- 14 Kasım 2011
- 1.488
- 0
- 156
- Konu Sahibi emirlove90
kızlarrrrrrrrrrrrr :) gercekten tam bir odun sevgilim var onu nasıl yontup romantik birisi yapabilirm cünkü adam harbi odun ya ben sevglmn romntk olmasnı istyrum ama nasıl olucak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya adam canı isterse güzel sözler söyluyo istmzse söylemiyo bide sarhos olunca hep gelecekdn konşyrz ozmn da cok güzl syler söylüyo daha dün akşm dedmki aşkım dedm sevgiller gnüde geliyo fln yaptm aşkım bi tane gül getrrm dedi yuh dedm bnde yok artk yaptm sen bna nasıl yaparsan bnde sana öyle yaparm dedm bnde ozmn yengelerndeydk araya başka laf grdi konu dgsti bnde bidha bsy demedmNasıl odunlukları var ki canım ???????
bencede bu odunluktan kastın olan davranışlarını bi açıklsan daha yardımcı olabiliriz canım:26::26:
burcu başak mı yaa benimki de aynı![]()
sennkide böylemi canm ya ahh bu erkkler nolur azıcık romntk olsalar imknsz die bşy yoktur ayrca yontulmalı yontmalıyım :)imkansız yontulmazzzbenim ki yontulmadı mesela
![]()
canım kovaysa burcu hiç uğraşma... aynısından bende de var, beş yıl oldu hala aynı![]()
benimki de odun, ama sizinkilerden de beter.
ancak içmeye gidersek veya ortak müsaitse romantik oluyor, bazen gözümün içine çok romantik bakıyor :)
gül 2 kere aldı bi sevgililer gününde bi doğum günümde.
seni seviyorum demez artık hiç, ilk zamanlar derdi :)
isyannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn demek istiyorummm artık ya hiçi yokmu odun olup değişenbi odun yontulmaz canm inan değişmiyolar![]()
isyannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn demek istiyorummm artık ya hiçi yokmu odun olup değişen![]()
biz de sözlüyüz canm erkenden sözlendk kendi aramzda ama artık aileler de biliyo bnm de işte 1 taneck gülüm var bide bana kurttgu bir gülü verdi bunu sakla iyi bak ona demişti o var okadar hep diyo sana sprzm var sprzm var o gün geliyo hc bsy olmuyo anlamıyorum bende ben bi insana asla bana sunu al dyemem bsy söyleyemm ısrr etme fln böyle bsy yok bnde arkdslrm sevgilierne askım bana suunu alsana bunu alsana all ya fln dyp duruyolr zorla aldryolryok canım ne yazık ki.. benimki hediye konusunda önce süpriz falan yapardı ama yıllar geçtikçe "hadi bakalım sen seç ben alayım" moduna döndü![]()
çiçek konusundaysa ı- ıh, en son iki yıl önce çiçek aldım şekerim. yakında ailelerimiz tanışıcak, nisan gibi sözümüz olacak ama evlenme teklif etmek daha aklına bile gelmedi ki söz olayını erteletebilirim bile. bu planımdan daha bahsetmedim ama laf arasında sıkıştırıcam artık.:2:
gördüğün gibi odunluk hiç değişmiyor, baki kalıyor![]()
tahtalar odundan daha iyi oluyo gene tatlım :)Benimkini odun sanıyordum ama değilmiş sanırımBenim ki daha tahtaymış
Gül falan alır Allah'a şükür 1 .5 sene oldu 20 ye yakın gülüm var lale falan başka çiçekde varGörürsek eve sokabileceğim bir durum olacaksa alır
Şiir yazar aklına eserse , beraberken gözümün içine içine bakar
Benim ki sadece sürpriz yapma özürlü , gerçi bir iki kere denedi ama ben mahfetmişim sana sürpriz yapılmıyor diye bıraktı istiyorum ama artık o uğraşmıyor
Benim ki de üste ki arkadaşın dediği gibi '' Bebeğim sen beğen bakalım , alalım'' modunda artık.
Allah için bir dediğimi iki etmez de kendinden düşünüp yapması imkansız gibi
Ne kadar dediysem fayda etmiyor :84:
O yüzden umudu kes sen onları yontmak imkansız![]()