bu obez olarak gecirdigim son doğum günüm olacak!!!!!

huuuhu

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
48
52
18
34
Eveeeettt bugun benim dogum gunum ....hayatımın en güzel günü demem lazım ama diyemiyorum. Eşim şık bir restoranda rezervasyon yaptırmıs ve ben dolabın karşısında oturmus bir yandan ne giysem diye düşünüyorum hir yandanda ağlıyorum...cünkü ne giyersem giyeyim asla güzel olmayacağim sonucta ben bir obezim nasıl guzel olabilirimki.... bi anda karar verdim ve kostum geldim buraya artik obez olmak istemiyorum bir dahaki dogum gunume obez olarak girmek istemiyorum artik dur demenin vakti geldi bugun gercekten yeniden dogucagim gun olucak.... 117.2 ile basliyorum seneye dogum gunumde en azindan 80lerde olmayi istiyorum. Hadi bakalim baslayalim.....
12 ocak---117.2
19 ocak---115.1

Son düzenleme:
Umut tükenmez canım :KK60:sirkelen ve kendine gel başaraçağına inanıyorum :KK36:

Umarım kilolarını kolayca verirsin, sen yeter ki iste, iradeli ol, olmıcak bişey değil ki :)

O duyguyu bilmez miyim ahh ahh bende inanıyorum ama önce sen kendine inan ve yoluna devam et.. Bir sonraki doğum gününde harika bir elbise içinde incecik hayal et kendini:)

Istersen, gercekten inanirsan basarirsin canim benim. Hem saglik hem guzellik icin. 80 lerde degil daha altina bile dusebilirsin 1 yilda, azimle devam edersen. Basarilar dilerim bu zor yolda. :KK15:

Merhaba ben 1.5 ay önce başladım ama sadece spor yine yemeye devam ediyordum 134 kg ile başladım ve son 1 haftadır ciddi bir diyete başladım işte salı günü az yedim ve spora devam ettim yatın tartilcam en son kiloydum ama yarın daha farklı bir rakam göreceğim çünkü bedenimde bile hissediyorum umarım sen de başarırsin

Merhaba ben 1.5 ay önce başladım ama sadece spor yine yemeye devam ediyordum 134 kg ile başladım ve son 1 haftadır ciddi bir diyete başladım işte salı günü az yedim ve spora devam ettim yatın tartilcam en son kiloydum ama yarın daha farklı bir rakam göreceğim çünkü bedenimde bile hissediyorum umarım sen de başarırsin
Umarim canim...umarim her isteyen istedigi kiloya ulasir nekadar vermissin canim gecen hafta?
seni seven doğum gününü unutmayan bir eşin var bence bu herseye değer :) kilo dediğin sey verilir seni her halinle seven es zor bulunur o yüzden bidaha üzülme sen cok cok sanslısın:KK22:
evet canim cidden cok sansliyim ama esim benim kadar sansli degil... adam bildigin manken 26 yas 190 boy kas yigini ve ayriyeten cokta yakisikli bense 117 kilo 168 boy 24 yas.... yanina bile yakismiyorum el ele tutustugumuzda yanimizdan gecenlerin acayip bakislari cok sinirimi bozuyor nerden bulmus hunu diyen bikac kisi bile oldu... esimde uzuluyor bu duruma pek belli etmesede ama benide cok seviyor ah ah bi yanina yakissam milletin o acayip bakislarida bi son bulsa....

Bugune gelelim
kahvaltim
2dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
1domates
1 bardak sekersiz cay
1 kk peynir
4 zeytin

ogle ise
1 kase domates corbasi
1 dilim ekmek

aksami birazdn yiyecegim sofra m söyle
1 tabak kiymali patates yemegi
1kase yogurt
4 ymk kasigi pilav
Pilav oldugu icin ekmek yok

saat 10 gibi taze sıkılmış 1 bardak mandalina suyu icicem

Bugune gelelim
kahvaltim
2dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
1domates
1 bardak sekersiz cay
1 kk peynir
4 zeytin

ogle ise
1 kase domates corbasi
1 dilim ekmek

aksami birazdn yiyecegim sofra m söyle
1 tabak kiymali patates yemegi
1kase yogurt
4 ymk kasigi pilav
Pilav oldugu icin ekmek yok

saat 10 gibi taze sıkılmış 1 bardak mandalina suyu icicem
Bence pilav ve patates birini terçih et tatlım:KK66:4 kaşık yoğurt 1 porsyona eş değer

Harika bir sabaha daha merhaba dedim bugun kendimi enerji dolu hissediyorum kalkip disari cikip 1.5 saat yurudum evime gelip dusa girdim ve sonrada kahvaltimi yaptim
kahvaltim şöyleydi
2dilim ekmek
1 haslanmis yumurta
1 bardak sekersiz cay
1kk peynir
1 domates
2 dilim ac bitir salam kagıt gibi incecik

oglenide simdi yiyorum
yarım kutu tonbalıkla yaptıgım karısik salata

Umarim canim...umarim her isteyen istedigi kiloya ulasir nekadar vermissin canim gecen hafta?

evet canim cidden cok sansliyim ama esim benim kadar sansli degil... adam bildigin manken 26 yas 190 boy kas yigini ve ayriyeten cokta yakisikli bense 117 kilo 168 boy 24 yas.... yanina bile yakismiyorum el ele tutustugumuzda yanimizdan gecenlerin acayip bakislari cok sinirimi bozuyor nerden bulmus hunu diyen bikac kisi bile oldu... esimde uzuluyor bu duruma pek belli etmesede ama benide cok seviyor ah ah bi yanina yakissam milletin o acayip bakislarida bi son bulsa....
Bu hafta yani dün tartildim 126.5 im. 134 ile başladım ve 1 aya yakın suan olmuştur. Ama bir kırılma da var

Evim evim guzel evimmmmm ah seni nasilda ozledimmmmmmmm .....
gunlugum gunlugum canim gunlugum alinma senide cok ozledim.. gelemedim hic yazmaya cunku gezmelerdeydim.ugramadim hic eve internetede giremedim...
Konu diyete gelsin diyetimden hic odun vermedim. Tok gezmelerdeyim diyip hemen yiyivermedim.
hadi simdi uyuyim ben daha yeni 9 saatlik uzun yoldan geldim yarin yine gelirim hem bakalim ne kadar kilo verdim :)))))

Yehuuuuuu kızlar bugun tartı gunumdu veeeeeeee 115.1 kg cıktim geben hafta 117.2 idim tam 2.1 kilo vermisimmmmmm inanmıyorum bu hizla giderseeee varya dogum gunumde zayifcacik olurum beeeeeennnnnn :):):)

selammm ______ALLAH yardımcın olsunn canım seni çok iyi anlıyorum sabırlar diliyorum

Bu sabah dis agrim var sadece 1 kase çorba içtim bisey yiyemedim ooffff bide kanal tedaviside olmustum sinir yok bişey yok ama ağrıyor nedenini anlamadım

Back
X