Saç Rengi ve Saç Boyama Bu rengin adı nedir?

adsiz789

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2010
56
18
98

kızlar saçlarımı bu renge boyamak istiyorum.Bu rengin adı nedir acaba ? Bana loreal 8.42 koyu sarı bakır gibi geldi ama emin değilim.Bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim :)

yaa neden kimse cevap vermiyor :( ?? illaki bu renk kullanan olmuştur lütfen bilgilendirirseniz sevinirimmm

Loreal'in kutu boyasıyla yapıyormuş.Loreal Paris Excellence Creme in Reddish Blond(8RB) demiş bir röportajında saç rengine.Ama bizim ülkemizde o renk bir boya yok sanırım.Kadının adı Deborah Ann Woll bir kaç tane resmini telefona yükleyip kuaföre götürürsen sarı renk üzerine bakır kızıl atarlar o renge ulaşırsın sanırım.

Teşekkürler arkadaşlar

Loreal'in kutu boyasıyla yapıyormuş.Loreal Paris Excellence Creme in Reddish Blond(8RB) demiş bir röportajında saç rengine.Ama bizim ülkemizde o renk bir boya yok sanırım.Kadının adı Deborah Ann Woll bir kaç tane resmini telefona yükleyip kuaföre götürürsen sarı renk üzerine bakır kızıl atarlar o renge ulaşırsın sanırım.

hıııımm çok sağol rengini öğrenmiş oldum ama onu bulamıyacağım için kuaföre gidicem bu gidişle heralde :D

Ben şunu buldum burdan bi arkadaş saçlarını benim bu kızın saçlarına benzettiğim renge boyamış: http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...842-irize-bakira-boyadim-buyrun-fotolara.html

sizcede benziyor mu bu renk olabilir mi?
:44:

Son düzenleme:

kızlar saçlarımı bu renge boyamak istiyorum.Bu rengin adı nedir acaba ? Bana loreal 8.42 koyu sarı bakır gibi geldi ama emin değilim.Bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim :)

bu saç rengi harika. ben de bu tonlara boyatmak istiyorum ama ortalıkta hürrem saç rengi diye saçma sapan bi moda var. o akıma kapılmış gibi görünmek istemiyorum,çünkü o kadının saçları da bu renklerde galiba

Son düzenleme:
ama bu renk biraz profesyonellik gerektiriyor saçın koyu ise açıcı kulanman gerekir ki evde riskli bir işlem.

O benziyor mu diye sorduğun resime baktım ama fazla benzemiyor.Bu renk daha kırmızı yoğunluklu o ise sarı.Çilek sarısı diye geçiyordu bu sanırım yurtdışında.İyi bir kuaföre gitmelisin.Önce sarıya boyayıp onun üzerine bakır kızılı gibi bir renk yaparlar saçına.Ve bu rengin doreliği gösterdiğin resimdekinden daha fazla.

bu hatuna hastayım ayrı konu da saçlarını bende doğal sanıyordum bakır karamel gibi geldi bana...

Back
X