bu odun nasıl yontulur:D

kusura bakma arkadaşım ya hep mesajlarda böyle yazmaya alışmışım o yüzden böyle yazıyorum arkadaşım erkek arkadaşım odun baya onu nasıl yontabilirim romantik olsun istiyorum canım

:) şimdi bari azıcık romntk olsa ya o zaman cocukdan evden romantkliği bkdr aramm diye düşünüyorum canım

sennkide böylemi canm ya ahh bu erkkler nolur azıcık romntk olsalar imknsz die bşy yoktur ayrca yontulmalı yontmalıyım :)

öyle...:31:
romantikliğin yanından bile geçmeyen bir öküzdür kendisi:31:
yontamazsın şekerim ama başarırsan bana da söyle bari hangi yöntemleri kullandığını ne diyim ama romantiklik içten gelicek hadi yontmaya çalıştım diyelim bu romantizmi içinden gelmiyerek laleten yapıyorsa gene olmaz yani olmayınca olmuyor işte kimisi şanslı bu erkek konusunda:31:

öyle...:31:
romantikliğin yanından bile geçmeyen bir öküzdür kendisi:31:
yontamazsın şekerim ama başarırsan bana da söyle bari hangi yöntemleri kullandığını ne diyim ama romantiklik içten gelicek hadi yontmaya çalıştım diyelim bu romantizmi içinden gelmiyerek laleten yapıyorsa gene olmaz yani olmayınca olmuyor işte kimisi şanslı bu erkek konusunda:31:

öküz oda güzel :)=) olur tabiki arkdaşım ben başarırsam burdan koca bi konu acarım artık sevinçden kendimi cekiyorum geri birazcık üzerime düşcenden eminim dicek nie bu kız böyle fln diye düşüncek kendisi cünkü ben hergün bi spriz yapıyorum hergün cok üstüne düşüyorum azcık kendimizi geri cekelim ama dimi kacan kovalanır yapalım azıcık belki o bir işe yarar

aynı durumdayım ben de..
bizim de on ay olacak, balık burcu bir de düşün.. ilk zamanlar daha romantikti, yağmur altında yürümeler, sabahları telefonda şarkılar söylemeler..
ama ne olduysa oldu adama. yanındayken çok sorun olmuyor bir bakışı bir dokunuşu yetiyor diyorsun ama şu an uzakta ve artık insan şüpheye düşmeye başlıyor.:43: ilk gittiğinde güzel bir şeyler söyle öyle kapat diyordum,emrivaki seni seviyorum sözleri bile hoş gelmiyor insana.
ki düşünün benden önce yurt dışına çiçek göndermişliği var, şiir yazmaları var. ama hepsi benden öncekiler için. bazen acaba ben mi odun ettin adamı diyorum.:20:
en son geçen gün açık açık belirttim, ondan ilgi beklediğimi, görmeyince de ne kadar üzüldüğümü belirttim, ne kadar kırıldığımı anlattım. birkaç gündür iyi. bugün sabahın köründe aradı bu odunluktan beklenmeyecek sözler duydum ondan ama işte şunu söylemeden yapabilseler...

yani bazen erkekler hakketen açıkça konuşmadan anlamıyor. biliyorum işin büyüsü bozuluyor ama onların anlamasını beklemek de bir ihtimal.

bir de bazen erkeklerin bütün odak noktalarının biz olduğunu düşünüyoruz, halbuki iş yaşamı, aile geçindirme gibi sorumluluklarının getirdiği o stres de var hayatlarında hele ki artık bütün bu sorumlulukları alma zamanındaysa. eskiden romantikmişsin madem neden bana aynı romantikliği göstermiyorsun diye sorduğumda o zamanlar öğrenciydim, derdim yoktu sorunum yoktu bütün odak noktam kız arkadaşlarımdı ama şimdi öyle değil diyor.
söylemek istediğim erkek arkadaşının böyle bir sorunu varsa ondan da kaynaklanabilir canım.

yine bi kova burcu vakası....

