Bu pike takımı yatak örtüsü olarak kullanılır mı?

BayanHicKimse

.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
14.265
10.132
198
Selamlar. Ben yatak örtüsü almak istiyodum ne zamandır. Gündelik olarak kullanabileceğim bişey.
Bu pike takımını çok beğendim, yatak örtüsü olarak kullanılır mı sizce? Çekme falan yapar mı, çünkü bi tane pike takımı almıştım geçen sene,kumaşı tuhaftı ve çekti

Markası özdilek bu arada, önerilerinizi bekliyorum.

tabiki kullanılır gayet güzelde olur markasıda ii çekecegini yada bozulacagını düşünmüyorum güle güle kullan

tabiki kullanılır gayet güzelde olur markasıda ii çekecegini yada bozulacagını düşünmüyorum güle güle kullan

Daha cesaret edip alamadım canım, çeker diye korkuyorum
Yatak örtüsü olarak satılan şeyleri hiç beğenmiyorum, çok tereddütlüyüm bunu almakta da :26:

Ben yazın yatak örtüsü kullanmam pike kullanırım ama kışın yatak örtüsü sererim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben yazın yatak örtüsü kullanmam pike kullanırım ama kışın yatak örtüsü sererim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim çeyizlik yatak örtüm güzel değil. Bunu alırsam yaz kış sericem :26:
Yatak örtüsü olarak pike kullanırsam abes olmaz yani di mi?

Sipariş ettim bugün geldi, pikenin kumaşı çok güzel çekmesi imkansız
Ayy çok sevindim valla, almak isteyen varsa tereddüt etmesin. ben özdilekteyim.comdan aldım kargo ücretsiz geldi

Sipariş ettim bugün geldi, pikenin kumaşı çok güzel çekmesi imkansız
Ayy çok sevindim valla, almak isteyen varsa tereddüt etmesin. ben özdilekteyim.comdan aldım kargo ücretsiz geldi

merhaba. kaça aldınız acaba? ve ürün %100 pamuk mu yoksa %100 pamuk saten mi? ben de almayı düşünüyorum ama genelde taç bakmıştım. bunun kalitesi nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…