- 16 Aralık 2017
- 17
- 2
- 1
- Konu Sahibi ildmoztrkk123
arkadaşlar saçlarımı siyahtann açtım böyle bir renk çıktı bunun üstüne küllü kumral 7.1boyasam nasıl olur
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Küllü boyarsanız kapanabilir biraz evetarkadaşlar saçlarımı siyahtann açtım böyle bir renk çıktı bunun üstüne küllü kumral 7.1 bEki Görüntüle 2093319 oyasam nasıl olur
koyu külü kumral mı boyasam alacalıkları daha mı çok kapanır acabaKüllü boyarsanız kapanabilir biraz evet
Çok koyu boyamayın açması zor olur. Ama tek seferde kapanırmı bilmem. Bir kaç renk var gibi saçta :)koyu külü kumral mı boyasam alacalıkları daha mı çok kapanır acaba![]()
evet bir yer turuncu bir yer kırmızı saçma sapan bişey oldu çıldırıcam küllü kumralı deniyim başka çarem yok sanırım şuanÇok koyu boyamayın açması zor olur. Ama tek seferde kapanırmı bilmem. Bir kaç renk var gibi saçta :)
Sakin sakinevet bir yer turuncu bir yer kırmızı saçma sapan bişey oldu çıldırıcam küllü kumralı deniyim başka çarem yok sanırım şuan![]()
Sizce iki boyama arası ne kadar süre olmalı ?Sakin sakinsiyahtan bu hale gelmesi normal. Bence de küllü bir renk kullanın. Olmazsa iki defa boyarsınız ki tam otursun
ve iyi bir boya seçin mümkünse
Saçın uzama hızına göre değişir. Dipler çıkmadan yapılsa iyi. Uzman değilim tabii. Ve saçın yıpranma durumu da önemliSizce iki boyama arası ne kadar süre olmalı ?
Birini bulmuşken sorayım :)Saçın uzama hızına göre değişir. Dipler çıkmadan yapılsa iyi. Uzman değilim tabii. Ve saçın yıpranma durumu da önemli
en azından bir gün bekleyin bence ben bu saçla bekliyorum dişimi sıktım 1 hafta boyamicam sizde biraz bekleyin saçınız sertleşmesinBugün karamel kumral gibi bir renge boyadım saçımı . beğenmedim . siyaha yakin koyu kahveyle kapatmak istiyorum orjinali de öyleydi zaten . açıcı da uygulamadım . hemen yapsam sorun olur mu beklemek istemiyorum çünkü
Pişmanlık budur . 2-3 gün anca sabredebilirim yanmaz heralde açıcı da yok .en azından bir gün bekleyin bence ben bu saçla bekliyorum dişimi sıktım 1 hafta boyamicam sizde biraz bekleyin saçınız sertleşmesin
yapabilirsiniz sorun olmaz siyah kapatır zatenBugün karamel kumral gibi bir renge boyadım saçımı . beğenmedim . siyaha yakin koyu kahveyle kapatmak istiyorum orjinali de öyleydi zaten . açıcı da uygulamadım . hemen yapsam sorun olur mu beklemek istemiyorum çünkü
Teşekkür ederim peki 3 yada 4 numara kapatır mı ? Siyah boyamak istemiyorum çok yapay duruyor o renk çünkü .yapabilirsiniz sorun olmaz siyah kapatır zaten
canım ozaman o hataya sakın düşme markete gidince 3. veya 4 no bile alma onlar bile zifiri siyahtır en ideal koyu kahve 5 nodur palette öneririrm 1-4 arası hep kahve filan yazıyor üstünde ama cokkoyu siyah oluyorTeşekkür ederim peki 3 yada 4 numara kapatır mı ? Siyah boyamak istemiyorum çok yapay duruyor o renk çünkü .
Peki 3 gün arayla boyamak yani yanar diye korkuyorum hiç açıcı uygulamadım ama .canım ozaman o hataya sakın düşme markete gidince 3. veya 4 no bile alma onlar bile zifiri siyahtır en ideal koyu kahve 5 nodur palette öneririrm 1-4 arası hep kahve filan yazıyor üstünde ama cokkoyu siyah oluyor
yok yanı 3 gün ara vermissin boya sacı yakmaz acıcı yakarPeki 3 gün arayla boyamak yani yanar diye korkuyorum hiç açıcı uygulamadım ama .
Peki tesekkur ederimyok yanı 3 gün ara vermissin boya sacı yakmaz acıcı yakar
Yeni gördüm,kusura bakmayınBugün karamel kumral gibi bir renge boyadım saçımı . beğenmedim . siyaha yakin koyu kahveyle kapatmak istiyorum orjinali de öyleydi zaten . açıcı da uygulamadım . hemen yapsam sorun olur mu beklemek istemiyorum çünkü
Tesekkür ederim hala yapmadım zaten .Yeni gördüm,kusura bakmayınHayır sorun olacağını sanmam, saçı yıpratan açıcı oluyor genelde