- 14 Kasım 2011
- 1.488
- 0
- 156
- Konu Sahibi emirlove90
kusura bakma arkadaşım ya hep mesajlarda böyle yazmaya alışmışım o yüzden böyle yazıyorum arkadaşım erkek arkadaşım odun baya onu nasıl yontabilirim romantik olsun istiyorum canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sennkide böylemi canm ya ahh bu erkkler nolur azıcık romntk olsalar imknsz die bşy yoktur ayrca yontulmalı yontmalıyım :)
öyle...
romantikliğin yanından bile geçmeyen bir öküzdür kendisi
yontamazsın şekerim ama başarırsan bana da söyle bari hangi yöntemleri kullandığını ne diyim ama romantiklik içten gelicek hadi yontmaya çalıştım diyelim bu romantizmi içinden gelmiyerek laleten yapıyorsa gene olmaz yani olmayınca olmuyor işte kimisi şanslı bu erkek konusunda![]()
canım kovaysa burcu hiç uğraşma... aynısından bende de var, beş yıl oldu hala aynı![]()
bizde ilk zamanlar öyleydk canım ya kendisine eskiden böyle değldn daha romntkdin falan dediğim zaman diyo aşkım herşey köprüyü gecene kadardı diyo ozamanlar daha yeni cıkıyoduk diyo arasıra aklına gelirse aklından güzel bir mesaj atıyo kendi yazıyo ama arasıra işte hep değil benimki tek başına yaşıyo okuyo sorumlulukları var onu anlıyorum hak veriyorum benm doğum günümde bana bişey almadı ama ablasına kurban bayramına geldiğinde gussi den 115 tl lik bileklik aldı cok üzülmüşdm benm dogum gunum 6 eylül dü ablasının 12 eylül eylüldü ozaman onada bişey almamşdı benide doğum günümde sadece bi mekana götürmüşdü içmiştik ablasının dogumgununde de sadece ona güzel bir dogum gunu mesajı atmşdı cünkü ablası burda değildi ama kasımda geldğinde ona bileklik almıştı içten içe cok üzülmüştüm ama bişey demedimaynı durumdayım ben de..
bizim de on ay olacak, balık burcu bir de düşün.. ilk zamanlar daha romantikti, yağmur altında yürümeler, sabahları telefonda şarkılar söylemeler..
ama ne olduysa oldu adama. yanındayken çok sorun olmuyor bir bakışı bir dokunuşu yetiyor diyorsun ama şu an uzakta ve artık insan şüpheye düşmeye başlıyor.ilk gittiğinde güzel bir şeyler söyle öyle kapat diyordum,emrivaki seni seviyorum sözleri bile hoş gelmiyor insana.
ki düşünün benden önce yurt dışına çiçek göndermişliği var, şiir yazmaları var. ama hepsi benden öncekiler için. bazen acaba ben mi odun ettin adamı diyorum.
en son geçen gün açık açık belirttim, ondan ilgi beklediğimi, görmeyince de ne kadar üzüldüğümü belirttim, ne kadar kırıldığımı anlattım. birkaç gündür iyi. bugün sabahın köründe aradı bu odunluktan beklenmeyecek sözler duydum ondan ama işte şunu söylemeden yapabilseler...
yani bazen erkekler hakketen açıkça konuşmadan anlamıyor. biliyorum işin büyüsü bozuluyor ama onların anlamasını beklemek de bir ihtimal.
bir de bazen erkeklerin bütün odak noktalarının biz olduğunu düşünüyoruz, halbuki iş yaşamı, aile geçindirme gibi sorumluluklarının getirdiği o stres de var hayatlarında hele ki artık bütün bu sorumlulukları alma zamanındaysa. eskiden romantikmişsin madem neden bana aynı romantikliği göstermiyorsun diye sorduğumda o zamanlar öğrenciydim, derdim yoktu sorunum yoktu bütün odak noktam kız arkadaşlarımdı ama şimdi öyle değil diyor.
söylemek istediğim erkek arkadaşının böyle bir sorunu varsa ondan da kaynaklanabilir canım.
kesınlıkle katılıyorum arkadasa bnm kı de kova burcu 2 yıl bıttı ama yok hala odunarada laf carpıorum ama yok konuyu hemen değiştiriyor uğrasma boşunaaa
![]()
ben aslında takmıyordum böyle şeyleri ama annem ya hep diyo işte sna birşey almıyomu diyo o sana birşey almaz sende ona alma diyo sana demet şeklinde çicekler bile almadı dogum gununde diyo hep kafama kakıyo bende anne niye öyle diyosun diyorum moralim bozuluyo allahdan söz yüzüklerimizi bari o aldı yoksa annem kafama kakardı sonrayine bi kova burcu vakası....
bosuna ugrasmayın... ugrascıkta beter olur dahası adamı kacırtırsınız benden sölemesi
ahh erkekler ahhh :s sennkide bişey almıyormu sana canm
yok cnmm:2: bi ilk buluştugumuzda bi tane kırmızı gul almıştı baska da yok az ormantık ol cıcek falan alsana dıyorum aldım ya o gul 6 yıllıktı daha suresı bıtmedı dıyoama gecen gun bana agrostiş yapmıs cok sasırdım
![]()
oha 6 yıllık Yok artk canım ya bu erkeklerdeagrostiş ne canm ?
pardon akrostişbas harflerımle sıir yazdı ondan beklenmeyen bı davranış artık bu da bi 6 yıllıktır heralde
![]()
kızlarrrrrrrrrrrrr :) gercekten tam bir odun sevgilim var onu nasıl yontup romantik birisi yapabilirm cünkü adam harbi odun ya ben sevglmn romntk olmasnı istyrum ama nasıl olucak
burcu başak mı yaa benimki de aynı![]()
evet cnm sukredeyım halme![]()