Gece uyurken bilhassa uyaniksam surekli gidiyorum pskolojik diye dusunuyorm amaÜşütmüşsün deniz bazen çok ağrı yapar. Belki iltihaplanma olmuş olabilir, eğer aynı zamanda idrarda yanma varsa yumurtalıklar vesaire değil de idrar yolları enfeksiyonu olabilir. Her şekilde jinekoloğa gidin siz o sizi yönlendirecektir.
Gece uyurken bilhassa uyaniksam surekli gidiyorum pskolojik diye dusunuyorm ama
Usutmeden olsa surekli olur hapsirinca tam sol kasigima bicak sapliyorlar neden o an cok garibime gidiyo :)Ayaklarinizi sicak tutun, sicak su torbası kasık agrisina iyi geliyor tabi sadece usutmedense.
ayaklarını usutmussun sen terlık gıyKizlar bekarim.denize falan cok girdim bu yaz..hapsirdigmda kasigimin sol kismina bir agri saplaniyor.sanki baglantili damar varda cekiyor ordan bir sey..5 6 ay once sancili regl icin gitmistim daha once olmuyordu ultrasonda kis falan olmadigini soyledi doktor..bir iki hafta once o bolgem agridi ayni zamanda hapsirdigimda yine sanci saplaniyor kivraniyorum bir an.. sizce bu ne ?? Ve ben kadin doguma mi gitmeliyim ?
Kizlar bekarim.denize falan cok girdim bu yaz..hapsirdigmda kasigimin sol kismina bir agri saplaniyor.sanki baglantili damar varda cekiyor ordan bir sey..5 6 ay once sancili regl icin gitmistim daha once olmuyordu ultrasonda kis falan olmadigini soyledi doktor..bir iki hafta once o bolgem agridi ayni zamanda hapsirdigimda yine sanci saplaniyor kivraniyorum bir an.. sizce bu ne ?? Ve ben kadin doguma mi gitmeliyim ?
Bastirdindan veya dokandinda filan aciyormu... Eşim denizde ayak serce parmagini taştan kestirmisti.. Yarası kapandı.. Abdest alirkan sol kasının agridini fark eti. Hemen doktura giti kan tahlili ve kadin dogumda ultrasonla bakmislar.. Doktor yara gormus, aynı dudakta cikan ucuklardan.. Doktor yaranin iglestini ve antibiotike gerek yok demiş..
Bastirdindan veya dokandinda filan aciyormu... Eşim denizde ayak serce parmagini taştan kestirmisti.. Yarası kapandı.. Abdest alirkan sol kasının agridini fark eti. Hemen doktura giti kan tahlili ve kadin dogumda ultrasonla bakmislar.. Doktor yara gormus, aynı dudakta cikan ucuklardan.. Doktor yaranin iglestini ve antibiotike gerek yok demiş..
Erkek uyesi degilim, bildigim eşimi anlatiyorum evet ultra sondan bakmislar..
Erkek uyesi degilim, evet bildiginiz kadin dogum ultrasondan bakmislar orda ne var diye, yara gormus.. Simdide gecti cok sukur...
İlk defa kadın doğuma giden erkek duydum:))Erkek uyesi degilim, bildigim eşimi anlatiyorum evet ultra sondan bakmislar..
Geçmiş olsun bu arada...Erkek uyesi degilim, evet bildiginiz kadin dogum ultrasondan bakmislar orda ne var diye, yara gormus.. Simdide gecti cok sukur...
Erkek uyesi degilim, evet bildiginiz kadin dogum ultrasondan bakmislar orda ne var diye, yara gormus.. Simdide gecti cok sukur...
Evet hata eglendim onuda gordun diye hata arka arka almislar 3 er 3er
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?