arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba demek istiyorum.Bir derdim var fakat tarafsız olarak dışardan bana destek olabilecek kişilerin görüşlerine ihtiyacım var.bunun için hepinize çok teşekkür ederim.geçen pazar günü eşimle ortada çok önemli bir sebep yokken kavga ettik eşim kavga anında ailesini aradı ve aileside kavganın içine girmiş bulundu.ben ağlıyordum ve sakinleşemiyordum.o anda babası bana cazgırlık yapma diye bağırmaya başladı.beni bırakın üstüme gelmeyin dedikçe üzerime çullandılar.sonra eşimin abisi bana bağırmaya başladı.eve polis geldi ve babası eşimi dövdü.bunun üzerine eşimi alın gidin dedim gittiler.olaydan sonra kendini mafya zanneden büyük abisi geldi.bana mafyalık yapmaya başladı.(ben evimizi alırken yarı parasını çalışarak ödedim.eşim çalışmadığı içinse onun kısmına düşen payı ailesi karşıladılar.)
abisi konuyu bilmeden bu evdeki herşey benim senin hiçbir payın yoktur demeye başladı.benim aileme ve bana hakaretler etti.siz eşinle birlikte oyun oynuyorsunuz dedi planlarını sen önceden yapmışsındır dedi.daha birçok şey söyleyip gitti.
5 dakika sonra eşimi alıp geldi.bu sefer farklı bir tribe girmişti.sanki 5 dakkika önceki adam o değildi.tam tersi eşime nasihatlar vermeye başladı.kendi hayatını anlattı nutuklar attı kendince konuyu bağlayıp çekip gitti.bundan sonra benim psikolojim inanılmaz derecede bozuldu.ne olduğunu anlayamadım.arkadaşlar bana yardımcı olur ne olur.ben bu olayı içime sindiremiyorum unutamıyorum.1 haftadır kötü haldeyim.
abisi konuyu bilmeden bu evdeki herşey benim senin hiçbir payın yoktur demeye başladı.benim aileme ve bana hakaretler etti.siz eşinle birlikte oyun oynuyorsunuz dedi planlarını sen önceden yapmışsındır dedi.daha birçok şey söyleyip gitti.
5 dakika sonra eşimi alıp geldi.bu sefer farklı bir tribe girmişti.sanki 5 dakkika önceki adam o değildi.tam tersi eşime nasihatlar vermeye başladı.kendi hayatını anlattı nutuklar attı kendince konuyu bağlayıp çekip gitti.bundan sonra benim psikolojim inanılmaz derecede bozuldu.ne olduğunu anlayamadım.arkadaşlar bana yardımcı olur ne olur.ben bu olayı içime sindiremiyorum unutamıyorum.1 haftadır kötü haldeyim.