BU NORMAL Mİ??

Mns45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2021
72
39
38
8 senelik bir ilişkim oldu, bazı sebeplerden ötürü ayrıldık ve yaklaşık 2 yıldır kimseye güvenip hayatıma alamıyorum. Kriterler koyuyorum kendime.
Doğru düzgün bir konuştuğum biri bile olmadı. Onu unutamamak değil de yeniden hayatıma birini alamıyorum. Normal mi? :)

Ayrılmanızdaki Bu sebeplerden bazıları güvenle mi alakalı? 2 yıl bence uzun Bi süre herşeye rağmen hayat devam ediyor üzerinden seneler geçmiş zor olsa da sizin için hayatınıza devam etmenizi öneririm bence normal Bi davranış değil

Normaldir. İnsan yeniden hayatına birini alıp ona güvenmekte çok zorlanıyor. Herşeti en baştan yaşamak ağır bile gelebiliyor. Ya bu da kötü biterse diye ebdişe ediyor. Şahsen benim tam 5 yılımı aldı :)

bence normal. 8 sene uzun bir süre, neyin sizi mutlu/mutsuz ettiğini öğrenmişsiniz.

kriter ve prensipleriniz olgunlaşmış,yerleşmiş.

artık olaylara duygusallıktan ziyade mantıkla bakıyorsunuz. daha doğrusu mantığınızı duygularınızın önüne alabiliyorsunuz. bu güzel bir şey :)

eski ilişkinizde sizi mutsuz eden ,hoşlanmadığınız kriterlerin farkına varmışsınız ve artık sorunsuz bir ilişki yürütebilmek adına daha titiz davranıyorsunuz. bence doğru olan da bu :)

yanlış olan benmişim geliyor bazen.insan üzülüyor birini yeniden sevemediği için

off çok uzun bir süre ve çok zor gerçekten umarım geçer...

şu var bir de bazen en yakınım dediğim kişilere bazı duyguları açıklamam zor oluyor bu süreçte.o yüzden anonim oolarak buradan yazmak ya da fikir almak iyi gelir dedim bilmiyorum.....................

off çok uzun bir süre ve çok zor gerçekten umarım geçer...
Geçiyor emin ol. Ve unutma herşeyin zamanı var doğru kişi hayatına öyle bi anda girecek ki sen de şaşıracaksın.

doğru insan çıkarsa bunları düşünmezsiniz...

Aşırı imreniyorum sizin gibi insanlara.
En iyisini en temizini yapıyorsunuz emin olun.
Benim bir ilişkimin bitişiyle yenisinin başlaması arasındaki en uzun sürem 2 hafta olmuştur en fazla.

Bu saatten sonra ilişkiniz olursa sağlıklı olması çok muhtemel. Ruhunuz arınmıştır ne güzel. Hazırsınızdır.
Güven işi biraz şans..
Her zaman temkinli olmak lazım ama "aman kimseye de güvenilmez" diyerek de yaşanmaz. Ben hep iyi, dürüst insanların var olduğuna inandığım için çok da ters köşe olmadım aşk hayatımda.
Onca maymun iştahlılığıma ve ruhumu yormama rağmen sağlıklı güven duyduğum bir evlilik yaptım.

çok güzel umutsunuz aslında bana yeniden bir şeyler yaşama yeniden sevme umudu umarım bulurum ama şuan çok üzülüyorum hepsi bu...

Benimde 8 yıllık ilişkim aldatma ile bitti o şuan beni aldattığı kişiyle evli bende 3 yıldır hayatıma kimseyi almadım hatta tanışma, konuşma gereği bile duymadım . Hayatıma biri girecek mi mutlu olacak mıyım ve en önemlisi güven duyabilecek miyim merak ediyorum. Ve yaşım 26.

olur kesin de..sadece bazı seyler bizim istedimiz zaman olmuyor. imtihan yani..
2 sene çok uzun bir imtihan değil mi ben mi abartıyorum
beni de aldattı sayılır ve aşım 24 sanırım yalnız değilim..

2 sene çok uzun bir imtihan değil mi ben mi abartıyorum

beni de aldattı sayılır ve aşım 24 sanırım yalnız değilim..
yasin o kadar genc ki 40 yaşında biri olarak tavsiyem;
hayat neler getirir hic bilinmez.
dusunceyle olmuyor bu isler.
kader denen birsey var. bazen ne yapsak olmuyor bazen de umursamayıp vazgecince oluyor.
Bi tavsiye bir de kendini onemse ve sana keyif veren seylere odaklan..
Oyle biri çıkar ki. iyi ki digerleri olmamış dersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…