Saç Rengi ve Saç Boyama Bu Rengi Nasıl Elde Ederim?

elagam

Beraber büyüyoruz kızım; )
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
3.490
125
113
merhaba kızlar,
ben saçlarım koyu kahve.
evde bugün boya yaptım(1 tüp boya ile) koleston kızıl bakır.
ilk defa evde kendim boyuyorum.
saçım kısa diye bi kutu aldım sadece.
fakat rengi istediğim gibi olmadı: ((
yani nasıl desem sanki açık kahve gibi.
aslında tahmin ediyordum böyle olacağını,boyayı alırken saç açıcı tonik gördüm alacaktım,
ama eşim bu zarar verir saçına diye aldırmadı,eczacı bey :35: içerine baktı falan :27:
boyaya zor ikna ettim zaten :41:
şimdi ben bu konuda çok acemiyim.
hangi iki rengi karıştırırsam bu renge ulaşırım;
bi müddet beklemem gerekiyor mu yoksa 1 2 gün sonra yapsamda olur mu?

$Bakır-Saç-Rengi-ve-Kızl-Saç-Renkleri-Modelleri-69-150x150.webp

hürrem kızılı gibi.

bir de hangi marka saç boyası daha iyi onuda yazarsanız sevinirim :16:

merhaba kızlar,
ben saçlarım koyu kahve.
Evde bugün boya yaptım(1 tüp boya ile) koleston kızıl bakır.
Ilk defa evde kendim boyuyorum.
Saçım kısa diye bi kutu aldım sadece.
Fakat rengi istediğim gibi olmadı: ((
Aslında tahmin ediyordum böyle olacağını,boyayı alırken saç açıcı tonik gördüm alacaktım,
ama eşim bu zarar verir saçına diye aldırmadı,eczacı bey :35: Içerine baktı falan :27:
Boyaya zor ikna ettim zaten :41:
Hangi iki rengi karıştırırsam bu renge ulaşırım;

Eki Görüntüle 634450
hürrem kızılı gibi.

Bir de hangi marka saç boyası daha iyi onuda yazarsanız sevinirim :16:

canımm ben sana ne desem boş bence sen ıyı bir kuaföre gt nerde oturyosun ayrıcada evde boyama hiç bi boya kuafördeki gibi olmuyo :34::34:

merhaba kızlar,
ben saçlarım koyu kahve.
evde bugün boya yaptım(1 tüp boya ile) koleston kızıl bakır.
ilk defa evde kendim boyuyorum.
saçım kısa diye bi kutu aldım sadece.
fakat rengi istediğim gibi olmadı: ((
aslında tahmin ediyordum böyle olacağını,boyayı alırken saç açıcı tonik gördüm alacaktım,
ama eşim bu zarar verir saçına diye aldırmadı,eczacı bey :35: içerine baktı falan :27:
boyaya zor ikna ettim zaten :41:
hangi iki rengi karıştırırsam bu renge ulaşırım;

Eki Görüntüle 634450

hürrem kızılı gibi.

bir de hangi marka saç boyası daha iyi onuda yazarsanız sevinirim :16:

bu rengi koyu kahveden saçtaki boya akıtılmadan ya da saç rengi açılmadan elde etmek imkansız. olur da anca şöyle olur ultra açıcı boyalarla bikaç kez boyayarak saçı kumral tonlarına getirirsin üstüne de palette tarçın bakır ve papatya karıştırır boyarsın.
o kadar sabredemem dersen de anladığım kadarıyla çok da boya deneyimin yok, oreale falan bulaşma, kolestonun ya da palettenin açıcı setleri var onlardan al karıştırıp boya gibi saçına sür( diplere pek değdirmeden) saç sarıya doğru gelince üstüne igora royal 8-77 ya da palette tarçın bakır boya:) unutmadan oksidanlar hep %9luk olacak

​İlk boyamada kutu uzerındekı rengı elde edemezsın zaten cnm bı kac kes boyaman lazım

canımm ben sana ne desem boş bence sen ıyı bir kuaföre gt nerde oturyosun ayrıcada evde boyama hiç bi boya kuafördeki gibi olmuyo :34::34:

canım ben erzurumdayım,daha önce kuaföre gittim ama yoluyorlar adamı yaa..her gitmeme 85 tl veriyorum boya için.o yüzden kendim boyamak istiyorum.

