bu olaylardan bişe anlayamadım.yardımcı olun lütfen.

okurken kafam karıstı. sız kavga ettınız kocanız babasını cagırdı ama babası sana kızarken oglunu dovdu. mafya abısı sana bagırırken kardesıne nasıhat verdı. nasıl bır aıle bu?

:D aynen dediğiniz gibi,anlayamadım şaşkınım.ve bunları yaparken olayın ne olduğundanda haberleri yoktu...hepsi neden kavga ettiğimiz ile ilgili hiçbişe bilmeden bu şekilde davrandı.

kusura bakma ama ailecek çirkefler bunlar...

babaları ayrı terbiyesiz oğulları ayrı..

Son düzenleme:
eşin aile olmuş ama iyi günde kötü günde bir olup probleminizi "kendi içinizde" çözmek yerine ailesini çağırmış.

babası size cazgır deyip ,oğlunu dövmüş. :53::53: (dövmek :44::44: orası ayrı bir vaka)

komşular korkudan polis çağırmış, siz şikayetci olmamışsınız.

meydanı boş bulan ağabey herşeyi ben bilirim yaparım havaları ile size artistlik yapmış. (Sanırım babasından kendisine sıra gelmediği için üzüldü , fırsat bu fırsat dedi attı kendini meydana) bununla da kalmayıp eşinizi eve getirdi. nasihat verdi.:26::31::31:

sonuç; Allah yardımcın olsun. Saygılı olman çok hoş büyüklere ama gelip sana cazgır kelimesini kullanan birine ne derece saygı gösterilir ? düşün lütfen.

bir süre yalnız kalsanız daha iyi bana kalırsa. yoksa hiçbirşey yokmuş gibi devam etmeleri pek olağan geldi bana.

Yenilir yutulur değil yaşadıkların...

Nasıl dengesiz bir aile böyle bunlar?

Eşin en ufak kavganıza ailesini katıyor... Kaynın esip gürlüyor sonra nasihat eden abi kılığına bürünüyor... Kayınpeder eşini dövüyor...
:53:

:D aynen dediğiniz gibi,anlayamadım şaşkınım.ve bunları yaparken olayın ne olduğundanda haberleri yoktu...hepsi neden kavga ettiğimiz ile ilgili hiçbişe bilmeden bu şekilde davrandı.

k.pederin eşini neden dövdü,eşin neden kavgayı ailesine anlattı?

büyük kaynının ne yaptığın ise hala anlayamadım,gerçekten çözemedim..

ayrıca k.pederin ne haddine ki sana cazgır diyor.

ne garip insanlar ya.

insan okurken bıle bu kadar sasırıyorsa yasarken neler olur bılemıyorum ama cok buyuk dengesızlık. kımse sızın evınızde sıze akıl veremez. kımın haddıne duser boyle seyler! esınız ıcın dıyecek laf bıle bulamıyorum... Allah yardımcın olsun

Allahıııımmm,ben kızımı kimlere güvenip de nasıl evlendirecem..Allahım hayırlı insanlarla karşılaştır yarabbim

şimdi ben kendi evimdeyim onlar kendi evinde, eşimi hergün arıyolar ne yapıyorsun diye, ben evi satıp burdan uzaklaşmak istiyorum eşim bunu kabul etmiyo.kimse bu eve girmeyecek sen istemezsen diyor,gerçektende gelmiyorlar ama birdaha aynı şeyleri yaşamamak için uzaklaşmak istiyorum.eşimi nasıl ikna edeceğim ev ikimizin üzerine tapulu durumda.

kavga ederken eşim çok sinirliydi,bende korktum.anneme gitmeyi düşündüm.evden gitmeyim gelip beni tutsunlar diye ailesini aramış birde herşeyin bittiğini benim birdaha geri dönmeyeceğimi düşünmüş.şaşkınlıktan gelip durdursunlar diye ailesini aramış.birde ben ailesine inanılmaz derece saygılıyım onların yanında susacağımı düşünmüş.

Eşim 35 yaşında kendine ve ailesinde doğulu bir aile kafası var hepsinde,büyük küçüğü döver küçük olan sesini çıkarmazmış.bu saygıymış.kimse kendinden büyüğe ağzını açamıyor.bu nedenle babası dövdüğünde sesini çıkarmadı.

