öncelikle çalışıyormusunuz?
çalışıyorsanız çocuk kimle kalıyor?
evet calısıyorum ama evde kaldıgım zamanlarda hep yanında olmaya onunla vakıt gecırmeye özen gosterıyorum.eşimden ayrıyım
aılemle bırlıkte yasıyorum annem babamla kalıyor yalnız kızımda 4 yasında hıc onda boyle sorunlar yasamadım:44:
canım benim kuzenim de eşinden arılmayı düşünüyordu bi ara uzun süre ayrı yaşadılar
hatta onunda oğlu 3 yaşındaydı oda aynı tepkileri vermeye başladı. eğer sizin barışma gibi bir durumunuz yoksa
çocuğu hemen bir çocuk psikoloğuna götürmelisin bence. ablasıyla onu kıyaslama her çocuk aynı tepkiyi vermeyebilir.
ama bu durumun yüzde 95 ayrılığınızla ilgili olduğunu düşünüyorum..
tutumunuz çok güzel sakın bu tutumdan vazgeçmeyin ona hep sevgiyle yaklaşın
bu arada kızınızı da ihmal etmeyin sakın..
ALLAH yardımcınız olsun..
şiddet içeren bilgisayar oyunları oynayıp izlemiyor değil mi,şimdi 2-3 yaşındaki çocukların bile eline veriyorlar da...
çok üzüldüm canım öncelikle.. :26: peki oğlunuz ne zamandan beri size böyle davranıyor.. eşinizle ayrılmadan önce oğlunuzun size karşı davranısı nasıldı ?
bana 3 gundur davranıyor ama aıleme sordugumda istedıgı olmayınca devamlı boyle tepkıler verıyor yenı degıl kı dıdyorlar
eşimle beraber ogluma hamıleydım dogum yaptım ayrıldım öncesı yok yanı kızım vardı ama masallah kızımda boyle sorunlar yasamadım
yuce rabbımde yasatmaz ınsallah
amin inş yasatmaz canım.. zaten kız cocukları masallah cok aklı basında düşünceli oluyorlar.. aha bu erkekler hep böyle.. küçükken anasını büyüdügündede eşini mahvediyor malessef...siz çalıstıgınız için anneanesiyle dedesiyle daha cok vakit gecirdiği için onları pek takmayıp her dediğini yapmaya çalısıyor anlasılan.. onlarda kırmayıp dediğini yapıyorsa aynı yöntemi annemdede dener dediğimi yaptırırım gibi bir psikolojiye bürünmüş anlasılan oğlunuz.. biraz daha sabredin onla aynı böyle davrandıgınız gibi güzel anlayıslı konusarak davranın eger düzelmesse mecbur bir psikologa basvurun derim ben
aynen oyle malesefaılem cocuklarımın her dedıklerını yapmazlar kesınlıkle sımartmamaya calısırlar hep.anlıyorum ama
cocugum pek konusmuyor anne baba dede fılan dıyebılıyor. piskologa gotursem nasıl bır yol ızleyebılırız fıkrınız varmı acaba
eğer bu durumu siz atlatabilirseniz atlatın ama yok psikologa götürüyüm diyosanız götürün.. onlar anlarlar zaten psikolog oldukları için.. onlar size yardımcı olur.. cocugunuzu götürmekten ziyade böyle interetten arastırarak fikir alın önce.. ne yapmalıyım gibisinden onları uygulayın
sabredebıldıgım kadar sabredıp kendı yontemlerımle bunu atlatmaya calısacagım ınsallah duzelır canım oğluşum.
olmadı piskologa gotururum
inşallah düzelir oğlunuz.. şu linke tıklayıp okumanızı öneririm Vurma, Isırma ve Tekmeleme: Çocukta Öfkeyi Durdurmanın Yolları2 | Nur Aydoğan
canım benim kuzenim de eşinden arılmayı düşünüyordu bi ara uzun süre ayrı yaşadılar
hatta onunda oğlu 3 yaşındaydı oda aynı tepkileri vermeye başladı. eğer sizin barışma gibi bir durumunuz yoksa
çocuğu hemen bir çocuk psikoloğuna götürmelisin bence. ablasıyla onu kıyaslama her çocuk aynı tepkiyi vermeyebilir.
ama bu durumun yüzde 95 ayrılığınızla ilgili olduğunu düşünüyorum..
tutumunuz çok güzel sakın bu tutumdan vazgeçmeyin ona hep sevgiyle yaklaşın
bu arada kızınızı da ihmal etmeyin sakın..
ALLAH yardımcınız olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?