• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu saat de patron uçak biletini soruyor bira izan arkadas

huvese

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
1.407
384
123
Selam kızlar.Bugun patron ikide çıktı bir saate gelicem İstanbul'dan Ankara'ya pazar günü için bilet rezervasyon et dedi ben de baktım iki gün önceden uçak ta yoğunluk olduğu için bilet rezervasyinu olmuyor.Ucak saatleri gidiş dönüş yazdım fiyatını Whatsaptan cevap yazmadi mesajı gördü aradım iki kere.İs yerinde muhasebede finansman sorumlu kadın aradı açmadı iki kere.Saat bu akşam dokuz buçuk olmuş bana az önce whatsaptan mesaj atmış dönüş için başka saat yok mu diye.Yuh yani mesajı gördün o kadar gün içinde insan bir evet al hayır alma der.Mesai saati dışında akşamın bu saatinde mesaj atılır mı.Hep son dakika işleri hakikaten sinirim bozuldu belki ben disardayim belki erkenden uyudum belki başka bir isim var biraz izan izan biraz düşünce.Seni aradım mi aradım mesaj attım mi attim iş benden çıktı çok meşgul falan da değil iki dakikalık iş ti evet ya da hayır demesi.Odeme için kart bilgin bende yok haksız mıyım kızlar Allah askina

Haklısın.
Valla hak bilir biri ise haftasonu bu işe bakmak için müsait değilim de direk.
yok başına kakacak biri ise dürüstlüğe gerek yok, sen de görmemiş gibi yap, yarın gündüz vakti tüh yeni gördüm diye yanıtlarsın.

Görmedim diyecek mesajı erken uyumuşum bu saatte onunla mi ugrasicam başka isim yok sanki akşam akşam sinirimi bozdu

İnsan biraz düşünür ya hakkaten ne zannediyorlar bunlar kendilerini

Bileti herhangi bir arkadaşınıza değil patronunuza alıyorsunuz yoğun değil işi yoktu diyorsunuz ama nereden biliyorsunuz baktı ama yazamadı belki saat çok çok geç değil ki özel sektör olunca böyle ben eve çok iş getirdim sabaha kadar çok rapor yazdım erken uyumuşum demek bahane olur ve anlar yani onunla mı uğraşıcam diyorsunuz arkadaşınızdan söz eder gibi. başka saat yok ya da var dersiniz al derse kart numarasını istersiniz hem kart nosu yoksa çıkarken nasıl bilet al dedi ki size patronların bazen huyuna gitmek lazım herzaman olan birşey değilse

Muhasebeci kadın beni aramasın bilet için dedim yok aramaz mesaj atmaz istersen kartın resmini çekeyim dedim yok dedi çekmeme izin vermedi bahane alakası yok mesajı gördü evet ya da hayır sonra bakarız diyebilirdi işine gelmedi

Bu insan şu an buna bakicak durumda mi belki dışarda belki yattı uyudu insanlık hali

Selam kızlar.Bugun patron ikide çıktı bir saate gelicem İstanbul'dan Ankara'ya pazar günü için bilet rezervasyon et dedi ben de baktım iki gün önceden uçak ta yoğunluk olduğu için bilet rezervasyinu olmuyor.Ucak saatleri gidiş dönüş yazdım fiyatını Whatsaptan cevap yazmadi mesajı gördü aradım iki kere.İs yerinde muhasebede finansman sorumlu kadın aradı açmadı iki kere.Saat bu akşam dokuz buçuk olmuş bana az önce whatsaptan mesaj atmış dönüş için başka saat yok mu diye.Yuh yani mesajı gördün o kadar gün içinde insan bir evet al hayır alma der.Mesai saati dışında akşamın bu saatinde mesaj atılır mı.Hep son dakika işleri hakikaten sinirim bozuldu belki ben disardayim belki erkenden uyudum belki başka bir isim var biraz izan izan biraz düşünce.Seni aradım mi aradım mesaj attım mi attim iş benden çıktı çok meşgul falan da değil iki dakikalık iş ti evet ya da hayır demesi.Odeme için kart bilgin bende yok haksız mıyım kızlar Allah askina
Patronunuza da söyleyin aynı şekilde.
Nitye gerildiniz ki bu kadar?

