfayı takıp ediyorum sadece , 5 te takipçi var onlarda satış yapmaya çalışan sayfalar.

Çok kullanılan bir şifreniz varsa çalmışlardır. Ya yakınınız ya da başka bir şey için her şey olabilir. Komşumuzun çalınmıştı, herkesten borç istiyordu çalan kişi oymuş gibi. Hatta bu bir ara baya yaygındı.

Amacı ne bilmiyorum bom boş , bir hesap arkadaş bile eklemedim oraya sadece takıp ettiğim markalar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…