bu neydi ?!

Annesi ameliyat olduğu için giden birinin iletişime aravermesi gayet doğal ama bu adamın diğer davranışları da şüpheli ve bu şüpheli davranışları neticesinde ben adamın annesini bahane ederek başka işler çevirmeye gittiğini düşünüyorum.
Davranışları çelişkili, görüşmeye devam edeceksen dikkatli olmalısın.

35 yaşında ilk defa öpüşen bir erkek belli olurdu, fazla heyecanlanır, eli ayağına dolaşır, ama bence ilk öpücük olsa ileri gitmezdi, o gün bol bol öpüşmeye çalışırdı seninle diye düşünüyorum.

Bir de sanki evlilik muhabbeti açınca senin her şeye tamam diyeceğini düşünüyor gibi geldi.
Biraz beklemede kal bakalım neler diyecek neler yapacak, sen arayıp sorma. Davet edince eve gitme tanımaya çalış hoşuna gitmezse ayrılırsın

ahah çok güldüm valla
danışman hoca da hayat danışmanı gibi her şeye yardımcı olmuş
çok da doğru söylemiş.

Sizi arkadaş ortamından uzak tutmaya çalışmasından ve kendi arkadaş ortamınizdan uzak durmasından hoşlanmadım nedense. Bana samimi gelmedi

Aynen katılıyorum
Arkadaşlarıyla tanıştırmaması ve sizin arkadaşlarınızla tanışmaması çok büyük bir işaret ne yönde olduğuna dair .

ahah çok güldüm valla
danışman hoca da hayat danışmanı gibi her şeye yardımcı olmuş
çok da doğru söylemiş.

Sağolsunlar gerçekten. Yaşam koçluğu yapmışlıkları da çoktur. Gece gündüz bin küsur sayfa okuyup, analizlere dalınca alanında doktor oluyorsun da, sosyal hayatta sınıfta kalıyorsun.

Etmeyin gitmeyin. Adam yalanı dolanı hepten ele almış.

Bi de kızı yarı zorla evine getiriyor.

burda iyi niyetli olanlar erken evlenmiş olabilir.
benim gibi maalesef geç evlenenlerin dünyasından haber veriyorum:
bir kemal sunal seslendirmesiyle
"o tünelin ucu b*mb*k bir yere çıkıyor"

Eşimle aşık olduğumuz ilk günlerde bırakın arkadaş çevresiyle tanışıp,tanıştırmak neredeyse sokaklarda bağıracaktık "seviyoruz üleynnn" diye. böyle coşkulu bir şey aşk. Etrafımda gördüğüm örneklerde de hep böyledir. ve bu aman kimse duymasın olayının hayırla bitenine hiç rastlamadım. bir de ben mi çok kötü niyetliyim bilemedim ama 35 yaşında, hiç öpüşmemiş, sosyal medyadan kız arkadaş bulan bir adam tillahına kadar doğru olsa bile arkama bakmadan kaçardım. en basitiyle profesyonel yalancı en kötü ihtimalde de bi çeşit sapık falandır heralde. Tekrar affınıza sığınarak, belki de benim içim kötüdür. tabi bunlar benim şahsim genellemelerim. ne demişler, "tüm genellemeler yanlıştır, bu bile:)"

Koskoca üniversite bitirmişsin bide
Adam hiç öpüşmedim diyebiliyor sana ya
Ben olsam bir tarafımla gülerim hayrola eşcinsellik falan mı vardı derdim dalga geçerdim ya
Hiç seni görmeden 1 ay gece gündüz konuşuyorsunuz .hemen bulunmamak onunda işine geldi çünkü seni kıvama getirmiş oldu
Yüzyüze gelmediğiniz insanlarla bu kadar samimi olmayın telefon netten çok saçma
Evlenmek ne ya görmeden ?
Yani tatlım çok safsın ya

İşte bana pek zorla gibi gelmedi.
Kızı sürüklemedi ya.

yani kızı tabi ki sürüklememiş adam kötü sapık katil değil zaten sonuçta ama niyeti anlattığı gibi değil, oynuyor.
Konu sahibi de günlük ilişkiler istese zaten buraya konu açmazdı yaşar geçerdi, o zaman sorun yoktu.
ah ah şimdi bekar olmak çok zor hiç bilmiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…