• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu saat nasıl bayanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
135138870zz6.jpg

w450.png

buda benim saatim yazın almıştım......benimki pembe taşlısı.....valla görünce aşık olmuştum çok şeker bir saat.....

135136180uu3.jpg

w450.png

işte benimkinin aynısı ..resmini buldum....

hadi kızlar fikrlerinize ihtiyacım var?????

saol hayatım...ama senin bu modellerde harika ben çok beğeniyorum şahsen bu tarzları....bence al mutlaka

canım gayet hoş ve şık, hele klasik giyiniyorsan çok yakışır. ama biraz sıradan gibi model. guess in saatlerine bayılırım ben, diğer modellerine de bak bence. daha hoş şeyler bulabilirsin. a.s.

renk olarak düşünüyorsan kesinlikle gümüş rengi al bence.

canım gayet hoş ve şık, hele klasik giyiniyorsan çok yakışır. ama biraz sıradan gibi model. guess in saatlerine bayılırım ben, diğer modellerine de bak bence. daha hoş şeyler bulabilirsin. a.s.

sağol cnm senin aklnda model varmı varsa atarmsın bana cnm?ben bunları beğendim

cnm bende sarısı var geçen sene aldım.. bi bakan bi daha bakıyo çok şık ve klas bi saat kesinlikle al derim ben..

cnm bende sarısı var geçen sene aldım.. bi bakan bi daha bakıyo çok şık ve klas bi saat kesinlikle al derim ben..

benimde aklımda o saat kaldı canlısınıda gördüm çok güzeldi bakalım ikisinn arasında klmıştım size bir sorayım dedim..

hadi bayanlar cvp bekliyorum..............

guzelde canim bu uzerindeki taslar dusuyo hemen alir almaz ojeler vaar ya hani parlatici onu sur benden soylemesi yoksa tek tek şıkligida gider taslarida a.s.

daha şıkır şıkır seyler var artık bileklik veya bilezik tarzı ..onlara da baksana bunlar klasik cok fazla..

canım ne tarz birşey arıyorsun, kayış şekli vs, neyle giyeceğin önemli.

benim guess in en beğendiğim saati bu.bir sonraki saatim bu olcak. ama senin gösterdiğine göre daha spor tabiki.
hosta10177saatvesaatcomjl2.jpg

daha şık olarak da bunu beğendim.
hosta10177saatvesaatcomhw5.jpg

Back
X