Bu neydi şimdi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ernb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ernb

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
626
289
123
Samsun
Kizlar bir buçuk ay önce biriyle konuşmaya başladım aramiz gayet iyi 7 24 konuşuyoruz falan .ben sevgi ya da aşkla baslamadigim için çoğunlukla karşı tarafın ilgisi ile ilerliyordu . Onunda bu kadar yoğun duygularla baslamadigini düşünüyorum hoşlanma şeklindeydi ama isteyen oydu . Yani kizsam bin kere arar bir sorun olsa yüz kere Özür diler bu sekilde . Görüştük ve çıkmaya başladık . benden onceki iliskisi bir hafta sürmüş 25 yasinda ve en uzun iliskis 2 ay sürmüş . Tipi de meslegi de gayet iyi . Hergün görüşüyoruz falan . Bulusmada azcik yuzum dusse on saat bisey mi oldu diyip agzimin icine bakan adam 2 gün içinde birden buzdolabı gibi oldu . Aramiyor sormuyor . Ne oldu diyorum yokbisey diyor . Bitirdim . Ve o kadar bahaneye bakıyormus ki demek ki iliski yasamayi bilmiyormusum diyip sıyrıldi . Ne oldu bir anda anlayamadim . Cok iliskim olmadigi için analiz yapamadim bu tip profillerle karsilastiniz mi arar mi tekrar ?

Arar canim arar, taktik yapiim demis baştan sen istekli olmadığın için, önce ilgileneyim sonra keseyim o düşünsün demiş,malum çapkın profilli zaten. Ama yememişsin,güzel:KK28:

Tipik erkek. :) aramıza hoşgeldin:)

Ona ne oldu bilemem ama senin ne yapman gerektigini cok iyi biliyorum; hayatindan cikar onu.
En uzagina git.
Umitsiz vaka.

Dua sebebi bence bu kadar sürede bırakması.

Ortada hiç bir problem yokken bırakacak adam 3 yıl sonra da 5 yıl sonra da bırakıp gidebilirdi. Zararın neresinden dönülse kârdır demek lazım bu durum için.

Bir daha aramaması en hayırlı olan model bu:) ıssız adamı çektiler böyle bir nesil pörtledi.

Adam kur yapmayı falan seviyor demek ki, baştaki heyecanı yaşayıp bitiriyor ilişkiyi.

seninle takılamayacağını anlamış ve uzaklaşmış. erkekler böyle işte.

Biz buna halk arasinda maymun iştahlı veya ayran gönüllü deriz. İşte o tip erkekmiş canım.
Arkana bakmadan kaç ondan.:KK54:

Ilgilenip sonra birden ilgiyi kesmek de moda oldu. Son zamanlarda bu durumla alakali ne cok konu acildi. Sacmalamanin bir baska evresindeler sanirim bu eriller.

Bazı erkekler kızı tavlayana kadar asırı ilgili olurlar, ondan sonra cekilirler. Ama bu tip erkekler en gec 3-4 hafta icinde tekrar mesaj atıp yoklarlar, acaba istesem yine benimle cıkarmı diye. Emin ol öyle olacak. Sakın yüz verme :).

Back
X