Bir buçuk senelik ilişkim var erkek arkadaşım haliyle evlenip yuva kurmak istiyor bu hayali çok var bizde uzun süredir beraber olduğumuz için istiyor tabi. Başlarda söz nişan istedi ama ailem yanaşmadı arada kaldım ailem araştıralım sorusturalım dedi ev istendi ev olmazsa olmaz dendi bir sürü laf oldu belki de çoğu insan böyle şeyleri yaşıyordur. Tabi bunları ona yansitmadim sevilmediğini düşünür diye arada kaldım bir süre aramız açıldı sevgilim onu oyaladigimi düşünmeye başladı ama yine çok şükür eskisi gibi devam ettik istediği tek şey aileler ufak da olsa görüşsün hepsi gelsin gitsin de demiyor belli başlı bir iki kişi de olsa yüz yüz gelsin konuşsunlar istiyor sonrasında evlenmek içinde söz nisan için de bekleyecegimiz kadar bekleriz diyor ama en azından belirli biseyimiz olsun ki gerçekten hak veriyorum sorun benim tarafta. İşin bu tarafı normal ama ablası cok karışıyor bu işe söz nişan işine numaramı istedi o günden beri devamlı aramasa da ara ara arayıp baskiliyor ne zaman çağıracaksiniz geleyim konuşayım o da görmek tanımak istiyor haliyle o xa haklı ama ara ara laf sokuyor gibi de geldi başlarda normal konuşuyordu ama bakti ki benden ses seda çıkmıyor uzun süredir artık bi tuhaf oldu bana karşı kardesini düşünüyor normal olarak ama bu kadar da karışması saçma ise girdim biraz çalışıp çağıracaktim çeyizi biz hallederiz destek oluruz siz nişan da çoğu şey bizde bizim tarafa ait çalışma hiçbir şeyim yok çeyiz olarak kıyafet olarak zil haldeyim acele ettiriyor çeyizi evlendikten sonra yavaş yavaş alırsın diyor zaten bize çok eşya gelir dedi çevremiz geniş dedi. Erkek arkadaşım onun kadar zorlamiyor o üstüme çok geliyor onlara yakında ev tutarmışız falan Sevgilimin en iyi anlaştığı bu kadın diğer ablaları o kadar değil bununla çok yakınlar her şeyini paylaşır tabiki de erkek arkadaşımın iyiliğini düşünüyor ama tavırları hoşuma gitmedi bilmiyorum o da bayadir bekledi hakli olabilir aile haber bekliyor ama bende aileme söz anlatamiyorum birde birkaç kere duydum erkek arkadaşım istemiyor kadının beni arayıp darlamasini çünkü ailemi biliyor katı olduklarını benim mecburen bu durumda kaldığımı o sebeple arada uyardığına şahit oldum ona demiyorum aradı böyle dedi diye ama en sonunda sevgilime söyliycem yeter bunaldım artık her aradığında aynı konuyu konuşuyor çünkü bir süre daha calismam lazım hiç saygımı bozmadım o kadına karşı ama baktım tavırları tuhaflasmış ters konuşuyor
Son düzenleme: