Bu resmi 3000 yılda bir görebiliyormuşuz!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
bu resmi 3000 yılda bi görebiliyomuşuz!..

Nasa tarafından çekilen bu resim,ancak 3000 yılda bir ortaya çıkabiliyor.Nasa bu resme 'Allah'ın Gözü' ismini vermiş..

arkadaslar fotoshop mu anlayamadım , bi de siz bakın istedim..verildiyse şimdidenn özürdilerim....
saygılarla

Son düzenleyen: Moderatör:
benimde duyduğuma göre nasa tarafından çekilmiş gerçek bir fotoymuş.söylentiye göre uzayda bulunan bir çeşit gazmış.3000 yıl önce dinazorların kökünü kazımış ve 3000 yıl sonrası olan 2012 de de dünyayı etkileyeceği söyleniyor.mayaların ve sümerlerin takviminde öyle görünüyomuş ve işin garibi mayaların ve sümerlerin takvimi 2012 ye kadar.ömer çelakılın dediğine göre de kur'an ın da 2012 den sonra açıklaması bitiyomuş(kendi şifre çözümüne göre yani) ünlü kahin Nostradamus da 2012 de birşeylerin olacağını göstermiş zamanında ve bu adamın kehanetleri arasında kur'an da belirtilen kıyamet alametleride varmış(?)
ben böyle şeylere inanmam ama biraz merak edip araştırınca oldukça kafa karıştırıcı bir hal alıyor. Allah ne zaman ne isterse o olur gerisini bilemem artık

ay allah korusun etkilemesin dünyayı
efsunefe paylaşım için tşk

çok etkileyeci görünüyo.
Allah yardımcımız olsun. ben çok etkileniyorum böyle şeyler okuyunca.

aynen valla bencede etkileyici korkutuyo insanı delikafadulden

bu haberi okuduğumda bana da çok ilginç gelmişti .

banada çok ilginç geliyor böyle şeyler ne düşüneceğimi şaşırıyorum
hakkımızda hayırlısı olsun artık

Allah korusun!!

Gerçekten çok ilginç. Bir daha artık büyüüüüüüüüük büyüüüüüüüüüüüüüüük, hatta çok büyüüüüüüüük torumlarımız görecek!

gece gece okudum tüylerim diken diken oldu

resmi göremedim ama okunanlar benide etkilede böyle şeylere pek inanmam ama çok etkilenirim allah sonumuzu hayır etsin

Çok etkiLeyici gerçekten.
SöyLenti babındakiLere ben de itibar etmem ama insan yinede etkiLenmekten aLamıyo kendisini.
BiLemiyorum Rabbim hayır etsin sonumuzu.
PayLaşım için de teşekkürLer tatLiimm :1hug:

nası ya ? ne büyük torunu canım 2009 da dilmiyiz 3 yıl sonrası 2012 olmuyomu ?yoksa benim çok mu uykum gelmiş?fisfisfis

çok hoş bir an, çok hoş bir kare gerçekten.evrende her bir an aslında eşsiz ve tek....teşekkürler efsune ....

bana ilginç gelen zaten kıyametin kopacağı gerçeğini bilen bizler, ne zaman olacak diye endişeleniyoruz

oysa ki ;

Ölenin kıyameti kopmuştur.....

Son düzenleme:
gercekten urkutucu insallah ben oldukten sonra kopar kiyamet ...

bende çok etkileniyorum böyle şeylerden dünyanın sonunun yakşaltığını gerçekleşen kıyamet alemetlerinden biliyoruz ALLAH sonumuzu hayır etsin

bende bu resmi arşivime eklemiştim sanırım aynı resim renkler farklı .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…