- 28 Haziran 2016
- 11
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi coscoslayanvosvos
Merhaba arkadaşlaaar :)
Foruma yardım almak amaçlı yeni katıldım.. Lütfen yardım edin saçımı birkaç güne boyayacağım fakat renk konusunda yakışır mı korkusu yaşıyorum tabiii bir de istediğim o rengi elde etmek için hangi boyayı kullanmalıyım ne gibi bi işlem uygulamalıyım vs. saçımı ilk kez boyayacağım ve saçıma açıcı uygulamak istemiyorum ama sanırım istediğim renk açıcı kullanmadan elde edilecek bir ton değil her neyse ben buraya kendi saç rengimin ve ten rengimin belli olduğu bi fotoğrafla birlikte istediğim saç renginin de fotoğraflarını koyacağım lütfen yardımcı oluuun
Bu benim saç rengim;
Bunlarda istediğim tonlar aralarında uçurum farklar yok zaten sizce yakışırlar mı ve nasıl elde edebilirim bu tonları;
Şimdiden çooook teşekkür ederiim
Foruma yardım almak amaçlı yeni katıldım.. Lütfen yardım edin saçımı birkaç güne boyayacağım fakat renk konusunda yakışır mı korkusu yaşıyorum tabiii bir de istediğim o rengi elde etmek için hangi boyayı kullanmalıyım ne gibi bi işlem uygulamalıyım vs. saçımı ilk kez boyayacağım ve saçıma açıcı uygulamak istemiyorum ama sanırım istediğim renk açıcı kullanmadan elde edilecek bir ton değil her neyse ben buraya kendi saç rengimin ve ten rengimin belli olduğu bi fotoğrafla birlikte istediğim saç renginin de fotoğraflarını koyacağım lütfen yardımcı oluuun
Bu benim saç rengim;
Bunlarda istediğim tonlar aralarında uçurum farklar yok zaten sizce yakışırlar mı ve nasıl elde edebilirim bu tonları;
Şimdiden çooook teşekkür ederiim
Hatta yarın saçımı da kestiricem tam değişiklik yani
çokta akan bi renk aktığında da bakır somon tarzı kötü bir renk oluyor ama korkutmayayım seni kısacası sarı bakır kızıl bence bu renkler yakışır sana pamuk gibi beyazsın
Kızılı eledim şu an tamam
Ya ben saçımın rengini değiştirmek istiyorum napıcam
Valla araştırmaktan sıkıldım bir an önce boyamak istiyorum
birde her ton ne olursa olsun saçın direnci yapısı ve asıl tonu boyalarda oynamaya sebep olabiliyor
Birde internette bi tarif vari bişiler buldum kumral veya o tonlarında ise koleston 9.3 altın sarısı bi tüpün yüzde 70 kadar yani yarısından bi tık yukarısı gibi bişey birde palette 8.65 kahve köpüğü yüzde 9 luk oksidanla bu boya ise bir tüğün yüzde 30 kadar çeyrekten bı tık daha yukarı ve boyamaya uçlardan başlanılıyor 35 ile 40 dk arası bekleniliyormuş canım bu formülü açıkcası pek öneremiyorum denemediğim bişeyi önermem yanlış olur