• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu saat oldu uyuyamadim yine eşim fosur fosur uyuyo gıcık

bir ilaç varmış arkadaş anlattı daha yeni başladı eşimin yemeğine çorbasına çayına suyuna damlatıyormuş adamı sakinleştirmek için.30 damlaya kadar çıkıyormuş.bu adamlar hasta gerçekten sorunları var ve onlar ilaç kullanmadığı için etrafındaki hasta ettikleri kullanıyor.aslı kullanmaları gereken onlar.siz de bir sorun eczacıya

ben niye sorucam ki? anlamadım o_O

Bozuk bir aile yapısında yetişmiş bozuk bir kişilik örneği kocanız. Allah aşkına hiç kusurunuz yokken bu kadar neden peşinde pervane olup dönüyosunuz ki. Yat güzel bi uyku çek hayatına devam et. Ev ile ilgili işlerini aksatma ki daha sonra bahanesi olmasın vay çamaşır yıkamıyosun vay temizlik yapmıyosun yemeksiz eve geliyorum vs vs ....
Dünya ya bir kere geliyosun hiç bir adam senden önemli olmamalı. Lütfen tavrını koy. Tartışma ama seninde bir birey olduğunu ve sana böyle davranamayacağını anlaması lazım.
İnsanla mutlu olmak için evlenirler hayatı iyisiyle kötüsüyle hastalığı ve sağlığı varlığı ve yokluğu payşamak için biraraya geliriz. Bu ne yaaaa paşidah sanki bana ya da şehzade kalırmayın şu adamların totosunu yahuuuu.....:stop:

Bozuk bir aile yapısında yetişmiş bozuk bir kişilik örneği kocanız. Allah aşkına hiç kusurunuz yokken bu kadar neden peşinde pervane olup dönüyosunuz ki. Yat güzel bi uyku çek hayatına devam et. Ev ile ilgili işlerini aksatma ki daha sonra bahanesi olmasın vay çamaşır yıkamıyosun vay temizlik yapmıyosun yemeksiz eve geliyorum vs vs ....
Dünya ya bir kere geliyosun hiç bir adam senden önemli olmamalı. Lütfen tavrını koy. Tartışma ama seninde bir birey olduğunu ve sana böyle davranamayacağını anlaması lazım.
İnsanla mutlu olmak için evlenirler hayatı iyisiyle kötüsüyle hastalığı ve sağlığı varlığı ve yokluğu payşamak için biraraya geliriz. Bu ne yaaaa paşidah sanki bana ya da şehzade kalırmayın şu adamların totosunu yahuuuu.....:stop:
Cok haklisin annemler de karıştı ben ayrilicam bundan girdim yattım yine başım zehir gibi arife gunu anası karı yuzunden yine zehir etti günümü bayramimi allah kahretsin bu adamı biticek bu iş ya da wallahi oldurmeyi düşünüyorum kendimi yine konuşmuyor benle

QUOTE="sebatiye, post: 37046543, member: 424775"]bir ilaç varmış arkadaş anlattı daha yeni başladı eşimin yemeğine çorbasına çayına suyuna damlatıyormuş adamı sakinleştirmek için.30 damlaya kadar çıkıyormuş.bu adamlar hasta gerçekten sorunları var ve onlar ilaç kullanmadığı için etrafındaki hasta ettikleri kullanıyor.aslı kullanmaları gereken onlar.siz de bir sorun eczacıya[/QUOTE]
Tamam canım sorucam eczaneye

Amaan allahim kiz gibi tripleri yok mu erkeklerin:KK11: kizlardan beterler :KK12:

bir ilaç varmış arkadaş anlattı daha yeni başladı eşimin yemeğine çorbasına çayına suyuna damlatıyormuş adamı sakinleştirmek için.30 damlaya kadar çıkıyormuş.bu adamlar hasta gerçekten sorunları var ve onlar ilaç kullanmadığı için etrafındaki hasta ettikleri kullanıyor.aslı kullanmaları gereken onlar.siz de bir sorun eczacıya
tavsiye ettiğin suç sayılıyor biliyorsun değil mi?

İki sene cocuk yapma bundan, aynı sekilde devam ederse de bosan gitsin...

Back
X