bu odun nasıl yontulur:D

emirlove90

sonsuza kadar sen <3
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2011
1.488
0
156
kızlarrrrrrrrrrrrr :) gercekten tam bir odun sevgilim var onu nasıl yontup romantik birisi yapabilirm cünkü adam harbi odun ya ben sevglmn romntk olmasnı istyrum ama nasıl olucak

bencede bu odunluktan kastın olan davranışlarını bi açıklsan daha yardımcı olabiliriz canım:26::26:

Nasıl odunlukları var ki canım ???????
ya adam canı isterse güzel sözler söyluyo istmzse söylemiyo bide sarhos olunca hep gelecekdn konşyrz ozmn da cok güzl syler söylüyo daha dün akşm dedmki aşkım dedm sevgiller gnüde geliyo fln yaptm aşkım bi tane gül getrrm dedi yuh dedm bnde yok artk yaptm sen bna nasıl yaparsan bnde sana öyle yaparm dedm bnde ozmn yengelerndeydk araya başka laf grdi konu dgsti bnde bidha bsy demedm

bencede bu odunluktan kastın olan davranışlarını bi açıklsan daha yardımcı olabiliriz canım:26::26:

ya cnm ya neblim hc süprz yapmıyo fln sesi cok güzel arada bana bizim sarkmzı söyler tlfnda fln yaptgı en güzel sey 1 tane gül aldı bana oda cıkma teklf ederken almş getrmş di dgm gnümdede babamla kavga ettm bak çicegi unttm aşkm dedi bnde insanlk halidr dedm bsy dememşdm aslında içten içe kzmstm braz bzlmşdm önmli dgl fln demştm hediyede almmşdı sadce içmeye gtmşdk bi mekana bide orda dans etmşdk meknda kmseckler yktu okdar bn istyrm hep yapmasa ble arada bi bsyler yapsa ya

canım kovaysa burcu hiç uğraşma... aynısından bende de var, beş yıl oldu hala aynı:1:

kova burcu canm bzm daha 10 buck ay oldu iyi siz 5 sene yapmşsnz minnicikim o 5 sene içinde sna bişey aldımı hic yada neblm herhngi bsy yaptımı yaptysa nler yaptı acba anltrblrmsn rca etsem

benimki de odun, ama sizinkilerden de beter.
ancak içmeye gidersek veya ortak müsaitse romantik oluyor, bazen gözümün içine çok romantik bakıyor :)
gül 2 kere aldı bi sevgililer gününde bi doğum günümde.
seni seviyorum demez artık hiç, ilk zamanlar derdi :)

benimki de odun, ama sizinkilerden de beter.
ancak içmeye gidersek veya ortak müsaitse romantik oluyor, bazen gözümün içine çok romantik bakıyor :)
gül 2 kere aldı bi sevgililer gününde bi doğum günümde.
seni seviyorum demez artık hiç, ilk zamanlar derdi :)

gözümün içi kısmı bendede var canım ama senn ki de iyi bak gne 2 tane güül müş bende 1 tane ya kız benmki de yatrken der iyi geceler haytm seni seviyorum die demezse kafasnı kırarm valla

isyannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn demek istiyorummm artık ya hiçi yokmu odun olup değişen:(

yok canım ne yazık ki.. benimki hediye konusunda önce süpriz falan yapardı ama yıllar geçtikçe "hadi bakalım sen seç ben alayım" moduna döndü:1:

çiçek konusundaysa ı- ıh, en son iki yıl önce çiçek aldım şekerim. yakında ailelerimiz tanışıcak, nisan gibi sözümüz olacak ama evlenme teklif etmek daha aklına bile gelmedi ki söz olayını erteletebilirim bile. bu planımdan daha bahsetmedim ama laf arasında sıkıştırıcam artık.:2:

gördüğün gibi odunluk hiç değişmiyor, baki kalıyor:51:

