• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6+6 haftalık gebeyim bunlar normal mi

H510

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
6
Kızlar 6 haftalıkken keseyi gördüm doktor bey yolk da gördüm dedi oruç tutabilirsin dedi. İlk oruç tuttuğum gün ağrım oldu hemen devlette doktora gittim idrara sıkışık olmadığım için yolk u görmedi ve bir sıkıntı yok oruç tutabilirsin dedi 7 haftalıkken kalp atışını duymamız lazım dedi. Bir kaç gün daha hafif kaşık ağrım oldu. Şu an geçti sadece meme ağrısı var başka bir belirti hissetmiyorum bu hafta da normal mi korkuyorum bir sıkıntı olacak kalp atışını duyamayacağız diye

Eklentiler

• IMG_9474.webp
    IMG_9474.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 109
Kızlar 6 haftalıkken keseyi gördüm doktor bey yolk da gördüm dedi oruç tutabilirsin dedi. İlk oruç tuttuğum gün ağrım oldu hemen devlette doktora gittim idrara sıkışık olmadığım için yolk u görmedi ve bir sıkıntı yok oruç tutabilirsin dedi 7 haftalıkken kalp atışını duymamız lazım dedi. Bir kaç gün daha hafif kaşık ağrım oldu. Şu an geçti sadece meme ağrısı var başka bir belirti hissetmiyorum bu hafta da normal mi korkuyorum bir sıkıntı olacak kalp atışını duyamayacağız diye
yolk u görmenle görmemen arasındaki süre ne kadar ? cihazlarla da alakalı görememiştir belki oruç konusunda bir şey diyemem sizin kendi fikriniz kasık ağrısı devamlı olmaz ara ara olur ben 8.haftadayım şuan hiç yok ağrım endişe etmeyin kontrolunuz ne zaman

yolk u görmenle görmemen arasındaki süre ne kadar ? cihazlarla da alakalı görememiştir belki oruç konusunda bir şey diyemem sizin kendi fikriniz kasık ağrısı devamlı olmaz ara ara olur ben 8.haftadayım şuan hiç yok ağrım endişe etmeyin kontrolunuz ne zaman
2 gün sonra yolku göremedi sanırım

Hamile kadının oruç tutması kadar saçma bir şey yoktur yemin ederim okurken delirdim ya karnında minicik bir can var hayat var 12 saat aç kalmak ne demektir ya , hamile kadınların oruç tutmadı kesinlikle Günah diye biliyorum ve öyle de olmalı

Bişey sormak istiyorum
Hamileliğin oluşma sürecinde oruçsak yani haberimiz yok daha yeni döllenme olmuşsa bi sorun olur mu sizce
Ramazanda hamile kalan var mı daha önce

Bişey sormak istiyorum
Hamileliğin oluşma sürecinde oruçsak yani haberimiz yok daha yeni döllenme olmuşsa bi sorun olur mu sizce
Ramazanda hamile kalan var mı daha önce
Ben Ramazanı şerifte hamile kaldım . yerleşme kanaması son iki gün oldu . Gerisini tuttum . Ama bı sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum. Yeni yerleştiği için. Bir önceki gebeligimi de Ramazanı şerifin başlarında öğrenmistim oruç tutmayı birakmistim

Nedir son durumunuzz

Back
X