Neyi söyleyeyim müsait olmadığını mı onun düşünmesi gerekir bu saatte yazılır mı diye iş saati dışında

Tabiri caizse; 3 kuruş para veriyorlar ... Onu da burun kıvıra kıvıra...

Ama konu işe gelince full performansın üstünden bile daha üstün bir performans istiyorlar...

Sonunu biraz karıştırdım Ama neyse siz anladınız nasılsa;)

Haklısın malesef para veriyorlarsa köleleri gibi davranmayı reva görüyorlar.Mesaji okuma, cevap yazma. Mesai başlayınca yazarsin yarın veya p.tesi. azcık beyni varsa anlar heralde

LastMadOnEarth LastMadOnEarth hafta sonu tatil cnm akşam akşam sinirimi bozdu zaten yuz verirsen parçayı kurtaramaz dün muhasebede kadın da söyledi gitsin kendisi alsin biz mesaj artık aradık dönmedi bazen bana aldırmıyor başka birisine aldırıyor ona aldırsin dedi

Eski konularınıza baktım da siz iş mevzusuyla ilgili bayağı sıkıntılısınız. Özellikle aynı yerden galiba. Kendi kendinize söylenip, buraya yazıp ancak kendinizi dolduruyorsunuz. Malesef bir çok iş yeri ve patron böyle. Özel sektörde çalışanın özel hayatını çoğu yer düşünmez. Ben özel sektördeyken mesai saati dışında arandığım çok olurdu. Eşim her akşam işle ilgili bir sürü telefon konuşması ve çalışma yapıyor.
Bu bahsettiğiniz ise çok da abartılacak bir şey değil. Demek ki gün içinde müsait değilmiş adam ya da karar vermesini geciktiren bir durum olmuş, bilemezsiniz. İdeal dünyada keşke her şey mesai saatinde bitse, iş dışında iş istenmese, herkes anlayışlı olsa... Ama değil.
Beğenmediğiniz durumlarda net tavır koyamıyorsanız kafanıza da çok takmayın derim. Kendinizi işten soğutmayın.

Bu saatte uçak saatlerine bakicam isim yok sanki gitsin daha önce aldırdı kişiye aldırsin şimdi çok ilgilenirsen bu sefer sürekli yazar olur olmadık zamanlarda alisir

Valla sürekli işinizden şikayet halindesiniz bütün konularız arka arkaya işle alakalı 5ık o işi yapıyorum yok davetiye yollıyorum yok çay veriyorum ki çaycı çıkınca iki saat yani yok patronun odası cafe gibi. özel sektörde sekreterlik böyle ben 4 sene muhasebede çalıştım ama her işi de yaptım başka departman raporları çay servisi müdürün şahsi ev faturalarını yatırmaya kadar. ama ihtiyacım vardı işi öğrenmeye çalışıyordum. çok yapamıyorsanız ayrılacaksınız sürekli burada hergün şikayet konuları açacağınıza daha ihtiyacı olan yana yakıla iş arayan insanlar var onlar yapsın özelde olunca böyle ya o deveyi güdeceksin ya o diyardan gideceksin sinir oldum uğraşamam deme şansınız yok sonunda resti çekerler başka işim yok ona uçak bileti alcam diyorsunuz işiniz bu zaten patron sekreteri değil misiniz

Ben bu saate yazılan mesaja cevap verirsem bu haftasonu öğlen akşam olur olmadık zamanlarda mesaj atar bak hemen ilgilendi diyip sürekli bunu yapmaya başlar

Yakayı verirsem parçayı kuryaramam bu sefer olur olmadık zamanlarda pat diye mesaj atar hemen cevap bekler beni ilgilendirmez mesai saati dışında beş saat senden haber beklemisim müşteri ziyaretine gidiyorsun sohbet muhabbet bir paket cikolata aldı giderken mesajı okumussun çıkış saatinde altı yibon gece aramisim muhasebede kadın aramış dinmenissin cvp yazmamamissin mesajı gördüğün halde ötesi verisi beni ilgilendirmez

Back
X