- 29 Ağustos 2013
- 1.545
- 336
- 148
- Konu Sahibi kedilalesi
oncelikle bir ogretmen oldugumu belirteyim.mesele kizlarimin ana sinifi ogretmeni.amacim meslektasimi kotulemek degil ama cidden cok sinir oldum ve ne tepki verecegimi sasirdim.gecen gece kizlarimin yemekli yilsonu gosterisi oldu.en kotu en dipteki kirik masa bize verildi.sesimizi cikarmadik.kizlarimdan birinin dansa gercekten yetenegi oldugu halde ozel bir gorev verilmedi.ki birsuru cocuk tek basina gorev aldi.toplu dans gosterilerinde heriki kizimda hep arkalardaydi.bugun sinif piknigimiz vardi.uzerimizebdusen herseyi aldik onceden gonderdik.toplu dogum gunu icin pasta parasina da katildik.ama son dakikada siddetli yagmurdan dolayi biz gidemedik.piknigi kapali mekana almislar.toplu dogum gunu de yapilmis.face e birsuru de resim koymus.pasta boyle yenir die.resimleri gorunce cok uzuldum.biz piknik ertenir die gitmedik ama kapali mekana gecmisler.bize de hic haber veren olmadi.ki baska zamanlarda ogretmenimizle hep telefonda gorusuruz.kizlarimin hayal kirikligi icin cok ama cok uzuldum.sinir oldum.sizce nasil bir tepki vermeliyim.cok kizginim
eet ciddi bir ihmal var ya da eşitsizlik.. bir veli oradak bunu dillendirin konuşun. ama tehditkar olmayın.. eğitici konuşun öğretmenleriyle keşkelerle bizi arasaydınız değil.. böyle konuşmayın.. iyi bir gözlemci olduğunuzu görsün utansın ya da farkına varsın farkındalığı henüz açılmamışsa.. kızlarınız için üzüldüm onlar için ciddi bir yıkım. ama sakın öğretmenleriyle kavga etmeyin ister istemez çocuklarınıza yansıtır