bu rengi koyu kahveden saçtaki boya akıtılmadan ya da saç rengi açılmadan elde etmek imkansız. olur da anca şöyle olur ultra açıcı boyalarla bikaç kez boyayarak saçı kumral tonlarına getirirsin üstüne de palette tarçın bakır ve papatya karıştırır boyarsın.
o kadar sabredemem dersen de anladığım kadarıyla çok da boya deneyimin yok, oreale falan bulaşma, kolestonun ya da palettenin açıcı setleri var onlardan al karıştırıp boya gibi saçına sür( diplere pek değdirmeden) saç sarıya doğru gelince üstüne igora royal 8-77 ya da palette tarçın bakır boya:) unutmadan oksidanlar hep %9luk olacak

şu an saçım kahve kızıl arası koyumsu bi renkte.
biliyorum o %9 lukları bugün almak istediğim oydu koleston wella ama eşim aldırmadı zarar verir diye: (
şu an anlattıklarına acayip fransızım :27:
sabrım var uğraşabilirim aslında da bişey soracağım.
ben şimdi sarı boya alsam bide açık kızıl alsam karıştırıp sürsem olmaz mı :9:
konulara bakıyorumda hep farklı iki rengi karıştırıp yeni renkler çıkarıyor bayanlar: )

​İlk boyamada kutu uzerındekı rengı elde edemezsın zaten cnm bı kac kes boyaman lazım

aynı renge mi yoksa her seferinde farklı bi tonuna mı(açık veya koyu?)

canım ben erzurumdayım,daha önce kuaföre gittim ama yoluyorlar adamı yaa..her gitmeme 85 tl veriyorum boya için.o yüzden kendim boyamak istiyorum.

şu an saçım kahve kızıl arası koyumsu bi renkte.
biliyorum o %9 lukları bugün almak istediğim oydu koleston wella ama eşim aldırmadı zarar verir diye: (
şu an anlattıklarına acayip fransızım :27:
sabrım var uğraşabilirim aslında da bişey soracağım.
ben şimdi sarı boya alsam bide açık kızıl alsam karıştırıp sürsem olmaz mı :9:
konulara bakıyorumda hep farklı iki rengi karıştırıp yeni renkler çıkarıyor bayanlar: )

aynı renge mi yoksa her seferinde farklı bi tonuna mı(açık veya koyu?)

hmm o zaman kolay bulabileceğin şeyleri resimli olarak anlatayım sana:)
ilk etapta saçına normalde kaç kutu boya kullanıyorsan o kadar bunlardan birinden alacaksın
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?
attachmentid=236885&d=1312793858&thumb=1

http://www.istoctan.com/uploads/productsimages/9761b72a-6f3f-43da-867d-60fa13a6531e.jpg

bunları hazırlarken içine badem yağı ya da zeytin yağı biraz da saç kremi eklersen hem sürerken daha kıvamlı olur hem de saçın daha az yıpranır.
neyse bunu saç diplerine 1 cm kadar boşluk bırakarak sürüp, aynada sürekli kontrol ederek saçın sarı tonlarına gelene kadar bekletiyorsun.

sonra şu iki boyayı alıp karıştıyosun boyalar da şunlar
https://www.mnbmedikal.com/Resimler/UrunResim/b_2042012175723182.jpg
https://www.mnbstore.com/Resimler/UrunResim/b_2042012175922229.jpg

bunları uyguladığında istediğin rengi kuaförden de ala elde edeceksin:)

ya da sabırlıyım dersen 2.işlemi bikaç kere uyguladığında da istediğin renk zamanla oturacaktır. açma işlemi yapmadan en az 3 kere boyayarak elde edebilirsin ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
hmm o zaman kolay bulabileceğin şeyleri resimli olarak anlatayım sana:)
ilk etapta saçına normalde kaç kutu boya kullanıyorsan o kadar bunlardan birinden alacaksın
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?
attachmentid=236885&d=1312793858&thumb=1

http://www.istoctan.com/uploads/productsimages/9761b72a-6f3f-43da-867d-60fa13a6531e.jpg

bunları hazırlarken içine badem yağı ya da zeytin yağı biraz da saç kremi eklersen hem sürerken daha kıvamlı olur hem de saçın daha az yıpranır.
neyse bunu saç diplerine 1 cm kadar boşluk bırakarak sürüp, aynada sürekli kontrol ederek saçın sarı tonlarına gelene kadar bekletiyorsun.

