Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım8abiye mi
Kırmızı olabilir.Renk katar.Teşekkürler canım ama çok koyu olur gibi gelmişti bize siyah. Daha cvıl cıvıl olması için ne olabilir? :/
Çok teşekkürlerarkadaslara katiliyorum gumus ya da gold parlak ayakkabi tasli
Bence turkuaz renkli bir ayakkabi iyi olabilir. Ayrica isterseniz boyle sorularinizin cevaplarini bulabileceginiz bir blog sitesi var onerebilirim :)Bu kumaştan elbise diktiriyoruz. Ayakkabıya bir türlü karar veremedik.Hangi renk ayakkabı almalıyız sizce?
mümkünse bide bu rengi seçmee bence değiştirBu kumaştan elbise diktiriyoruz. Ayakkabıya bir türlü karar veremedik.Hangi renk ayakkabı almalıyız sizce?
Ben de gümüş parlak düşünüyorum sanırım. Aslında mavi gibi değil de daha çok mor gibi. Işıktan farklı gözüküyor. Teşekkür ederim önerin içinGümüs Parlak güzel olur...
ve gri tonuyasa (resimde mavi gibi geldi) Fuchsia güzel olur
Kumaşın rengi benim hoşuma gitti aslında sadece ışıktan biraz farklı gözüküyor, denedim ama tam rengini yakalayamadım çekerken, daha çok mor gibi. Zevkler diyelim. :)bu renge kırmızı olmaz
ne yapmak istiyorsunuz şık olmak mı zarif olmakmı komik olmakmı kumaşta yanlış seçim abiye ise kalem elbise olsa neyse derim
güle güle kullanınKumaşın rengi benim hoşuma gitti aslında sadece ışıktan biraz farklı gözüküyor, denedim ama tam rengini yakalayamadım çekerken, daha çok mor gibi. Zevkler diyelim. :)