esim ve davranışları

Saygısızlık yapmıyorsa surat asmıyorsa boşverin takılmayın herkesin huyu farklıdır. Ayrıca boş boş konuşmasından bin kat iyidir.
kesinlikle ama ortasinda tutmayi beceremedi en sonunda ne halin varsa gor deyip susucam iki gülüp konusmak zor mu gerci güler aslında ama of ben de bilmiyorum bu konuya takildim daha susmam

benim eşim de böyle herkes huyunu biliyor adamın. espri yapıldığında kahkaha atar ama çok hararetli olarak konuştuğunu bir şey anlattığını hiç görmedim arkadaş çevresinde de evde de.
bu bir sorun değil.
adamın karakteri bu.

kesinlikle ama ortasinda tutmayi beceremedi en sonunda ne halin varsa gor deyip susucam iki gülüp konusmak zor mu gerci güler aslında ama of ben de bilmiyorum bu konuya takildim daha susmam
Sizin aileniz bu konu hakkinda size birseyler soyledi de siz o yuzden mi takmaya başladınız acaba? Ama herkesin kendimiz gibi olmasini bekleyemeyiz ki 🤷🏻‍♀️

Kuzen eşleriyle kendi eşinizi kıyaslamayın.

Adam kimseye saygısızlık etmiyor, bir karış surat oturmuyor anladığım kadarıyla.

Kafanıza göre şekillendiremezsiniz, çocuklarımiza bile yapamayız bunu.

Kendinize takacak başka konular bulun.

İnsanlar ne der diye insan eşini bunaltir mi?

hepinize iyi akşamlar kizlar iki senelik evliyim ve icinden cikamadigim bi durum var yapi olarak cok konuşmayan biraz agirbaslilik mi desem icine mi kapali desem bilemedim esim bir yere gidince ozellikle ailem cok fazla konusmaz yani bi sorun yok ortada ama dinler soru sorulursa konuşur mesela orda kuzenler esleri daha aktiftir ama bizimki sus pus haliyle bende etkilenip suratim duser ona kasa bir sey yok ben boyleyim falan der ben cok mic micligi sevmem bi ortamda esimle ama insan biraz ilgi istiyo ama bana bazen ailelerin yaninda mesafeli olabiliyo disardan yanlis anlasilcak baskasi bilemezki huyunun oyle olduğunu konus konus biktim paylasmak istedim
Benim eşim de aynı seninki gibiydi. Benim karakterim böyle derdi. Ben de inanırdım saf gibi. Kendi ailesinin yanında ise ne kadar olumsuz bir durum olsa bile ağzı kulaklarındaydı. Eskiden kavgada bile hiç cevap vermeyen adam, şimdi kendisi kabul etmese bile öfke problemi yaşıyor. Çocuklara bile tahammülü yok. Meğer ben kendimi sinirli zannedermiş. Şimdi anlıyorum ki, ben çok sakin bir insanmışım. Evliliğimizde 13 yılımızı bitirdik. Evliliğimizin ilk 3 yılını yani eşimin o ilk az konuşan halini özler hale geldim. Eşim bazen cansız varlıklarla bile kavga edebiliyor. Sürekli söyleniyor. Sanırım ben huzur, sakinlik arayışı içindeyim.

Aslında benimkide bazen susmaz keşke sussa derim hatta :KK70:
Ama genelde sakin sessiz bi tiptir, ben çok gevezeyimdir, eşim bazen yorulmıyomusun der 🤣🤣🤣
Farketmemişsindir belki ben de gevezeyim. Arada nefes almayı unuttuğum oluyor 🥴

Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin. Adamın karakteri bu. 2 sene öncede aynıydı sanıyorum ki. Zorla şakıttıramazsınız ya🙄

bana da oyle gelirdi ama evlenince fikrim değişti aslında aile yapımda boyle esim onlar icin saygılı agirbasli ama bence biraz insan girişken olur neyse kendi bilir
Bir ortamdaki ağırbaşlı adam bana daha çekici gelir. Sizde farklı demek ki:KK50:

Çok konuşup boş konuşmasından iyidir. Adam bir şey söylemeden önce iyice düşünen ağırbaşlı bir insan demek ki. Bence bir sıkıntı yok. Ki böyle insanlar da saygı görür genellikle (eğer iyi bir duruşu varsa)

Çok konuşup boş konuşmasından iyidir. Adam bir şey söylemeden önce iyice düşünen ağırbaşlı bir insan demek ki. Bence bir sıkıntı yok. Ki böyle insanlar da saygı görür genellikle (eğer iyi bir duruşu varsa)
evet birde her konuya ornegin fikri olmadığı yorum yapmaz ama ben sanırım kıyaslamalar yaptim yada cok takildim bana da bazen sacma geliyo kimsenin kimseyi degistirme hakki yok ama iste kendime engel olamıyorum

Bende böyleyim eşim de bana çok kızar bu yüzden dolayı 🤣

hepinize iyi akşamlar kizlar iki senelik evliyim ve icinden cikamadigim bi durum var yapi olarak cok konuşmayan biraz agirbaslilik mi desem icine mi kapali desem bilemedim esim bir yere gidince ozellikle ailem cok fazla konusmaz yani bi sorun yok ortada ama dinler soru sorulursa konuşur mesela orda kuzenler esleri daha aktiftir ama bizimki sus pus haliyle bende etkilenip suratim duser ona kasa bir sey yok ben boyleyim falan der ben cok mic micligi sevmem bi ortamda esimle ama insan biraz ilgi istiyo ama bana bazen ailelerin yaninda mesafeli olabiliyo disardan yanlis anlasilcak baskasi bilemezki huyunun oyle olduğunu konus konus biktim paylasmak istedim
Bence evlilikte eşler birbirini değiştirmeye çalışmamalı ya istediği tarz biriyle evlemeli ya da onu kendi istediği şekle sokmaya çalışmayıp olduğu gibi kabullenmeli.Eşiniz ben böyleyim diyor.Yani ben buyum işine gelirse anlamında gayet açık.Ya kabullenin ya da istediğiniz gibi birini bulun.Eşiniz konuşmayı çok sevmiyorsa sevmiyordur.Kuzenler gibi eş seçebilirdiniz.Ailelerin yanında da ağırbaşlı olduğu için öyle olmayı tercih ediyor.Önemli olan evde nasıl sizi mutlu ediyor mu.

bir de şunu düşünün; eşiniz size şikayet etse fazla konuşkansın, benden çok konuşuyorsun hem fazla samimisin seni yanlış anlayacaklar diye ben utanıyorum, lütfen biraz geri planda dur, kocası laf geçiremiyor diyecekler imajımı sarsıyorsun dese ne hissedersiniz?

sizi olduğunuz gibi kabul etmediğini.. bu çok yaralayıcı. lütfen eşinizi ve ilişkinizi başkalarınınkiyle kıyaslamayın.

Back
X