sonra şu iki boyayı alıp karıştıyosun boyalar da şunlar
https://www.mnbmedikal.com/Resimler/UrunResim/b_2042012175723182.jpg
https://www.mnbstore.com/Resimler/UrunResim/b_2042012175922229.jpg

bunları uyguladığında istediğin rengi kuaförden de ala elde edeceksin:)

ya da sabırlıyım dersen 2.işlemi bikaç kere uyguladığında da istediğin renk zamanla oturacaktır. açma işlemi yapmadan en az 3 kere boyayarak elde edebilirsin ama.

süpersin vuvuzela: ))
peki ilk sürdüğüm sarıyı yıkamadan bekletip,sonra son iki verdiğin rengi karıştırarak süreceğim.doğru anlamış mıyım :27:
tek seferde olsun çünkü okullar açılacak uğraşamayabilirim 2 3.boyamaya.
peki bu anlattığım işlemden önce açıcı kullanayım mı?
eşimden gizli olacak tabii :37:

saç boyalarının en başarılısı; loreal preference.
bugüne kadar denediğim onlarca boyanın en iyisi.
akmayan, çıkmayan tek boya diyebilirim.

ben 6,35 kullanıyorum. kutunun içinde %6 lık bir açıcı var ben bunun yerine %9 luk açıcı koyuyorum.
saçlarım koyu kestane. boyalı yerlerde, dipten çıkanlarda kutunun üzerindekinin aynısı oluyor.

bu ürünün daha açık bir rengini kullanırsanız memnun kalacağınıza eminim..

süpersin vuvuzela: ))
peki ilk sürdüğüm sarıyı yıkamadan bekletip,sonra son iki verdiğin rengi karıştırarak süreceğim.doğru anlamış mıyım :27:
tek seferde olsun çünkü okullar açılacak uğraşamayabilirim 2 3.boyamaya.
peki bu anlattığım işlemden önce açıcı kullanayım mı?
eşimden gizli olacak tabii :37:

yok canım saçı açarken yani gönderdiğim resimdeki açıcıları uyguladıktan sonra saçını durulayacaksın
tarcın bakır-papatya ikilisini sonrasında kullanacaksın:)

ben 6,35 kullanıyorum. kutunun içinde %6 lık bir açıcı var ben bunun yerine %9 luk açıcı koyuyorum.
saçlarım koyu kestane. boyalı yerlerde, dipten çıkanlarda kutunun üzerindekinin aynısı oluyor.

teşekkür ederim gulguler: )
dikkate alacağım tavsiyeni :34:

yok canım saçı açarken yani gönderdiğim resimdeki açıcıları uyguladıktan sonra saçını durulayacaksın
tarcın bakır-papatya ikilisini sonrasında kullanacaksın:)

tamam şimdi anladım: ))
mazur gör bu işlere yeni girdim :27:

bahsettiğiniz ton çikolata kahvesi tonları. o tonları saç koyu bile olsa tutturmak daha kolay %9luk oksidan kullanınca.
ama arkadaşın istediği açık ve kızılın tonları bunlar ne yazık ki kolay elde edilemiyor.
yoksa bu açıcı denen pis maddeye bulaşmak zorunda kalmazdıkk:)

teşekkür ederim gulguler: )
dikkate alacağım tavsiyeni :34:

tamam şimdi anladım: ))
mazur gör bu işlere yeni girdim :27:

bi kere yapıcaksın zaten 2'li işlemi:) ondan sonrası kolay papatya ile tarçın bakırı karıştır tamamdır hep:)

BU RENGİ NASIL ELDE EDERİM YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM
Arkadan saç rengimi attım size kızlar tarçın bakır rengine boyamak istiyorum hangi saç boyasini tavsiye edersiniz ne yapmam gerekiyor karışım gerekiyor mu detaylı bilgi verirseniz sevinirim. Bu Renge dönmek istiyorum mmmmm

Eklentiler

• SC20150101-150759.webp
    SC20150101-150759.webp
    7 KB · Görüntüleme: 189
  • SC20150101-150759.webp
    SC20150101-150759.webp
    7 KB · Görüntüleme: 194
  • IMG_20141224_235612.webp
    IMG_20141224_235612.webp
    78 KB · Görüntüleme: 178
Back
X