Saç Rengi ve Saç Boyama Bu renk nedir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi lewy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

lewy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2011
113
3
68
İstanbul
$6-kristen-stewart.webp

ve bunun gibi ışık altında sarı parlayan kahverengi tonu söyleyebilir misiniz?

$575718_344019878980690_1970650863_n.webp
Şurda arkadaki kızın saç renginin aynısı işte. Sarı parlayan ve çok koyu olmayan kahve. Hangi boyayla elde edebilirim bunu?

Son düzenleme:
gün batımı .................................

palette gun batımı saç boyasıyla elde edebılırsın

mor mu ? benım arkadasın kafasınd problem vardı demekki hıc mor falan olmadı :)

syoss un fındık kahvele herhangi bir markanın sarısını 9 luk oksidanla karıştırabilirsin.sarının hepsini fındık kahvnin yarısını kullanabilirsin.

o gun batımı deılkı ben lınkını attaım bak gun batımı o arkdsm kullandı muhtesem bı renk 2. fotodkı kızın sacına benzer bısey oluo ama guneste dehset parlıo sarı yansımalar oluo ıcınde tvsıye ederım sıddetle ama gene sen bılırsın :ssz:

gun batımı yapmaya kalkma sakın 5 kusur onun rengı.benım zemınım sarı olmasına ragmen palette 6-65 aldım bayagı bır koyu renk cıktı yıkarsamda aksa dıyorum ama ne kadar akacakkı.yanı 6-65 bukadar koyuyken 5 kusur gun batımı cok fena olur.sızın ıstedıgınız rengı ben cok aradım avucumu yaladım soyleyım

kızlar bende bi ara palette inci serisinin morunu denedim ama hatta aralarına istiyodum ama böyle tatlı bi kahverengi oldu saçım siyah benim doğal kendi saçım sadece açmıştı rengini bi dünya para saymama rağmen ama mor renkleri şöyle kullabilirsiniz mor istiyorsanız ilk önce saçınızı sarıya boyayın sonra mora boyayın aman dikkat edinde yakmayın saçınızı. yok tatlı bi kahve diyosanız direk mora boyayın, boyatın. bi daha boyatmayıda düşünmüyorum zaten kendi siyah saçlarımdan memnunum :) ama şimdi saçlarımın sonlarında var ve çok tatlı bi rengi var herkes numarasını falan soruyo boyanın

Back
X