Rüya Yorumları Bu rüyanın tabiri nedir

Temiznevresimkokusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2018
1.394
1.355
53
Herkese merhaba.
Buraya baya işsizlik konusu açtım. En son tanıdıklarım ne bu stres daha yeni mezun oldun sakin ol diye telkin ettiler ve sonra takmamaya başladım.
Dün kandilde uymadan önce dua ettim. Allahım hayırlısı ise ver yoksa geç olsun ne zaman nasipse diye.
Rüyamda iyi bir iş yerinde çalışıyordum ve patronum çok iyi bir insandı. Bana iş öğretiyordu.
Bu rüyanın tabiri nedir acaba ?

Herkese merhaba.
Buraya baya işsizlik konusu açtım. En son tanıdıklarım ne bu stres daha yeni mezun oldun sakin ol diye telkin ettiler ve sonra takmamaya başladım.
Dün kandilde uymadan önce dua ettim. Allahım hayırlısı ise ver yoksa geç olsun ne zaman nasipse diye.
Rüyamda iyi bir iş yerinde çalışıyordum ve patronum çok iyi bir insandı. Bana iş öğretiyordu.
Bu rüyanın tabiri nedir acaba ?
Rüyanızı sizin yorumlamanız gerekir.
Burada kimsenin zaten bu konuda uzman olduğunu düşünmüyorum.
Her rüyayı da hayra yormanız gerektiğini biliyorum bir de.

bi tabiri yok. sürekli iş düşündüğünüz için rüyanıza girmiş işte, gayet normal değil mi?
Ben sürekli iş düşünürken hiç böyle bir rüya görmedim. Bir süredir hiç kafama takmıyordum,çok rahattım.
Dun de duamda işim olsun hemen diye değil hayırlısı ne zaman ise o zaman olsun diyerek dua ettim. Ondan sonra böyle bir rüya gördüm.

Rüyanızın tabirini bilmiyorum ama yazık değil mi size? Yeni mezunmuşsunuz bir parça nefes alın; zavallı bilinçaltınız bile haykırmış yani.
Bir güzel mezuniyet dinlenmenizi yapın, umuyorum sonrasında güzel bir iş bulursunuz.

Rüyanızın tabirini bilmiyorum ama yazık değil mi size? Yeni mezunmuşsunuz bir parça nefes alın; zavallı bilinçaltınız bile haykırmış yani.
Bir güzel mezuniyet dinlenmenizi yapın, umuyorum sonrasında güzel bir iş bulursunuz.
Baya stres yapmıştım çok üzülmüştüm de bi süredir rahatladım. Stres yapmıyorum.
Inşallah teşekkür ederim ❤

Back
X