Bu pozitif mi?

EosAna

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
1.213
975
123
Dün yaptığım testte gölge cok az belliyken bugün koyulaşmış. Kafam karmakarışık.
Örnek göstereyim.
2 test çubuğu olan fotoyu dün çektim. Alttakini dün sabah idrariyla, üsttekini ise ondan önceki gün yapmıştım.
Ama tekli olanı bugün yaptım. Bu şekilde çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mı?

Eklentiler

• IMG-20170505-WA0002.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 208
  • 20170506_095828.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 188
Pozitif sanırm

Pozitif sanırım diyip seni umutlandirmak istemiyorum ben negatif o cizgi ortada olmaz o icindeki seyin yansimasi aynisini bizzat bende yasadim ac bak icine arkada cizgi var isiga tutunca o yansio bebetime markaydi benimki ben cizgi goremiyorum ve belli bi dkdan sonrasi yanilmiosm 20 dk sonra olusan cizgiler gecersiz

Yok ya hemen böyle oldu da bence de bozuk bu.

Bat.ın ne zaman Canım?henüz erkense böyle çıkmış olabilir.güneşe tutmadan resmi var mı

ben ilk testimi annemde yaptım çıkmadı diye çantama sakladım eve gittiğimde çöpe atmak için aldım bi bakıyım dedim çft çizgi oluşmuş. ertesi sabah bir daha yaptım bu sefer hiç beklemeden belirdi çizgi. bildiğim kadarıyla silikte olsa çıkıyor. erken olduğu için öyledir. kan testi en güzeli 1 saatte çıkıyor. ikinci fotoda silik bir çizgi var bence pozitif. inşallah öyledir allah gönlüne göre versin :)

Bence sen nap biliomusn icini ac testin bak arkada cizgi varmi eger cizgi yoksa ve golge hala varsa buyuk ihtimal hamilesin ama o cizgi ortada cikmaz aynisi bende yasadim senin gibi isiga tuttum tam ortada bi golge vardi hatta foto attim konu actim sonra icini actim baktimki halbuki testin kendisinde degil arkasindaki cizginin yansimasiymis

Amin canim sag ol. Bende de digerleri çift cizgi oldu ama zamani gecince itibar etmedim. Şimdilik gölgelerle bogusuyorum

Aynen bana da öyle geldi ya. Pazartesi kan vereyim de bitsin bu işkence. Daha da test yapmak istemiyorum sıkıldım kac gündür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…