Bu saat de patron uçak biletini soruyor bira izan arkadas

İki gri çizgi olunca mesaj karşı taraf in ya Inter eti yoktur ya da mesajı okumamistir diye biliyorum

Bu saatte uçak saatlerine bakicam isim yok sanki gitsin daha önce aldırdı kişiye aldırsin şimdi çok ilgilenirsen bu sefer sürekli yazar olur olmadık zamanlarda alisir

İş görev tanımınızda bunlar yoksa bunları konuşmalısınız. Daha doğrusu işe başlamadan önce ben şunları şunları yapabilirim, bunları yapamam diye şartlarınızı belirtmeliydiniz. Mesajı görmedim numarası çekmek, atar yapmak gibi şeyler direkt işten atılma sebebi. İşinizi yapabilecek onlarca işsiz genç var maalesef, işveren de istediğini yapmayan hatta yapmamak için yalan söyleyen elemanı çıkartmakta bir sakınca görmeyecektir. Özel sektöre hoşgeldiniz.

Yerinizde olsaydım işverenle yüz yüze konuşarak bunların görev tanımım içinde olmadığını, mesaim dışında ekstra işler yükleyecekse emeğimin karşılığını vermesini "beklediğimi" güzel bir dille anlatırdım.

İnternetim yoktu o yüzden mesajınızı şimdi gördüm derim ya da mesajınızı on bir de gördüm yazacaktım ama saat geç olduğu için o saate yazmadım derim onu inandırmak zorunda değilim

İnternetim yoktu o yüzden mesajınızı şimdi gördüm derim ya da mesajınızı on bir de gördüm yazacaktım ama saat geç olduğu için o saate yazmadım derim onu inandırmak zorunda değilim

Değilsiniz, o da sizi inanmadığı bir yalana rağmen çalıştırmak zorunda değil. İşten atılmayı göze alıyorsanız yalan söyleyebilirsiniz, size kalmış. İnisiyatif işvereninizde, sizde değil.

Bu şikayetini patronuna söylesen daha iyi olur burda haklısın desek ne demesek ne değişecek

İstanbul dan ankaraya uçakla gitmeyi hiç mantıklı bulmuyorum. Kara yoluyla az çok aynı süre oluyor 1 saat önce git havaalanı yolu çanta bekleme şehir merkezine git... Otobüs veya arabada bin sonra in en azından kafa rahat

Siz patronun mesajını okumuşsunuz yani karşı taraf mesajı okuduğunuzu anlayacak whatsappta nasıl uyumuşum ya da internetim yoktu diyeceksiniz o ayrı bir saçma.kaldı kü dün akşamdam beri şurada konu açıp yazılanlata cevap verene kadar 10 kere o bileti alır patronla kötü olmazdınız bazen doğru olanı yapmak yalan söylemekten daha kolaydır çünkü bir de planladığınız yalanları söylerken stres olacak efor sarfedeceksiniz.

Onu yapmam bunu yapmam diye diye patron sonında kapıyı gösterir patrona işçi çok. hem de sırada bekleyen o kadat işsiz varkem patron sekteteri olup banane dememiz hoş değil karşınızdakide aptal değil.

bizim gelinimizde aynen böyle yaptı onu yapamam edemem diye sizin gibi orda burda yazdı ınstagramlarda sonra kardeşimle balayındayken adam eleman aramaya başlamış bir dönmüş cv leri görmüş 2 haftada eleman bulup çıkardılar gelinimizi ki borçları da vardı

demek ki sizin ihtiyacınız yok yeteri kadar ki rahatsınız o zaman bırakın o işe razı olanlat yapsın ou inandırmak zorunda değilim dediğiniz kişi patronunuz yani gerçekten tuzunuz kuru olması lazım

Slma kızlar bugün öğlen on ikide mesaj attım kart bilgileriniz bende yok dün akşam erken uyudum o yüzden görmedim mesajınızı İst Ankara üzerinden Antalya ya gidiş var bunda üç saat sürüyor dedim dönüş için yok eğer isterseniz alırım dedim.O da cevap yazmadı

İş görev tanımınızda bunlar yoksa bunları konuşmalısınız. Daha doğrusu işe başlamadan önce ben şunları şunları yapabilirim, bunları yapamam diye şartlarınızı belirtmeliydiniz. Mesajı görmedim numarası çekmek, atar yapmak gibi şeyler direkt işten atılma sebebi. İşinizi yapabilecek onlarca işsiz genç var maalesef, işveren de istediğini yapmayan hatta yapmamak için yalan söyleyen elemanı çıkartmakta bir sakınca görmeyecektir. Özel sektöre hoşgeldiniz.

Yerinizde olsaydım işverenle yüz yüze konuşarak bunların görev tanımım içinde olmadığını, mesaim dışında ekstra işler yükleyecekse emeğimin karşılığını vermesini "beklediğimi" güzel bir dille anlatırdım.
+1

Selam kızlar.Bugun patron ikide çıktı bir saate gelicem İstanbul'dan Ankara'ya pazar günü için bilet rezervasyon et dedi ben de baktım iki gün önceden uçak ta yoğunluk olduğu için bilet rezervasyinu olmuyor.Ucak saatleri gidiş dönüş yazdım fiyatını Whatsaptan cevap yazmadi mesajı gördü aradım iki kere.İs yerinde muhasebede finansman sorumlu kadın aradı açmadı iki kere.Saat bu akşam dokuz buçuk olmuş bana az önce whatsaptan mesaj atmış dönüş için başka saat yok mu diye.Yuh yani mesajı gördün o kadar gün içinde insan bir evet al hayır alma der.Mesai saati dışında akşamın bu saatinde mesaj atılır mı.Hep son dakika işleri hakikaten sinirim bozuldu belki ben disardayim belki erkenden uyudum belki başka bir isim var biraz izan izan biraz düşünce.Seni aradım mi aradım mesaj attım mi attim iş benden çıktı çok meşgul falan da değil iki dakikalık iş ti evet ya da hayır demesi.Odeme için kart bilgin bende yok haksız mıyım kızlar Allah askina
Acma mesaji whatsapp son gorulmeni de kapat uyuyordum dersin mesai bittikten sonra is buyuramaz

Back
X