bu oglan neden hic kimseye bakmiyor?

azra1903

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2015
2
0
28
Merhaba.

Benim okuluma yeni bir oglan geldi ve neden
bilmiyorum ama ben bu oglandan cok fena hoslaniyorum ve aşık olduğumu bile söyleyebilirim. ( Bu arada turkiyede oturmuyorum ondan turkce yazim biraz kötü ola bilir ve oglanda turk) Her neyse ben bu oglandan cok hoslaniyorum ama adini bilmiyorum sadece durmadan okulda kantinde hergün sik sik görüyorum.

Ama simdi bu. Bu oglan gerçekten butun gördüğüm oglanlardan cok fena farkli.
hic birisine dönüp bakmiyor. Insan bikezdemi bir etrafına donup bakmas? Hayir bu oglan tam kendi dunyasinda ve hep bir kankisi var hep oglanla takiliyor. Ve onu gorseniz cok sert bir ifadesi var herzaman ve hic bisey umurunda değilmis gibi. Ancak o arkadasiyla onu gulup gorebiliyorum.

simdi gecelim bakma konusuna. Arkadaslarim bana dediki onun gozlerinin icine bak ve bu cok zor oldu cunku oglan hic etrafına bakmiyor.
Dun kantine girdi bende oturuyordum.
birden arkadasiyla beraber durdular etrafa bakip durdular bende durmadan ona bakiyorum ki göz goze gelelim diye.
Oda galiba birden farketti ve birden oda benim gozlerime bakti. Sanki dunya durdu birden oyle tuhaf bir agan diki. 3 saniye durmadan baktik birmirimize sonra ben utandim ve hemen baska yere baktim.

Ne dusunmem lazim benim simdi? Ve bu oglan niye boyle?

Cocuk bakmaz keske baksa die ne triplere gireroz.

Bakar sapık deriizz off offf :KK14:

Oglanin sevdgi olma ihtimali yuksek . Bnce uzak dur .

X