Benimkini odun sanıyordum ama değilmiş sanırım :D Benim ki daha tahtaymış :1:
Gül falan alır Allah'a şükür 1 .5 sene oldu 20 ye yakın gülüm var lale falan başka çiçekde var :D Görürsek eve sokabileceğim bir durum olacaksa alır :16:
Şiir yazar aklına eserse , beraberken gözümün içine içine bakar :16:
Benim ki sadece sürpriz yapma özürlü , gerçi bir iki kere denedi ama ben mahfetmişim sana sürpriz yapılmıyor diye bıraktı istiyorum ama artık o uğraşmıyor :14:
Benim ki de üste ki arkadaşın dediği gibi '' Bebeğim sen beğen bakalım , alalım'' modunda artık.
Allah için bir dediğimi iki etmez de kendinden düşünüp yapması imkansız gibi :31:
Ne kadar dediysem fayda etmiyor :84:
O yüzden umudu kes sen onları yontmak imkansız :64:

Son düzenleyen: Moderatör:
yok canım ne yazık ki.. benimki hediye konusunda önce süpriz falan yapardı ama yıllar geçtikçe "hadi bakalım sen seç ben alayım" moduna döndü:1:

çiçek konusundaysa ı- ıh, en son iki yıl önce çiçek aldım şekerim. yakında ailelerimiz tanışıcak, nisan gibi sözümüz olacak ama evlenme teklif etmek daha aklına bile gelmedi ki söz olayını erteletebilirim bile. bu planımdan daha bahsetmedim ama laf arasında sıkıştırıcam artık.:2:

gördüğün gibi odunluk hiç değişmiyor, baki kalıyor:51:
biz de sözlüyüz canm erkenden sözlendk kendi aramzda ama artık aileler de biliyo bnm de işte 1 taneck gülüm var bide bana kurttgu bir gülü verdi bunu sakla iyi bak ona demişti o var okadar hep diyo sana sprzm var sprzm var o gün geliyo hc bsy olmuyo anlamıyorum bende ben bi insana asla bana sunu al dyemem bsy söyleyemm ısrr etme fln böyle bsy yok bnde arkdslrm sevgilierne askım bana suunu alsana bunu alsana all ya fln dyp duruyolr zorla aldryolr
erteleme bence söz olayını canm nasıl olsa evliliğede varmıs daha

Benimkini odun sanıyordum ama değilmiş sanırım :D Benim ki daha tahtaymış :1:
Gül falan alır Allah'a şükür 1 .5 sene oldu 20 ye yakın gülüm var lale falan başka çiçekde var :D Görürsek eve sokabileceğim bir durum olacaksa alır :16:
Şiir yazar aklına eserse , beraberken gözümün içine içine bakar :16:
Benim ki sadece sürpriz yapma özürlü , gerçi bir iki kere denedi ama ben mahfetmişim sana sürpriz yapılmıyor diye bıraktı istiyorum ama artık o uğraşmıyor :14:
Benim ki de üste ki arkadaşın dediği gibi '' Bebeğim sen beğen bakalım , alalım'' modunda artık.
Allah için bir dediğimi iki etmez de kendinden düşünüp yapması imkansız gibi :31:
Ne kadar dediysem fayda etmiyor :84:
O yüzden umudu kes sen onları yontmak imkansız :64:
tahtalar odundan daha iyi oluyo gene tatlım :)
ben daha 2 .nci 3 yi beklerken maşallh arkdaşım 20 ye yakın gülün varmış ne güzell aynen ya benimki de öyle dyo sprz yapılmıyo sana diyo bana mahfetysn dyo oysaki hc bsy yaptgm yok kurcalamıyorum ble bi sprz durmu oldugunu anladgm zaman ayy sennki iyiymş kızım gene ya bzde ben haklı olsam ble bi olayda illa ben özr dlyrm benm ki cınar agacı mubarek yaşlndı artk .d

Back
X