Bu normal mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibinin işi yok sanırım gidecek yeri de yok. Çaresiz o da
En mantıklısı kendine iş araması o zaman. Kocasının 30 bin geliri varmış ev de kira. Zaten açlık sınırı altında bir hayat sürüyorlar bir de üvey oğlununun derdi var. Cidden çekilecek bir evlilik değil.
Konu sahibinin bu evlilikten kazancı yok.

Kumar, alkol ya da yasakli madde bataginda bu cocuk. 24 yasinda hala bosanma travmasinda saplanip kalarak simariklik yapmiyordur,bence basi dertte.
Beni de korkutan bu para vs meselesi değil birşey var yolunda gitmeyen
Evlat kaybı nedir bilirim ciğer acısını
Eşim yaşasın istemiyorum
Birşey varsa bir şekilde önünü alalım istiyorum

Tazminat aldı 5 sene önce o paradan oğluna harcıyor
Ciddi söylüyorum bak en mantıklısı bu evliliği bitirmen.
İş araman daha sağlıklı olur.
Kocanız zaten geliri kötü, evi barkı yok. Bir de üstüne oğlunu evlendirecek daha. Cidden çekilecek çile değil.

Kaç yaşındasınız? Bahse konu tazminat emeklilik tazminatı mı? Kendinizr ait bir ekonomik güvenceniz birikiminiz var mı?
45 yaşında eşim primi dolunca iş yeri verdi aylık olarak ödediler çalışmaya devam ediyor
Bu tazminat oğlu istedi araba alalım diye toplu verilmedi araba da alınmayınca böyle parça parça yiyor istiyor işte

45 yaşında eşim primi dolunca iş yeri verdi aylık olarak ödediler çalışmaya devam ediyor
Bu tazminat oğlu istedi araba alalım diye toplu verilmedi araba da alınmayınca böyle parça parça yiyor istiyor işte
E siz yaşlanınca ne yapacaksınız?
Allah korusun da yaşlılıkta kirada kalınca naısl
Geçineceksiniz bu kocayla?
Adamın geliri düşük bir de emekli olacak kiraya dahi yetmeyecek parası. O zaman ne yapacaksınız
Sizin sorununuz o tuhaf üvey çocuktan çok koca bence.

Ciddi söylüyorum bak en mantıklısı bu evliliği bitirmen.
İş araman daha sağlıklı olur.
Kocanız zaten geliri kötü, evi barkı yok. Bir de üstüne oğlunu evlendirecek daha. Cidden çekilecek çile değil.
Düşündüm düşünmedim değil
Kalp hastasıyım bir çok hastalığım daha var kiralar 20 bin TL'den başlıyor ilk boşandigim da boşanmış olduğum için kiralık ev vermediler
Aile evine gittim
Şimdi basarabilir miyim bilmiyorum
Eşimi de seviyorum
Düşüp de kalkamazsam diye korkuyorum artık genç değilim

E siz yaşlanınca ne yapacaksınız?
Allah korusun da yaşlılıkta kirada kalınca naısl
Geçineceksiniz bu kocayla?
Adamın geliri düşük bir de emekli olacak kiraya dahi yetmeyecek parası. O zaman ne yapacaksınız
Sizin sorununuz o tuhaf üvey çocuktan çok koca bence.
Bilmiyorum hiç bilmiyorum

Neden ayrılmayı düşünmüyorsunuz ?
Bu hayata bir defa geliyorsunuz
Lütfen kendinize odaklanın
Hayatınızın geri kalanını sorunlu üvey çocukla geçirmeyin.
Düşündüm ama çıkış yolu bulamadım destek olmadan hayatta kalmak çok zor bunu boşanmayı yaşadım daha önce de

Düşündüm ama çıkış yolu bulamadım destek olmadan hayatta kalmak çok zor bunu boşanmayı yaşadım daha önce de
Keşke ikinci evlilikte biraz da mantığınızı kullansaydınız. Evi kirada geliri düşşk üstelik çocuğu olan bir adam size hayat yolunda bir kazanç vermez zaten.
Üzüldüm açıkçası.
Çocuk olsa sadece sorun yine bir şekilde çözülür de burada kocada da sorun var

En mantıklısı kendine iş araması o zaman. Kocasının 30 bin geliri varmış ev de kira. Zaten açlık sınırı altında bir hayat sürüyorlar bir de üvey oğlununun derdi var. Cidden çekilecek bir evlilik değil.
Konu sahibinin bu evlilikten kazancı yok.
38 39 yaşında kalp ve bir çok hastalığı bulunan biri hemen iş ev vs bulabilir mi sizce arkasında da hiç destek yoksa

Adam 30 bin maaşla günlük 1000 tl hem kira ödeyip hem de oğluna para mı yediriyor öyleyse gerçekten bu adamla ne diye evlendin 2. Evlilik insan bi şey der bari rahatım olsun bana da abartıyorsun gibi geldi. Gerçekten oğlunu babaanneye bırakmaya değmemiş hayat kalitesi yok

