Saç Rengi ve Saç Boyama bu renkten nasıl kurtulurum

ildmoztrkk123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2017
17
2
1
arkadaşlar saçlarımı siyahtann açtım böyle bir renk çıktı bunun üstüne küllü kumral 7.1boyasam nasıl olur

Son düzenleme:
evet bir yer turuncu bir yer kırmızı saçma sapan bişey oldu çıldırıcam küllü kumralı deniyim başka çarem yok sanırım şuan:skandal:
Sakin sakin :KK54: siyahtan bu hale gelmesi normal. Bence de küllü bir renk kullanın. Olmazsa iki defa boyarsınız ki tam otursun Hoppa ve iyi bir boya seçin mümkünse

Bugün karamel kumral gibi bir renge boyadım saçımı . beğenmedim . siyaha yakin koyu kahveyle kapatmak istiyorum orjinali de öyleydi zaten . açıcı da uygulamadım . hemen yapsam sorun olur mu beklemek istemiyorum çünkü

Bugün karamel kumral gibi bir renge boyadım saçımı . beğenmedim . siyaha yakin koyu kahveyle kapatmak istiyorum orjinali de öyleydi zaten . açıcı da uygulamadım . hemen yapsam sorun olur mu beklemek istemiyorum çünkü
en azından bir gün bekleyin bence ben bu saçla bekliyorum dişimi sıktım 1 hafta boyamicam sizde biraz bekleyin saçınız sertleşmesin

yapabilirsiniz sorun olmaz siyah kapatır zaten

Teşekkür ederim peki 3 yada 4 numara kapatır mı ? Siyah boyamak istemiyorum çok yapay duruyor o renk çünkü .
canım ozaman o hataya sakın düşme markete gidince 3. veya 4 no bile alma onlar bile zifiri siyahtır en ideal koyu kahve 5 nodur palette öneririrm 1-4 arası hep kahve filan yazıyor üstünde ama cokkoyu siyah oluyor

canım ozaman o hataya sakın düşme markete gidince 3. veya 4 no bile alma onlar bile zifiri siyahtır en ideal koyu kahve 5 nodur palette öneririrm 1-4 arası hep kahve filan yazıyor üstünde ama cokkoyu siyah oluyor
Peki 3 gün arayla boyamak yani yanar diye korkuyorum hiç açıcı uygulamadım ama .

Yeni gördüm,kusura bakmayın :KK43: Hayır sorun olacağını sanmam, saçı yıpratan açıcı oluyor genelde

Back
X