Bu nedir ??

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
35
Kizlar bekarim.denize falan cok girdim bu yaz..hapsirdigmda kasigimin sol kismina bir agri saplaniyor.sanki baglantili damar varda cekiyor ordan bir sey..5 6 ay once sancili regl icin gitmistim daha once olmuyordu ultrasonda kis falan olmadigini soyledi doktor..bir iki hafta once o bolgem agridi ayni zamanda hapsirdigimda yine sanci saplaniyor kivraniyorum bir an.. sizce bu ne ?? Ve ben kadin doguma mi gitmeliyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Üşütmüşsün deniz bazen çok ağrı yapar. Belki iltihaplanma olmuş olabilir, eğer aynı zamanda idrarda yanma varsa yumurtalıklar vesaire değil de idrar yolları enfeksiyonu olabilir. Her şekilde jinekoloğa gidin siz o sizi yönlendirecektir.

Gece uyurken bilhassa uyaniksam surekli gidiyorum pskolojik diye dusunuyorm ama

Gece uyurken bilhassa uyaniksam surekli gidiyorum pskolojik diye dusunuyorm ama

Muhtemelen üşüttünüz bir şey olmaz ama ağrı dayanılmaz olursa bir kadın doğuma gidin. Bekar olduğunuz için çok bir işlem yapmıyorlar zaten en fazla karından ultrasonla bakar ve belki idrar tahlili ister. Geçmiş olsun.

Ayaklarinizi sicak tutun, sicak su torbası kasık agrisina iyi geliyor tabi sadece usutmedense.

Eğer yerini tam tarif edebiliyorsanız yani" Tam şurama saplanıyor sancı."diyebiliyorsanız ciddi bir şeye değil de üşütmeye işaret edermiş...Ama tabii sağlık bu ihmale de gelmez...

Bastirdindan veya dokandinda filan aciyormu... Eşim denizde ayak serce parmagini taştan kestirmisti.. Yarası kapandı.. Abdest alirkan sol kasının agridini fark eti. Hemen doktura giti kan tahlili ve kadin dogumda ultrasonla bakmislar.. Doktor yara gormus, aynı dudakta cikan ucuklardan.. Doktor yaranin iglestini ve antibiotike gerek yok demiş..

ayaklarını usutmussun sen terlık gıy

Ya bana hapsirikla degil normal oldu bu.

Kasik agrisi sikayetiyle kadin doguma gittim. Bir sey yok dedi. Fenaydim artik. Sonra tüm batin usg istedi.

Nur topu gibi bir tasim vardi. Kapali ameliyatla aldilar.

Dikkat etmek ve doktora gitmek gerek.

Eşim kadin doguma gitti derken? Erkek uye yasak...

Mune Kazen @P r o d i g y

Eşin mi kadın doğuma gitti anlamadım Mune

Evet hata eglendim onuda gordun diye hata arka arka almislar 3 er 3er

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…