bosuna ugrasmayın... ugrascıkta beter olur dahası adamı kacırtırsınız benden sölemesi

aynı durumdayım ben de..
bizim de on ay olacak, balık burcu bir de düşün.. ilk zamanlar daha romantikti, yağmur altında yürümeler, sabahları telefonda şarkılar söylemeler..
ama ne olduysa oldu adama. yanındayken çok sorun olmuyor bir bakışı bir dokunuşu yetiyor diyorsun ama şu an uzakta ve artık insan şüpheye düşmeye başlıyor.:43: ilk gittiğinde güzel bir şeyler söyle öyle kapat diyordum,emrivaki seni seviyorum sözleri bile hoş gelmiyor insana.
ki düşünün benden önce yurt dışına çiçek göndermişliği var, şiir yazmaları var. ama hepsi benden öncekiler için. bazen acaba ben mi odun ettin adamı diyorum.:20:
en son geçen gün açık açık belirttim, ondan ilgi beklediğimi, görmeyince de ne kadar üzüldüğümü belirttim, ne kadar kırıldığımı anlattım. birkaç gündür iyi. bugün sabahın köründe aradı bu odunluktan beklenmeyecek sözler duydum ondan ama işte şunu söylemeden yapabilseler...

yani bazen erkekler hakketen açıkça konuşmadan anlamıyor. biliyorum işin büyüsü bozuluyor ama onların anlamasını beklemek de bir ihtimal.

bir de bazen erkeklerin bütün odak noktalarının biz olduğunu düşünüyoruz, halbuki iş yaşamı, aile geçindirme gibi sorumluluklarının getirdiği o stres de var hayatlarında hele ki artık bütün bu sorumlulukları alma zamanındaysa. eskiden romantikmişsin madem neden bana aynı romantikliği göstermiyorsun diye sorduğumda o zamanlar öğrenciydim, derdim yoktu sorunum yoktu bütün odak noktam kız arkadaşlarımdı ama şimdi öyle değil diyor.
söylemek istediğim erkek arkadaşının böyle bir sorunu varsa ondan da kaynaklanabilir canım.
bizde ilk zamanlar öyleydk canım ya kendisine eskiden böyle değldn daha romntkdin falan dediğim zaman diyo aşkım herşey köprüyü gecene kadardı diyo ozamanlar daha yeni cıkıyoduk diyo arasıra aklına gelirse aklından güzel bir mesaj atıyo kendi yazıyo ama arasıra işte hep değil benimki tek başına yaşıyo okuyo sorumlulukları var onu anlıyorum hak veriyorum benm doğum günümde bana bişey almadı ama ablasına kurban bayramına geldiğinde gussi den 115 tl lik bileklik aldı cok üzülmüşdm benm dogum gunum 6 eylül dü ablasının 12 eylül eylüldü ozaman onada bişey almamşdı benide doğum günümde sadece bi mekana götürmüşdü içmiştik ablasının dogumgununde de sadece ona güzel bir dogum gunu mesajı atmşdı cünkü ablası burda değildi ama kasımda geldğinde ona bileklik almıştı içten içe cok üzülmüştüm ama bişey demedim :(

yine bi kova burcu vakası....

bosuna ugrasmayın... ugrascıkta beter olur dahası adamı kacırtırsınız benden sölemesi

ben aslında takmıyordum böyle şeyleri ama annem ya hep diyo işte sna birşey almıyomu diyo o sana birşey almaz sende ona alma diyo sana demet şeklinde çicekler bile almadı dogum gununde diyo hep kafama kakıyo bende anne niye öyle diyosun diyorum moralim bozuluyo allahdan söz yüzüklerimizi bari o aldı yoksa annem kafama kakardı sonra

ahh erkekler ahhh :s sennkide bişey almıyormu sana canm

yok cnmm:2: bi ilk buluştugumuzda bi tane kırmızı gul almıştı baska da yok az ormantık ol cıcek falan alsana dıyorum aldım ya o gul 6 yıllıktı daha suresı bıtmedı dıyo :40: ama gecen gun bana agrostiş yapmıs cok sasırdım :16:

yok cnmm:2: bi ilk buluştugumuzda bi tane kırmızı gul almıştı baska da yok az ormantık ol cıcek falan alsana dıyorum aldım ya o gul 6 yıllıktı daha suresı bıtmedı dıyo :40: ama gecen gun bana agrostiş yapmıs cok sasırdım :16:

oha 6 yıllık Yok artk canım ya bu erkeklerde :D agrostiş ne canm ?

Back
X