- Konu Sahibi DERTLXIX PAPATYA
canım gerçekten üzüldüm olanlara, ama bu kadar şeyden sonra bile her işte her yaşananda bi hayır vardır diyebilmek gerek..
bu kişiden ayrılmak konusunda, annemide düşünüyorum demişsin, nasıl dayanır lafa söze; ama birde düşünsene böyle biriyle evlenip birkaç ay sonra boşanmak istediğinde annen ona nasıl dayanacak??
bence annenide kendinide düşünüyosan, böyle bi insanla devam etme, bile bile lades deme
altınlarıda verme, hukukende zaten istemeye hakları yok, bu kadar oyun yapmışlar, yalanlar söylemişler, çeksinler cezasını bu yaptıklarının
şuanda dua edilebilecek en güzel günlerin içindeyiz, Rabbim karşına bundan sonra hep hayırlı ınsanlar çıkarsın inş..
sevgiler![]()
Hukukçu değilim ama bunların takan tarafa iadesinde kimin kusurlu olduğuna bile bakılmıyor diye biliyorum ben.
Yani konu sahibi arkadaşım, nişanı bozarsanız, ki bana da elalem ne der falan diye bakmayıp, yalancı biriyle evlenmeniz hata olur gibi geliyor, takılan altınların iadesi konusuda bir hukukçuya danışın.
Evlilik de bir kısmet işi, maalesef bugüne kadar karşınıza hep yanlış insanlar çıkmış. Allahtan foyaları siz evlenmeden önce çıkmış da mutsuz bir evliliği sürdürmek, ya da boşanıp daha fazla etkilenmekten kurtulmuşsunuz. İnşallah bundan sonra doğru insanı bulur ve huzurlu bir evlilik yaparsınız.