Bu nişandan da mı döneceğim?...

Geçmiş olsun canım. Umarım Allah doğru dürüst birini çıkarır karşına mutlu olursun ömür boyu.
Bende nişanlımı doğru dürüst tanımadan taktım yüzüğü. 3 ayda 3 defa nişan atma durumuna geldik. Sonuncuda baya baya atmıştık, ailem araya girdi , Zaten kendisinede dedim, şimdiki aklım olsa 1 sene çıkar tanımaya çalışır, bir yandan araştırtırdım. Neyse bizde çok problem yaşadık,başlıklarıma bakar ohoooooooo... birbirimizi tanımadığımız, beklentilerimizi bilmediğimiz, birbirimizi anlamadığımız, birbirimize güvenemediğimiz için oldu. neyse en son nişan atma davasında oturduk konuştuk.. Kendisine düğünü ertelemeyi, zira kendisini tanımak istediğimi söyledim. Nişanı atmak üzere idik, ama şimdi seneye kadar birbirimizi tanıma fırsatı verdik. Benimkinin yalan dolan huyu yoktu, 3 kağıdıda yok, sadece anasına para yollaması deli ediyordu beni, sanki benden esirgeyip annesi gile yolluyor gibi geliyordu. şimdi görüşmüyor ailesi ile. Zaten görüşsede para yollayamıycak, zira gırtlağına kadar borca soktum. Maaşını alıp taksitine yatıracak.Ödesin düğüne kadar :) kendimde yarı yarıya ödeyelim demiştim ilk zamanlar, şimdi karışmıyorum öde dedim. Bu onları öderken ben beyaz eşya için para biriktireceğim. seneyede hem birbirimizin huyunu suyunu öğrenmiş oluruz. hem borçları ödemiş oluruz. hayırlısı ile düğünümüzü yaparız inşallah :)

nerden nereye.. Diyeceğim o ki aman acele etme, önce tanı... sonrası yavaş yavaş olur nasılsa...

Eger nisanlinin gerçekten yalan soyledigini kesinse, insanlari dusunup hayatini harab edecek bir yola girmen çok gereksiz.
Varsin millet konussun, bu senin hayatin onlarin degil!
Zaten is insanlari memnun etmeyekaldiysa o imkansiz.
Nisanlinla yuzles neden boyle bir konuda yalan soyledigini ogren.
Sonrada yollari ayir. Milleti de onemseme.
Eger nazara geldigine inaniyorsan, nazar duasi, felak, nas, cevsen oku her gun, kendine yarim saat ayirarak. Ve negatif elektiriklere karsi uygun bir tas al, uzerinde tasi. Insanlarin laflarina uzulmek yerine, Allah'a sukret ki evlenmeden ne mal olduklarini sana gostermis. Allah gonlune gore versin ve cumlesinin insallah.

canım benim 10 kere nişan atmak 1 kere boşanmaktan iyidir. nasip işi bunlar. şimdi kısmetsizin diyeceğim ama ya onlardan biriyle evlenseydin de evlendikten sonra yüzlerini görseydin? hiç de şanssız değilsin. çok şanslısın.

ağzı olan konuşur. boşver... iyisin, güzelsin ki kaç insan senle evlenmek istiyor :) kıskananlara kulak tıka.

oh çok iyi olmuş öğrendiğin. at nişanı gitsin. nişanlıyken aldatan evlenince ohoo...

hemen evlenme kararı ama desem ee yazdıklarına göre hepsinin arası da 2-3 sene var. hemen alelacele de alınmamış.

kısmet işi. daha çok gençsin. evlilik bu... birbirini çok seven 2 insan olarak bile o kadar zor ki... çiftlerden biri kötüyse düşün ne olur o zaman.

seni hakeden birini bekle. daha azına razı olma.

bak tekrar söylüyorum, ama millet ne der diye o adamla evlenme. boşanmak 10kere nişan atmaktan çok daha zor. seni aldatan adamla evlenemezsin. at nişanı. başkasını seviyor hem ne verebilir ki sana? sevilmek senin en doğal hakkın.

hakkında hayırlısı olsun.

çoğumuz kim ne der diye yaşıyoruz önce kendini düşün olmuyosa olmuyodur amaaaaaan at gitsin tamam senin için çok zor olabilir at gitsin demesi de kolay olabilir ama yarın öbür gün evlenseniz boşansanız bundan daha iyi olmaz emin ol hem belli olmaz bunca sıkıntıdan sonra mutlu olucan biri çıkar karşına, sana özelden mesaj atıcam :70:

Back
X