Saç Rengi ve Saç Boyama bu renge uygun boya arıyorum ama çözemedim hangi renk alcam ( resimli )

ozgeyusuf

Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
7
0
16
Kayseri
$20130424_165235.webp $20130424_165308.webp $20130424_165318.webp

saçımın rengini çıtçıtlarımın rengine boyamak istiyorum ama saçımda kızıllık war hangi renk boya alsam da bu rengi tuttursam bi yardım ederseniz sewinirim :)

saçının şu an ne renk olduğunu söylersen yardımcı olmak daha kolay olur ama kızıllık varsa .1 veya .2 boyamalısın yani küllü veya irize yansımalı bir boya

cnm aynı renkti saçım çıtçıtlarla aslında

ama kuaför 8.41 numara boya werdi oda kızıl yaptı saçın diplerini fln ama werirken bu boyayı çıtçıtlarla aynı renk demişti

şimdide şehir dışındayım 1 ay kadar daha burdayım acilen saçla çıtçıtları aynı renk yapmam lazımmm :( yardımm lütfen

Eki Görüntüle 694464 Eki Görüntüle 694465 Eki Görüntüle 694466

saçımın rengini çıtçıtlarımın rengine boyamak istiyorum ama saçımda kızıllık war hangi renk boya alsam da bu rengi tuttursam bi yardım ederseniz sewinirim :)

merhabalar ben bu rengi kullandım ve 7.34 diye bi fındık kabuğuyla karamel renginin karışımı oluyor tabi canlı görmek lazım birde eğer saçınız koyuysa(ya da kızıllık varsa ) saç açıcıyı oksidan ve ılık su ile sulu bir kıvama getirip 20 dkka kadar bekleyin yıkayıp kuruttuktan sonra benim yazdığım renkleri saçınıza uygulayın burdan gördüğüm kadarıyla çıtçıtlarınızla aynı renk olucak

Eki Görüntüle 694464 Eki Görüntüle 694465 Eki Görüntüle 694466

merhabalar ben bu rengi kullandım ve 7.34 diye bi fındık kabuğuyla karamel renginin karışımı oluyor tabi canlı görmek lazım birde eğer saçınız koyuysa(ya da kızıllık varsa ) saç açıcıyı oksidan ve ılık su ile sulu bir kıvama getirip 20 dkka kadar bekleyin yıkayıp kuruttuktan sonra benim yazdığım renkleri saçınıza uygulayın burdan gördüğüm kadarıyla çıtçıtlarınızla aynı renk olucak

hemen saç rengimi de ekliyorum bikaç dakikaya bi bakarsanız sewinirim :)

$20130424_181252.webp $20130424_181329.webp $20130424_181357.webp

saç rengim bu

yapılan işlemler : 8.41 ile boyadık sonra az bi karışım yaptık 6.35 boyadık ama cila gibi ...

ama amaa amaa olmadı tutmadı

ne renk alacağım bn şimdi :(

Eki Görüntüle 694516 Eki Görüntüle 694517 Eki Görüntüle 694518

saç rengim bu

yapılan işlemler : 8.41 ile boyadık sonra az bi karışım yaptık 6.35 boyadık ama cila gibi ...

ama amaa amaa olmadı tutmadı

ne renk alacağım bn şimdi :(
sanırım saçının arasında balyajlar var 7,34 fındık kabuğu ve karamel rengini karıştır hiç açıcı uygulamana gerek yok direk o çıtçıtların rengi çıkacak tabi çıtçıtlarınıda boya saçınla birlikte onun içinde nerdeyse 2 kutu boya 4 tane 20'lik oksidan alman gerekir anca yeter saçın ve çıtçıtlarına inşallah güzel olur şimdiden hayırlı olsun

ah cnm bnm çok çok sağol akşam boya alayım ozaman hemen deneyeyim umarım tutar çok teşekkürler tekrar

saçımda balyaj yokda dipler kızıl oldu uçlar çikolata kahwe :(

Back
X