• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu obez olarak gecirdigim son doğum günüm olacak!!!!!

Agrisi gecmeyen disimle gece acilde vedalastik cekildi.... tumgun yemek yiyemedim dun toplamda 4 kase corba ictim. Bugunde cekilik olan yer hala agriyo o yüzden de yine çorba içtim içim disim çorba oldu

kahvaltım
1kup çay (şekersiz)
1 haslanmıs yumurta
1domates
1kk peynir
çilek reçeli tanesinden 1 tane aldım attım ağzıma yetti

öğle
1 kase domates çorbası

ara
1nescafe

akşamada
5kaşık taze fasulye
5 kaşık pilav
5 kaşık yogurt yicem planım bu şekilde

9 gibide 1 bardak taze sıkılmıs mandalina

selam canımm nasıl gidiyo dişin için üzüldüm çok geçmiş olsunn

selam canım valla gayet iyi gidiyor 12 ocakta 117.2 kiloydum bu sabah tartıldığımda 114.1 yani 10 günde 3.1 kilo vermişim buda beni ciddi anlamda motive etti inşallah 12 şubatta 110un altına düşmüş olurum

selam canım valla gayet iyi gidiyor 12 ocakta 117.2 kiloydum bu sabah tartıldığımda 114.1 yani 10 günde 3.1 kilo vermişim buda beni ciddi anlamda motive etti inşallah 12 şubatta 110un altına düşmüş olurum

Konunu yeni okudum ne güzel insan isteyince verebiliyor demek... Darisi başıma artık...

Menünüzde pilav gördüm acaba yemeseniz mi? :/ Bi de protein ve sebzeyi daha fazla ekleseniz menülerinize?

Menünüzde pilav gördüm acaba yemeseniz mi? :/ Bi de protein ve sebzeyi daha fazla ekleseniz menülerinize?
cok fazla tüketmiyorum canım pilavı ekmek yemiyorum onun yerine 4 5 kaşık kadar pilav yiyorum. ve malesef et sevmiyorum proteini sabah kahvaltılarındaki yumurtadan alıyorum.normalde sebze yiyen birisiyim ama dişimden ötürü 2 3 gün sırf çorba içmek zorunda kaldım

çok çok geçmiş olsun canım. proteini sakın eksik etme öğünlerinden. başarılar diliyorum ;)

evet canım isteyince oluyo... ben deli gibi bu vakte kadar neden daha önce kilo vermeye çabalamadım diye kızıyorum knedi kendime. darısı basına canım sen kaç kilosun

86 kilo ile evlenip 96 ile hamile kaldım 110la doğuma girdim 99 a düştüm bir ara ama simdi 101 gösteriyorum. Bebeğim 2.5 aylık beni emiyor benim kilolu olmamdan dolayi küçük doğdu malesef şimdi toparlandi cok sukur. Diyet ve spor yapma konusunda çok karsızım su an. Sütum azalır bebeğime laktik asit geçer diye korkuyorum. Birde adet olmadım daha sanırım ondan kilom sabit kaldı. Kıyafetlerim olmuyor ya nasıl moralim bozuluyor anlatamam :(

Sselam canım hiç üzülme bitanem yeterki ALLAH sağlıktan ayırmasın seni çok iyi anlıyorum.hiç bişey için üzülme sakın kendini ve bebeğini düşün. isveç diyeti sakın uygulama canım,eğer istersen emziren annelerin grubuna bi bak belki senin için daha yararlı olur sevgilerimle[/QUOTE]

Son düzenleme:
86 kilo ile evlenip 96 ile hamile kaldım 110la doğuma girdim 99 a düştüm bir ara ama simdi 101 gösteriyorum. Bebeğim 2.5 aylık beni emiyor benim kilolu olmamdan dolayi küçük doğdu malesef şimdi toparlandi cok sukur. Diyet ve spor yapma konusunda çok karsızım su an. Sütum azalır bebeğime laktik asit geçer diye korkuyorum. Birde adet olmadım daha sanırım ondan kilom sabit kaldı. Kıyafetlerim olmuyor ya nasıl moralim bozuluyor anlatamam :KK43:

Merhabaaa
Çok iyi gidiyorsun maşallah brnde senin gibi diş mapduruydum geçen hafta. Dün kanal tedavisi yapıldı şükür şimdi iyiyim tek artısı 2 kilo verdim geçen hafta boğazımızı tutsak birazda hareketle halledeceğiz aslında aaçlıktan ölünmüyormuş:)
hepimiz inşallah sağlıkla istediğimiz kilolara geliriz...

selamm canımm nasılsın nasıl gidiyo çok merak ediyoruz bence:KK69: daha sık uğra

Son düzenleme:
Yazmasamda hergun bakiyorum senin gunlugune, neler yaptin kac kilo verdin diye. Basliginda yazdigin dileginin kabul olmasi dilegiyle:KK15:

Back
X