Polisi komşular çağırmış.geldiler ve bana şikayetçimisin dediler.bende değilim dedim ve gittiler.

canım bnm eşimin ailesi aynı seninkilerden abisi mafya tipli takılan babası ağa sanarsın bnmde aynı snnkı gibi bir kavga ama eşimle aramda zerre zorun yok tek sorun aıleyle bızım eşim ailesiyle tartışır merve doldurdu olur ve kopardı kıyamet en son olayda eşim resti çekti çünkü abisi eşime el kaldırmış ama benim yanımda değilken banada boşanacaksın die tehditler filan edılıo ailemle korkutuluorum abisi tarafından ama ben pabuç bırakmadım eşime sıkı sıkı sahip çktım oda bana tabi :38: Yoksa kesin boşanırım en 7 yıldır eşimleyim 9 aydır evliyim daha :32: Bende o göz varmı eşim 4 ay gorüşmedi ne bayramda ne hasta olduklarında gitmedi aradılar fılan gene gıtmedı en sonunda abisi özür diledi buarada eşim aileden hiçbiriyle görüşmedi :21: Tabı bende ama 1 kaç haftadır onlar barıştılar ama ben görüşmüorum ne eime geliolar ne ben gidioum :27: Ve aynı mahalledeyiz karşılaşıoru bazen ben görüşmek istemedimi eltime söledim :22::22::22: Dünde kaynanamla karşılaştık bana hiçbişey olmamaış gibib ölümlerden döndüm bir gelmedın dedı eşim bnden önce ben geliorum ya mervee gerek yok böle daha iyi anne dedi ve hemen uzaklaştık ordan :51::51::51::51::51: Sende tavrnı koy eşinede ailesinede hiç korkma inan ben tehtidler aldım birbilsen

evlenirken kültür farkını çok iyi analiz etmeli insanlar, iki farklı aile bir araya geliyo tabiki farklılıklar olacaktır ama arada uçurum varsa, görüşler arasında 180 derece varsa o evlilikten bence hayır gelmez, eşin her kavgada ailesini arayacaksa abisi sana bu şekilde celallenecekse işin var senin,eşek kadar oğlunu döven baba yarın bigün sanada el kaldırabilir, çünkü onlarda gelin dövmede meşhurdur

canım bnm eşimin ailesi aynı seninkilerden abisi mafya tipli takılan babası ağa sanarsın bnmde aynı snnkı gibi bir kavga ama eşimle aramda zerre zorun yok tek sorun aıleyle bızım eşim ailesiyle tartışır merve doldurdu olur ve kopardı kıyamet en son olayda eşim resti çekti çünkü abisi eşime el kaldırmış ama benim yanımda değilken banada boşanacaksın die tehditler filan edılıo ailemle korkutuluorum abisi tarafından ama ben pabuç bırakmadım eşime sıkı sıkı sahip çktım oda bana tabi :38: Yoksa kesin boşanırım en 7 yıldır eşimleyim 9 aydır evliyim daha :32: Bende o göz varmı eşim 4 ay gorüşmedi ne bayramda ne hasta olduklarında gitmedi aradılar fılan gene gıtmedı en sonunda abisi özür diledi buarada eşim aileden hiçbiriyle görüşmedi :21: Tabı bende ama 1 kaç haftadır onlar barıştılar ama ben görüşmüorum ne eime geliolar ne ben gidioum :27: Ve aynı mahalledeyiz karşılaşıoru bazen ben görüşmek istemedimi eltime söledim :22::22::22: Dünde kaynanamla karşılaştık bana hiçbişey olmamaış gibib ölümlerden döndüm bir gelmedın dedı eşim bnden önce ben geliorum ya mervee gerek yok böle daha iyi anne dedi ve hemen uzaklaştık ordan :51::51::51::51::51: Sende tavrnı koy eşinede ailesinede hiç korkma inan ben tehtidler aldım birbilsen

senin eşin tek kelimeyle ADAMmış.evet mervecim olaylar birbirine benzer fakat bizimkilerde boşanmayacaksın diye bu tehtitleri ediyorlar.boşanmamızı istemiyorlar.ama benim tek korkum eşimin senin eşin gibi tepkiyi koyamayacağı.bende senin gibi ona sahip çıkmak istiyorum bir bütün olalım aile olalım istiyorum.bunları konuştum onunla oda bende küstüm ounla taki özür dileyene kadar dedi.şuan 1 haftadır sadece telefonda konuşuyorlar.ne yapmam lazım senin gibi bunu başarabilmek için.tek yürek olabilmek için nasıl davranmam gerek.teşekkürler arkadaşım..

