- 4 Nisan 2017
- 2.027
- 5.502
- 108
- Konu Sahibi Feel Good Inc
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önce diplerin de diğer saçların da aynı renk olsun..Sonra palette saç açıcı al tamamına sür saçının..Ve istediğin renge boya..Palette zarar vermiyor ..Acik altın karamel renk sanırım bu değil mi?
Çok teşekkür ederim az sonra up up up yapacaktımBal köpüğüne benziyor bu renk ..
Biraz canlansin diye yorum yazıyorum nasıl o renge ulaşirsin bir fikrim yok..
Bende aşk alevi saçlarımı çikolata kahveye boyadım 10 gün sonra ise küllü kumral kendi saç rengime dönüp aralara sonrasında balyaj attiricam. .
bu rengin neresi balköpüğü yabancılar bu renge strawberry blonde yanı çilek sarısı derler açık bakıra boyayarak elde edebilirsiniz palettede olması lazımdı bu renkMerhaba hanımlar saçlarımı evde bu renk yapmak istiyorum
Eki Görüntüle 2066550
Saç diplerim çok koyu kumral, saçlarımda ise loreal 6.45 boya var diplerim bayağı çıktı. Sizce bu rengi saçımı açmadan elde edebilir miyim? Boya önerebilir misiniz? Lütfen bir fikir verin hanımlar![]()
Canım palettenin renk açıcisini denedin mi bir zarar verdi mi saçaEvde bir kutu var pallettenin açıcısından da cesaret edememiştim sanırım deneyeceğim tişikkirlir![]()