Keşke ikinci evlilikte biraz da mantığınızı kullansaydınız. Evi kirada geliri düşşk üstelik çocuğu olan bir adam size hayat yolunda bir kazanç vermez zaten.
Üzüldüm açıkçası.
Evlen evlen diye baskı yapan bir aile çocuğuna bakmayan nafaka yollamayan bir baba
Torununa bakmak istemeyen anneanne
Mantıklı düşünemedim ya kendimden çok yaşlı paralı adaylarımdan biri ile evlenecektim ya eşimle
Psikolojim iyi değildi zor zamanlardan geçiyordum

Ay bilmiyorum ben o yaşlardayken okulumu 1 yıl uzattım içim içimi yedi aileme yük olacağım diye Arkadaşlarım da öyleydi herkes bir an önce maaşa geçip ailesinden para almamayı isterdi. Şu an o yaşlardaki gençlerde de çok var harçlığını biriktirmeye çalışan 20'li yaşlardan sonra ailesinden para almaya utanan. Başlığa cevaben yazayim asla normal değil. Hele de işçi babadan bu kadar beklenti içinde olmak ayıp. Ama zor yani sizin de pek yapacağınız bir şey yok gibi.
Evet kesinlikle normal değil, benim de ailelerine yük olmamak için yazın 3 ay çalışıp dershane parası biriktiren çok öğrencim vardı😔

38 39 yaşında kalp ve bir çok hastalığı bulunan biri hemen iş ev vs bulabilir mi sizce arkasında da hiç destek yoksa
38 39 yaşında kadar neden çalışmamış asıl sorun burada insanlar eli ayağı yok çalışıyor geçen markette engelli çalışan gördüm hep görüyorum yürüyemiyor o halde mal atıp kasaya bakıyor.

Üzüldüm açıkçası.
Evlen evlen diye baskı yapan bir aile çocuğuna bakmayan nafaka yollamayan bir baba
Mantıklı düşünemedim ya kendimden çok yaşlı paralı adaylarımdan biri ile evlenecektim ya eşimle
Adam 30 bin maaşla günlük 1000 tl hem kira ödeyip hem de oğluna para mı yediriyor öyleyse gerçekten bu adamla ne diye evlendin 2. Evlilik insan bi şey der bari rahatım olsun bana da abartıyorsun gibi geldi. Gerçekten oğlunu babaanneye bırakmaya değmemiş hayat kalitesi yok
Çocuğu babaanneye evlenmek için bırakmadım
Tazminat parasini harcıyor oğluna
Bilmeden yargılamak ne kolay
Ama teşekkür ederim yorumun için

Beni de korkutan bu para vs meselesi değil birşey var yolunda gitmeyen
Evlat kaybı nedir bilirim ciğer acısını
Eşim yaşasın istemiyorum
Birşey varsa bir şekilde önünü alalım istiyorum
Bi hafta sizde kalip evden hic cikmadiginda herhangi bir sinir krizi, asiri terleme, titreme, refleks kaybi vb seyler yasamadiysa olay yasakli madde değildir ama kumardir.

Hicbir cocuk bu tarz bi batakta degilse bu denli savurgan olmaz, esyasini satmaz.

Ex kayinbiraderim 50 kusur yasinda ve tam olarak anlattiginiz profilde biri, kendisinde hem alkol hem kumar var, bahsettiginiz tum garip hareketler kendisinde mevcut ve benim ex kayinvalidemde ben kendisinin ayaklarina kapanarak oglunu kurtarması icin para kaynagini kesmesini soyledigim halde kemalim yapmaz kafasinda oldugu icin 70 kusur yasinda hala oglunun borclarini halletmeye cabaliyor. Benim evliligimi bitirdi, anasini evsiz barksiz birakti ama asla vazgecmedi çünkü bagimli, kendi amacina ulasmak icin (alkole erismek, kumar oynayabilmek vb) baskalarinin canını nasil yaktigini asla umursamiyor.

38 39 yaşında kadar neden çalışmamış asıl sorun burada insanlar eli ayağı yok çalışıyor geçen markette engelli çalışan gördüm hep görüyorum yürüyemiyor o halde mal atıp kasaya bakıyor.
Çalıştım fabrikada markette bulaşıkci olarak
Tüm seçeremi dökmek zorunda mıyım
Konu eşimin oğlu bu kadar harcamasi telefonu vs yi satıp paraya çevirmesi normalmi diye soruyorum konu benim çalışmama çocuğuma vs geliyor
Anlayamadım ki

Çocuğu babaanneye evlenmek için bırakmadım
Tazminat parasini harcıyor oğluna
Bilmeden yargılamak ne kolay
Ama teşekkür ederim yorumun için
Bu tazminat kaç para yahu harca harca bitmemiş bana gerçekten inandırıcı gelmedi elbet harcıyor 1 harcıyorsa 10 harcıyor gşbi geliyor sana herhalde. Çocuk nerede kalıyo çalışmıyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X