• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu saat oldu hala yanlizim..

duyguselimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
64
35
3
36
Evet cok yanlizim ne arkadasim ne dostum ne ailem var gelin olarak geldigim sehirde.. Esimin 7 sulalesi burda ben yapayanlizim deliricem galiba.. Ve su saat oldu esimde yok iki gun oncede yoktu ondan oncede.. Hergun bi bahane.. Oglum hergun soruyo anne babm nerde anne babam ne zaman gelecek..? Oda sıkıldı bende sıkıldım 4 duvarin icinde yanliz yasamaktan. Napicami bilmiyorum ne dusunucemide bilmiyorum en kotusu dayanamiyorum canim cok aciyo artik..

Eşinizin nereye gittigini biliyor musun8z ? Annesinin yan8nada gexe gunduz gidecek hali yok... Annesine gitse sizi neden goturmesin ? Sizin araniz esinizin ailesiyle nasil. ? Hicmi aileden sevdiginiz yakin gordugunuz biri yok ..

Ailem farkli bi sehirde zaten burali degilim ben karadenizliyim su an oldugum yer güneydoğu. Ailesinde bi gorumcem var ama arkadas gibi olmuyo iste bisey soylesem dertlesmek icin bi saat sonra esimden duyuyorum.. Amca teyze falan kendide gitmiyo anca bi cenaze bi dugunde goruyorum.. Kendisi iki gunde bi arkadaslariyla disarida yada farkli bahaneler kaynanamlara gidiyorum evet bi ora var zaten.. Cikiyorum gezeyim diye dolanip geliyorum ama sıkıliyorum. Yanliz basima dolan dur..

Eşin nerede sorması ayıp ?
Neden eve gelmiyor veya geç geliyor !
Bu tür insanlara da
bu melekler fazla !

Ya dedikodu cok sulalesinde gitmeye korkuyorum diger akrabalarinin yanina nefret ederim dedikodudan zaten kendide bu yuzden gitmiyo hayatimin kalanini burda bu sekilde yasamak istemiyorum..
Eşin nerede sorması ayıp ?
Neden eve gelmiyor veya geç geliyor !
Bu tür insanlara da
bu melekler fazla !

Ya isim uzadi diyo ya arkadasinda.. Dun iki saatlik yakin olan farkli bi sehire gitti saat 7 de ordan cikti aksam 12 30 du eve geldigi.. Soruyorum nerdesin diye yolu karistirdim yolu uzattim vs diyo.. Ya tas çatlasa 3 saat uzar yol 6 saatmi?

Ya dedikodu cok sulalesinde gitmeye korkuyorum diger akrabalarinin yanina nefret ederim dedikodudan zaten kendide bu yuzden gitmiyo hayatimin kalanini burda bu sekilde yasamak istemiyorum..

Ya isim uzadi diyo ya arkadasinda.. Dun iki saatlik yakin olan farkli bi sehire gitti saat 7 de ordan cikti aksam 12 30 du eve geldigi.. Soruyorum nerdesin diye yolu karistirdim yolu uzattim vs diyo.. Ya tas çatlasa 3 saat uzar yol 6 saatmi?

Peki hep mi bahanesi var ?
Yok arkadaşına gitmeyi anlarımda hafta 7 gün ise bunun 5 günü arkadaşında geçiyorsa sorarım tabi ki ne işin var diye ?
Hala sorumluluğunun farkında değil anlaşılan bekar sanıyor kendini heralde !!

Peki hep mi bahanesi var ?
Yok arkadaşına gitmeyi anlarımda hafta 7 gün ise bunun 5 günü arkadaşında geçiyorsa sorarım tabi ki ne işin var diye ?
Hala sorumluluğunun farkında değil anlaşılan bekar sanıyor kendini heralde !!

Evet bunu bende soyledim.. Gece yarilarina kadar beni birakip gidemezsin bekar degilsin diye defalarca soyledim bi hafta evde oturuyo sonra gene ayni bahaneler bahaneler.. Zaten evde oturuncada ya tel. Elinde yada tvnin basinda ne sohbet var nede cocuguyla ilgilenmek.. 8 sene sonra adam delirdi bende delirmek uzereyim ya bigun tv yi ya tlfnu yada onun kafasina bisey atarak kafasini kirarim diye korkuyorum kendimden..

Back
X