Bu normal mi?

Slayer Witch

Schadenfreude enjoyer
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2017
1.058
2.747
133
Merhabaaa : ) hamileyim ama hiçbir şey hissetmiyorum 7. hafta olacak bende tık yok. çok erken olduğu için mi böyle? beta hcg düzenli arttı son kontrolde doktor da her şeyin şimdilik yolunda olduğunu onayladı, pzt kalp atışını duyacağız ama endişe ediyorum bebeğim ordadır di mi :/ neden hiçbir şeyi hissetmiyorum fiziksel olarak bi değişim falan acaba...

Herkesin hamileliği çok farklı şanslı gruptasinizdor

Daha çok yeni olduğu için çok büyük bir değişiklik hissetmemeniz normal. Sağlıkla gelsin

Normalde de erken ama illa belirti olmak zorunda değil yani belirtim yok sağlıksız gebelik belirtim çok sağlıklı gebelik demek yanlış hiç bir belirtim yoktu benimde 30 haftama girecem gayette sağlıklı bir gebelik yaşıyorum vok şükür sıkıntı etmeyi.

Regl ağrısı ve göğüs hassasiyeti dışında asla bir şey yaşamadım. Gecikmem olmasaydı hamile olduğumu da anlamazdım diyorum herkese dalga geçerek. Herkesin hamileliği kendine has. Takmayın, stresten uzak durun. 24. haftadan selamlar. Sağlıkla gelsin bebiş♥

Herkesin hamileliği çok farklı şanslı gruptasinizdor

Daha çok yeni olduğu için çok büyük bir değişiklik hissetmemeniz normal. Sağlıkla gelsin

Teşekkür ederim kızlaar endişe ediyordum ben de, rahatladım

Ben 13. haftamdayım 3-4 defa kusma dışında hiçbir belirtim olmadı. Kusmalarım da bulantıyla olmadı. Tamamen bir anda geliyordu kusuyordum geçiyordu şanslı kesimdensin bence şükret. Ben hep şükrediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…