evlenirken kültür farkını çok iyi analiz etmeli insanlar, iki farklı aile bir araya geliyo tabiki farklılıklar olacaktır ama arada uçurum varsa, görüşler arasında 180 derece varsa o evlilikten bence hayır gelmez, eşin her kavgada ailesini arayacaksa abisi sana bu şekilde celallenecekse işin var senin,eşek kadar oğlunu döven baba yarın bigün sanada el kaldırabilir, çünkü onlarda gelin dövmede meşhurdur

şimdi benim istediğim eşimle tek yürek olabilmek,ben kimseden özür dilemelerini istemiyorum çünkü onları affetmek istemiyorum.birdaha yüzyüze bakmak istemiyorum.ben onların yaptıklarından utanıyorum.şimdi tek isteğim eşimle aile olabilmek,sırtsırta verebilmek ama bunu nasıl sağlayabileceğimi bilmiyorum.bu konuda önerebileceğiniz birşeyler varmıdır.teşekkür ederim..

şimdi benim istediğim eşimle tek yürek olabilmek,ben kimseden özür dilemelerini istemiyorum çünkü onları affetmek istemiyorum.birdaha yüzyüze bakmak istemiyorum.ben onların yaptıklarından utanıyorum.şimdi tek isteğim eşimle aile olabilmek,sırtsırta verebilmek ama bunu nasıl sağlayabileceğimi bilmiyorum.bu konuda önerebileceğiniz birşeyler varmıdır.teşekkür ederim..

canım doğulu aileler çok bağlıdır sen görüşmek istemezsin ama eşin bunu onaylamaz bence, boşanmakta çok ayıplanan bişey o yüzden istemiyolar, bilemiyorum bu durumda napılır, eşin güven vermedi bana, affına sığınarak söylüyorum bu benim karım arkadaş diyecek kalibre göremedim

arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba demek istiyorum.Bir derdim var fakat tarafsız olarak dışardan bana destek olabilecek kişilerin görüşlerine ihtiyacım var.bunun için hepinize çok teşekkür ederim.geçen pazar günü eşimle ortada çok önemli bir sebep yokken kavga ettik eşim kavga anında ailesini aradı ve aileside kavganın içine girmiş bulundu.ben ağlıyordum ve sakinleşemiyordum.o anda babası bana cazgırlık yapma diye bağırmaya başladı.beni bırakın üstüme gelmeyin dedikçe üzerime çullandılar.sonra eşimin abisi bana bağırmaya başladı.eve polis geldi ve babası eşimi dövdü.bunun üzerine eşimi alın gidin dedim gittiler.olaydan sonra kendini mafya zanneden büyük abisi geldi.bana mafyalık yapmaya başladı.(ben evimizi alırken yarı parasını çalışarak ödedim.eşim çalışmadığı içinse onun kısmına düşen payı ailesi karşıladılar.)
abisi konuyu bilmeden bu evdeki herşey benim senin hiçbir payın yoktur demeye başladı.benim aileme ve bana hakaretler etti.siz eşinle birlikte oyun oynuyorsunuz dedi planlarını sen önceden yapmışsındır dedi.daha birçok şey söyleyip gitti.

5 dakika sonra eşimi alıp geldi.bu sefer farklı bir tribe girmişti.sanki 5 dakkika önceki adam o değildi.tam tersi eşime nasihatlar vermeye başladı.kendi hayatını anlattı nutuklar attı kendince konuyu bağlayıp çekip gitti.bundan sonra benim psikolojim inanılmaz derecede bozuldu.ne olduğunu anlayamadım.arkadaşlar bana yardımcı olur ne olur.ben bu olayı içime sindiremiyorum unutamıyorum.1 haftadır kötü haldeyim.

babası eşinizimi dövdü..eşiniz kavga anında babasını arıyor..ağabey gelip sizi tehdit ediyor,ev benim diyor baba size cazgırlık yapma diye bağırıyor...veee..
.eşiniz çalışmıyor..
pardon bu aileyi ve o eşi çok mu aradınız.
hayatta bu aileyi ve bu büyüyememiş adamı çekemezdim.. zor işiniz.

