Saç Rengi ve Saç Boyama Bu renkleri hangi boya ve numara ile elde edebilirim?

kindarrrr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
3.175
413
398
Isparta
kızlar merhaba, sizden iki renk konusunda yardım istiyorum.

birincisi şu oluyorrr $Bugday-Tenli-Bayanlar-icin-Sac-Rengi-2.webp Eki Görüntüle 492133 ikincisi de bu

ben bu renkleri hangi boya hangi numara ile elde edebilirim?

saçlarımı yoğun bakıra boyamıştım 2-3 ay önce şuan aktı hafif bi bakırlık var. :23:

sizin önerdiğiniz boyalar hayvan testi yapıyo mu onu sonradan ben kontrol edicem

ayyy ben mesajımın başlığı sandım konu başlığıymış saçaklı kusura bakmayın :17:

kızlar merhaba, sizden iki renk konusunda yardım istiyorum.

birincisi şu oluyorrr Eki Görüntüle 492131 Eki Görüntüle 492133 ikincisi de bu

ben bu renkleri hangi boya hangi numara ile elde edebilirim?

saçlarımı yoğun bakıra boyamıştım 2-3 ay önce şuan aktı hafif bi bakırlık var. :23:

sizin önerdiğiniz boyalar hayvan testi yapıyo mu onu sonradan ben kontrol edicem

Vllahi boya konusunda birşey söyleyemeyeceğim ama helal olsun size takdir ettim:1::1::1: Goldwell için yapmıyor diyorlardı sanırım... Bir de naturelcolor muydu naturelli bişeydi ama hatırlayamadım:))

Vllahi boya konusunda birşey söyleyemeyeceğim ama helal olsun size takdir ettim:1::1::1: Goldwell için yapmıyor diyorlardı sanırım... Bir de naturelcolor muydu naturelli bişeydi ama hatırlayamadım:))

:) aslında hayvan deneyi yapmayan boya tavsiye edin diyecektim de o da fazla olur gibi geldi, onu da not ettim ki bilen o tarz boyalardan tavsiye etsin diye :1: teşekkür ederim :16:

slm,şu anda saçımda akmış yoğun bakır var demişsin.1.resimdeki renge ulaşman zor,ama 2.resim çok kolay; kesinlikle altın karamel.
ben palette kullanmıştım ama syoss markasındada aynı ton varmış

Merhaba :)

İlk resmi evde elde etmek çok zor altın sarısı sık röfle,düz altın sarısı ile boyanırsa böyle bir görüntü elde edilmez zeminde de bakırlık olduğu için önermem zaten.
İkinci resim de nevacolor 9.53'e benziyor ama zeminde bakırlık olduğu için birebir aynı renk tutar mı bilemiyorum bakırlığın yoğunluğunu görmeliyim.
Bir de zeminin tonunu bilmek gerekiyor,atıyorum 7 tonlarında bir renkse 9 tonları tutmayabilir,koyu kalabilir ya da zemin koyuluğundan dolayı istenmeyen turuncu yansımalar bırakabilir.
$9_53.webp

Ben zaten market ürünlerini önermiyorum saç boyalarında (loreal,koleston vs.) prof.tüp boyalar kullanıyorum,Goldwell tavsiye ettiğim kaliteli bir markadır Peta'nın temizler listesindedir.
Onun haricinde Neva kozmetikten nevacolor,exicolor profesyonel boyalarını kullanıyorum,daha önce bu konu konuşulduğunda bölge sorumluları tarafından yapılmadığını öğrenmiştik,ben güveniyorum açıkçası en azından loreal vs gibi markaları kullanmaktan daha iyi.
Mümkün olduğunca küçük firmalar ve Türk markalarını kullanıyorum.
Natural Colors denmiş evet yapmayan bir markadır ama renk çeşidi çok azdır.

Son düzenleme:
slm,şu anda saçımda akmış yoğun bakır var demişsin.1.resimdeki renge ulaşman zor,ama 2.resim çok kolay; kesinlikle altın karamel.
ben palette kullanmıştım ama syoss markasındada aynı ton varmış

teşekkürler, palettein altın karamelinin numarasını arayayım, :16:

Lady Evil, teşekkür ederim :) neva colorun bu rengi çok güzelmiş ama dediğin gibi 9 numara. benim 2-3 ay önce boyadığım numara 7.77 idi. şimdi aktı baya ama emin olamadım.

saçımın şimdiki halinin resmini koyuyorum, biraz koyu gibi sanki :44: ( yeni uyandım amma dağınık saçlarım :1: )

$saçç.webp

sence açılır mı bu renk boyarsam?

bir de goldwell ürünlerini nereden bulabilirz?

Back
X