Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrılmanızdaki Bu sebeplerden bazıları güvenle mi alakalı? 2 yıl bence uzun Bi süre herşeye rağmen hayat devam ediyor üzerinden seneler geçmiş zor olsa da sizin için hayatınıza devam etmenizi öneririm bence normal Bi davranış değil8 senelik bir ilişkim oldu, bazı sebeplerden ötürü ayrıldık ve yaklaşık 2 yıldır kimseye güvenip hayatıma alamıyorum. Kriterler koyuyorum kendime.
Doğru düzgün bir konuştuğum biri bile olmadı. Onu unutamamak değil de yeniden hayatıma birini alamıyorum. Normal mi? :)
karşıma pek çok kişi çıktı fakat ben bir şeyler hissedemedim.Sanırım anormal olan benime güvenip hayatıma alamıyorum. Kriterler koyuyorum kendime.
yanlış olan benmişim geliyor bazen.insan üzülüyor birini yeniden sevemediği içinbence normal. 8 sene uzun bir süre, neyin sizi mutlu/mutsuz ettiğini öğrenmişsiniz.
kriter ve prensipleriniz olgunlaşmış,yerleşmiş.
artık olaylara duygusallıktan ziyade mantıkla bakıyorsunuz. daha doğrusu mantığınızı duygularınızın önüne alabiliyorsunuz. bu güzel bir şey :)
eski ilişkinizde sizi mutsuz eden ,hoşlanmadığınız kriterlerin farkına varmışsınız ve artık sorunsuz bir ilişki yürütebilmek adına daha titiz davranıyorsunuz. bence doğru olan da bu :)
offNormaldir. İnsan yeniden hayatına birini alıp ona güvenmekte çok zorlanıyor. Herşeti en baştan yaşamak ağır bile gelebiliyor. Ya bu da kötü biterse diye ebdişe ediyor. Şahsen benim tam 5 yılımı aldı :)
Geçiyor emin ol. Ve unutma herşeyin zamanı var doğru kişi hayatına öyle bi anda girecek ki sen de şaşıracaksın.offçok uzun bir süre ve çok zor gerçekten umarım geçer...
bende en çok bunu diliyorum karşıma yeniden aşık olacağım birinin çıkmasını ama bu kadar süre geçince inancını kaybediyor insan.Geçiyor emin ol. Ve unutma herşeyin zamanı var doğru kişi hayatına öyle bi anda girecek ki sen de şaşıracaksın.
doğru insan çıkarsa bunları düşünmezsiniz...8 senelik bir ilişkim oldu, bazı sebeplerden ötürü ayrıldık ve yaklaşık 2 yıldır kimseye güvenip hayatıma alamıyorum. Kriterler koyuyorum kendime.
Doğru düzgün bir konuştuğum biri bile olmadı. Onu unutamamak değil de yeniden hayatıma birini alamıyorum. Normal mi? :)
sanırım doğru insan olmayacakmış geliyor,üzülüyorumdoğru insan çıkarsa bunları düşünmezsiniz...
olur kesin de..sadece bazı seyler bizim istedimiz zaman olmuyor. imtihan yani..sanırım doğru insan olmayacakmış geliyor,üzülüyorum
2 sene çok uzun bir imtihan değil mi ben mi abartıyorumolur kesin de..sadece bazı seyler bizim istedimiz zaman olmuyor. imtihan yani..
beni de aldattı sayılır ve aşım 24 sanırım yalnız değilim..Benimde 8 yıllık ilişkim aldatma ile bitti o şuan beni aldattığı kişiyle evli bende 3 yıldır hayatıma kimseyi almadım hatta tanışma, konuşma gereği bile duymadım . Hayatıma biri girecek mi mutlu olacak mıyım ve en önemlisi güven duyabilecek miyim merak ediyorum. Ve yaşım 26.
yasin o kadar genc ki 40 yaşında biri olarak tavsiyem;2 sene çok uzun bir imtihan değil mi ben mi abartıyorum
beni de aldattı sayılır ve aşım 24 sanırım yalnız değilim..