Saç Rengi ve Saç Boyama Bu renkten açık küllü kumrala nasıl geçerim?

8renkligokkusagi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
386
101
30
Merhaba herkese. Saçımı birçok renge boyadım, en son çikolata kahvesine boyadım bikaç ay oluyor boyayalı. Saçımı getirmek istediğim renk nevacolor'ın 8.1 numarası. Aşağıya şuanki saçımı ekleyeceğim, resimleri az önce çektim gün ışığında. Flaşsız resimler. Ve saçımı boyayacağım için yıkamadım, görüntü kirliliğinden dolayı özür diliyorum :) Nevacolor tüp boya kullanacağım, buraya renk kataloğunu da ekliyorum. Hangi numaraları kullanırsam bu rengi elde edebilirim, içine nötrleyici vs. bi renk eklemem gerekir mi, bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim:KK54:

Bu nevacolor'ın renk kataloğu:

http://www.nevakozmetik.com.tr/tr/nevacolor-premium-krem-sac-boyasi.html

Bunlar da şuanki saçım, görüntü için tekrar özür dilerim boya kirli saça daha iyi oluyor diye yıkamadım henüz o_O

CAM00132.jpg CAM00136.jpg CAM00137.jpg CAM00138.jpg CAM00144.jpg
Son resimde saçımın uçlarını dibine getirdim aradaki fark belli olsun diye. Gerçi 3. resimde de belli. 2. resim de saçımın uçları. Abuk sabuk her yeri farklı bi saçım var, bazı kısımları açıldı kendiliğinden.

Yardımcı olursanız çok mutlu olurum:KK22:

Saçların koyu biraz açık küllü kumral daha mantıklı gibi .. dikkat et ama bende saçlarımı dün küllü kumrala boyadım sarı saçlarım resmen siyah oldu ilk başta kuaförde boyatmak daha mantıklı gibi :110:

Kader arkadaşım senmişsin ya
Benimde saclarim böyle hemen hemen

Sanki neye boyarsam boyayayim hep bu hale geliyormus gibi hissediyorum :) ben de koklu bi degisiklik yapayim dedim

Saçların koyu biraz açık küllü kumral daha mantıklı gibi .. dikkat et ama bende saçlarımı dün küllü kumrala boyadım sarı saçlarım resmen siyah oldu ilk başta kuaförde boyatmak daha mantıklı gibi :110:

Kuafore ayirabilcek butcem yok malesef su siralar. Olsa bile pek guvenemiyorum.
Bugun gittim nevacolorda numara kalmamisti, iki farkli markada toplamda sadece 3 kutu istedigim numara kalmisti. 3 kutu 9.1 aldim. Bir kuafore sordum eger 8.1 istiyorsam 9.1 boyamami soyledi. Insallah beni pisman etmez sonuc, tam o renk olmasa da raziyim kotu olmasin gozume hos gorunsun yeter ki :)

Sanki neye boyarsam boyayayim hep bu hale geliyormus gibi hissediyorum :) ben de koklu bi degisiklik yapayim dedim

Bugun gittim nevacolorda numara kalmamisti, iki farkli markada toplamda sadece 3 kutu istedigim numara kalmisti. 3 kutu 9.1 aldim. Bir kuafore sordum eger 8.1 istiyorsam 9.1 boyamami soyledi. Insallah beni pisman etmez sonuc, tam o renk olmasa da raziyim kotu olmasin gozume hos gorunsun yeter ki :)[/QUOTE ]

Banada öyle geliyor. Bi ara fotosunu atarim ama benim sacim fotolarda da köyü cikiyor anlamiyorum.

Banada öyle geliyor. Bi ara fotosunu atarim ama benim sacim fotolarda da köyü cikiyor anlamiyorum.

Bugun gittim nevacolorda numara kalmamisti, iki farkli markada toplamda sadece 3 kutu istedigim numara kalmisti. 3 kutu 9.1 aldim. Bir kuafore sordum eger 8.1 istiyorsam 9.1 boyamami soyledi. Insallah beni pisman etmez sonuc, tam o renk olmasa da raziyim kotu olmasin gozume hos gorunsun yeter ki :)

Boyadınmı saçını merak ediyorum sonucu :))

Henüz boyamadım canım, boyayamadım daha doğrusu. Kuzenimin şehir dışından gelmesini bekliyorum onunla anneme boyatıcam :)

X