Son düzenleme:
canım doğulu aileler çok bağlıdır sen görüşmek istemezsin ama eşin bunu onaylamaz bence, boşanmakta çok ayıplanan bişey o yüzden istemiyolar, bilemiyorum bu durumda napılır, eşin güven vermedi bana, affına sığınarak söylüyorum bu benim karım arkadaş diyecek kalibre göremedim

fakat bu olanların hepsi onun yüzünden oldu.biz ailesiyle çok aşırı derece iyi anlaşıyorduk.herzaman bana bu kadar aşırınında aşırısı iyi davranmaları tuhafıma gitmişti.(büyük abisi hariç o pek istemedi beni) herzaman birerde bişeyler olacağını düşünmüştüm ve oldu.

8 aydır ilkdefa bu yüzleriyle karşılaştım.sorunlar olmuştu ama yüzyüze kalmamıştık hiç.1 keresinde küslük olmuştu. sonra 1 ay görüşmedik.gelmediler gitmedik.sonra eşim ağladı üzülüyorum diye dayanamadım gittim barıştım.ama bu seferkini yutamayacağım çünkü yüzüme karşı terbiyesizlik yapıldı.

eşim çalışıyor.akşam 7 de geliyor eve.yanlarına henüz gitmedi ama gidecek diye içimde hep korku var.çünkü daha yeni evliyiz sahip çıkmak istiyorum.ama şuan giderse bunu yapamam..

fakat bu olanların hepsi onun yüzünden oldu.biz ailesiyle çok aşırı derece iyi anlaşıyorduk.herzaman bana bu kadar aşırınında aşırısı iyi davranmaları tuhafıma gitmişti.(büyük abisi hariç o pek istemedi beni) herzaman birerde bişeyler olacağını düşünmüştüm ve oldu.

8 aydır ilkdefa bu yüzleriyle karşılaştım.sorunlar olmuştu ama yüzyüze kalmamıştık hiç.1 keresinde küslük olmuştu. sonra 1 ay görüşmedik.gelmediler gitmedik.sonra eşim ağladı üzülüyorum diye dayanamadım gittim barıştım.ama bu seferkini yutamayacağım çünkü yüzüme karşı terbiyesizlik yapıldı.

eşim çalışıyor.akşam 7 de geliyor eve.yanlarına henüz gitmedi ama gidecek diye içimde hep korku var.çünkü daha yeni evliyiz sahip çıkmak istiyorum.ama şuan giderse bunu yapamam..

ne gerek var ağlamaya falan yahu
kavga edince aileyi çağır, üzülüyorum diye ağla, tuhaf bi erkek
yanlış anlama ama birazda iyi yönlerini anlatta azcık sempatik gelsin eşin
şu an için hiç savaş onun için diyesim gelmiyo

senin eşin tek kelimeyle ADAMmış.evet mervecim olaylar birbirine benzer fakat bizimkilerde boşanmayacaksın diye bu tehtitleri ediyorlar.boşanmamızı istemiyorlar.ama benim tek korkum eşimin senin eşin gibi tepkiyi koyamayacağı.bende senin gibi ona sahip çıkmak istiyorum bir bütün olalım aile olalım istiyorum.bunları konuştum onunla oda bende küstüm ounla taki özür dileyene kadar dedi.şuan 1 haftadır sadece telefonda konuşuyorlar.ne yapmam lazım senin gibi bunu başarabilmek için.tek yürek olabilmek için nasıl davranmam gerek.teşekkürler arkadaşım..

cnm evet eşim saolsun birtane ben hep iyiydim onlara karşıbuzamana kadar ama onlar kendı kendını ele verdi bu aptıklarıyla benım bışey yapmama gerek kalmadı pek fazla :nazar: eşim zaten kavgayı ederdı benım ustume atarlardı merve dolduruo hatta bana neler dedıler agza alınmayacak eşimde gordu tabiiii anladı herşeyi :51: onlar sandıki rest cekınce bırakır benı bende o göz varmı :34: ama sen eşinle konuş yaşıda baya var anlaması lazım benım eşim daha 25 yaşında :37:

Back
X