Istediklerini yapmazsan saldirganlasir, belirli ortamlarda cok iyi davranir melek kaynana dedirtmeye calisir seni kotu gostermek adina ama daima çelişir. Oğlunun yaninda sana mukemmel davranir o yokken sacma sapan laflar ima eder. Benim kaynanam 2011 den beri hayatimdaydi 9 sene cektim sevgiliyken evlenmeden once by by dedim esime annesi yüzünden nisan bozdum 4.gün sonra eşim topladı kendini maddiyatini cikti karşıma ben varım tut elimden annem yok artik dedi bende inanmadim haliyle hayir dedim 3 4 ay iyi süründü gördüm ailesiyle olan davranışları uzaktan izledim mesajları takip ettim felan sonra inandim ve dugune dahi cagirmadi tarihleri bilmedi ev adres bilmedo 1 tl bile kabul etmedi cok ambulansla acillere kaldirildi kadın yanimdan kalkip dagi gitmedi. balayimizin ilk gecesi de acillik olmuştu

gecen sene martta beni bicaklamaya kalkti en son yediremedi kendine komsularina ne yalanlar soylemis guya vabam akp milletvekiliymis felan ortaya cikti tabi her seyi anlattim bende herkes yüzüne tükürmüş direk salginlasti hemen aile ici siddete gittik ben esimin istegi uzerine gittim daha çok sikayetci olduk avukatlarimizi cagirdik ailemle birlikte. Sonra kiz kardeşi yalvardı da vazgeçtim. Ama ciddi uyari yaptim bir daha bana esime aileme herhangi bir saldirma mesaj atma arama sorma haber yollama yaparsa maddi manevit tazminay davasi acicam hicbir mesajini silmedim silmeyecegim komşuların da şahit olacak kendi oglunuzda dedim oymuş kesti sesini oturdu daha da ilişmiyor. Ben he0 tebriyeli davrandim sustum hakaret ettinsustum suclama yaoti sustum namusa kadar uzandi sustum en sonunda yilan gibi soktum bıraktım iyilikten anlamaz bunlar yillarca saklasigi yalani ortaya cikardim evliyken simdiki rsine kaçtığını babasiz kalan eşimi suanda şantaj yapıyormus babasina yeni esine solerim para gönderdiğini yillarca cocuk icin diye en son adami da kurtardim elinden cocuga demis simdiki esime baba dior seni öldürür baba oglu kavuşturdum esim nefret ediyor annesindrn artik.
Uzun oldu ama esiniz yada nisanliniz annesine dur demeyi bilmiyorsa siz kicinizi da yırtsanız nafile oluyor. Siz fettan olacaksınız ki kaynananiz korkucak bak korkudan çıkmıyor sesi eskiden her ay anaa avtrat giden mesjalar aramalar hakaretler erkeklere mesaj attirmalar.
O yüzden mesafe iyidir dom dom konusmak iyidir kizlar. Memeden kesilmeyen adamlarla evlenmeyinnnnnnn!!!