Saç Rengi ve Saç Boyama Bu rengi nasıl elde edebilirim?

Feel Good Inc

Still livin' biatch
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
2.027
5.502
108
Merhaba hanımlar saçlarımı evde bu renk yapmak istiyorum

Saç diplerim çok koyu kumral, saçlarımda ise loreal 6.45 boya var diplerim bayağı çıktı. Sizce bu rengi saçımı açmadan elde edebilir miyim? Boya önerebilir misiniz? Lütfen bir fikir verin hanımlar

Önce diplerin de diğer saçların da aynı renk olsun..Sonra palette saç açıcı al tamamına sür saçının..Ve istediğin renge boya..Palette zarar vermiyor ..Acik altın karamel renk sanırım bu değil mi?

Bal köpüğüne benziyor bu renk ..
Biraz canlansin diye yorum yazıyorum nasıl o renge ulaşirsin bir fikrim yok..
Bende aşk alevi saçlarımı çikolata kahveye boyadım 10 gün sonra ise küllü kumral kendi saç rengime dönüp aralara sonrasında balyaj attiricam. .

Ya saç açıcıdan korkuyorum çok hızlı olmak gerekiyor galiba becerebilir miyim bilmiyorum ki.
Renkte bakırlık da var gibi gelmişti bana

Çok teşekkür ederim az sonra up up up yapacaktım

Açıcı sorun olmuyor bu paletteninki gibiyse..Oryal başka şey o daha zarar veriyor..45 en beklet yeter.Acik altın karamelde bakirlik var zaten canım

Evde bir kutu var pallettenin açıcısından da cesaret edememiştim sanırım deneyeceğim tişikkirlir

bu rengin neresi balköpüğü yabancılar bu renge strawberry blonde yanı çilek sarısı derler açık bakıra boyayarak elde edebilirsiniz palettede olması lazımdı bu renk

canım tam olarak bu rengin olduğu syoss un bal köpüğü var , 1 ay önce sarı alt tabanlı saçıma boyamıştım ancak hemen aktı ve saçımda şuan turunculuktan eser yok yani tam bir hayal kırıklığı oldu benim için , ama bu daha önceleri saçıma saç açıcı sprey uyguladığım için olabilir bilemiyorum , bu gibi bir renk istiyorum ben de ama daha bakır istiyorum , 1-2 hafta içinde palette natural colors serisinden 10.4 ve 8.77 karıştıracağım. tarçın bakır gibi bir renk olacak ama sen bunun daha kumrala kaçan halini istiyorsan herhangi bir markanın 7.0 ı ile tarçın bakırını karıştırıp elde edebilirsin

palette renk açıcısını birden fazla kullandım. eğer zaten yanmış koparak dökülen saçlarınız yoksa zarar vermez kesinlikle. saç kalitenize bakın. ve işlem uygulandıktan sonra kutudan cıkan kremi yıkamadan bir 10 dk bekletin.. sonra durulayın. ikinci yıkamanız içinse 4 5 gün bekleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…