• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu saat oldu uyuyamadim yine eşim fosur fosur uyuyo gıcık

Eşim 29 yaşında iki aydir kus barış iyice arttı demek istedigim iki aydır hepben alttan aliyorum o bi kez bile neyin var uzatma demiyo kavga ister büyük ister küçük olsun :KK43:
Ve hep bi mukayese sen dedin mi yaptin mi sanki sen ne verdin ki falan yarisma diyorum bu bizi bi yere goturmuyo diyorum ses yok bu gece de sarildim iyi geceler askim desene diyorum inatla iyi geceler deyip askim demiyo beni seviyo musun dedim cevap yok kolunu cekti benden ben de delirdim isten eve geliyo sorun olmasa da ben konusmazsam konusmuyo yaklasmazsam yaklasmiyo aramiyo bisey yapmiyo ben oba nasıl davranirsam karşılığını vercekmis iyi davraninca yok ama bu kadar yaparsin deyp kesiyo camdan aaşağı atasim var adami su an ya

Amaannn acaba ben mi yazmıştım bu mesajı diye düşündüm bir an :)
Bizim 1 yıl bitti, alıştım artık, tribi tuttuğu zaman hiç ilgilenmiyorum
Devir totonu yat, bir süre sonra mecbur kalıyor normale dönmeye
Bişey sorma, seviyor musun falan, o kadar sessiz ol ki kudursun hırsından
İnatla söylemediği sözcüklerin üzerine gitme ve tabi ki sende söyleme :)
Şu aralar özür dilemeyi öğretmeye çalışıyorum, Allah yardımcımız olsun...

bçyle bir adi ile bir dakika evli kalmam kimse kusura bakmasın...sen köpek misin eğitim kampına almış eğitmeye çalışıyor kendince seni bu adam,kim oluyor konu sahibi...sen insansın bir ananın babanın evladısın..neden bu kadar peşinde koşuyorsun bu adamın,dön kıçını yat,o yokmuş gibi davran,çık gez,dolaş,hesap verme,sorarsa kapıyı göster,bak neler oluyor.
ayyy ben çıldırdım kocanıza burda olsa en yüksek binadan atarım aşağıya o derece yani.

Bu modelden bende var
Ne yapsan sökmez
Kapıyı göster, çıkıp gider, kuyruğunu asla titretmez :)
Ne zaman özlemek canına tak eder, o zaman da sana lütuf yapıyormuş gibi, affediyormuş gibi, hani bir şans daha veriyormuş gibi davranır:) Zamanla değişiyorlar, taktik savaşına dönüyor ve duruluyor bir süre sonra. En iyi ilacı umursamamak, kendi haline bırakmak lakin sağlam sinir istiyor. Bu modeller öyle kul köle olurum karıcığım aman ayrılmayalım modunda değil, kafasını kırsan kılını kımıldatmaz :) Törpüleniyor zamanla, tamamen düzelir mi bilmem, orasını yaşayıp göreceğiz ...

Bu modelden bende var
Ne yapsan sökmez
Kapıyı göster, çıkıp gider, kuyruğunu asla titretmez :)
Ne zaman özlemek canına tak eder, o zaman da sana lütuf yapıyormuş gibi, affediyormuş gibi, hani bir şans daha veriyormuş gibi davranır:) Zamanla değişiyorlar, taktik savaşına dönüyor ve duruluyor bir süre sonra. En iyi ilacı umursamamak, kendi haline bırakmak lakin sağlam sinir istiyor. Bu modeller öyle kul köle olurum karıcığım aman ayrılmayalım modunda değil, kafasını kırsan kılını kımıldatmaz :) Törpüleniyor zamanla, tamamen düzelir mi bilmem, orasını yaşayıp göreceğiz ...
ne diyim allah size sabır versin benim kocamında en ufak bir tartışmada hiç konuşmayıp bi köşeye sinmesine tahammül edemiyorum ben sizin ki ayrı bir dava..totolarını dönerken çakmakla yakacaksın bunları :KK70::KK70:

Ben artık kafayı mı yicem bilmiyorum 4 aylık evliyim sanki 40 yıl gecmis eskimiş bitmiş gibiyiz sürekli kavga edip eşimin barismak için hiçbir şey yapmaması yetti artık :KK43: ben yaklasinca da cevap vermiyo ben ne yaparsam karşılığını vercekmis benden gittikce uzaklasiyo her yönden sorunları ablasina anlatiyo onlar da ne diyolarsa duzeltmek icin hicbi sey yapmiyo hep ben ustune gidiyorum bundan da bıktım barismak icin o gönlümü alsın istiyorum boyle küs gergin olunca da mutsuzum çok :KK43: uyku yok iste ama onun umrunda değil hic konusmuyo dokunmuyo uyuyo iyice deliriyorum ben sariliyorum itiyo konusulmuyo da hemen of uf birakip gidiyo evden aptal gibi evlendim.ben bunla yaa anası davası ayrı dert bi de beni seven adam gitti ben de cok bittim daha şimdiden benim barisma cabalarima da cevap vermiyo iki aydır Napiyim ben :KK43:

bu kadar kocayı önemsemek de iyi değil bee bacım.al antidepresanını sen de kıçını devir uyu diyeceğim bu seferde boşarsın felan :mad:

Nisanliyken ayri sehirlerdeydik kv bana cok çektirdi ablasiyla sorunlar oldu ablası kocasini aldatiyodu bana anlatiyodu ben de uzak durmaya başladım sonra kız verem oldu adı çıktı falan duyuldu ben kötü oldum yapanin deil gorenin gözü oyuldu. Evlendik annesi sorunlu istemiyo beni benim babam da kanser evre 4 benim psikolojim cok bozuk evlilige de yansıdı muhtemelen eşim destek olmuyo bana hap kullanip onun istediklerine ozen gösteriyorum ütü sabah kahvaltı falan adam artık isten eve gec geliyo ilgi alaka yok ben cok mutlu olup yaklassam ben mi yapixam hep diye o nasıl hatasını anlayıp bana yaklasmiyo diye bi sey yapmak da istemiyorum artık ama boyle de cok mutsuzum

ee ilacın faydası olmadı mı? sen sakinleştin hayat normal peki şimdi sorun ne? adam kafasına neyi takıyor acaba? ablasının evliliğine bakıp evliliğe olan inancını mı kaybetti diyeceğim bir erkeğin bu sonuca varması yıllarını alır malum beyinle kalp arasında epey bir mesafe var.

sorunlu bir nişanlılık geçirmişsin, baban kanser hastası birde elin adamının nazıyla mı uğraşıyorsun??? kusura bakma o adama beni seviyor musun diye sorman hata!! tahammülün fazla olabilir arada küslük olmasın diye de düşünebilirsin ama hak eden adama kul olunur..fazla iyi niyet zarar arkadaşım gereksiz kaprislerle ömür geçirme!!!

Ben tahammül edemedim.
Bir süre sonra bunun psikolojik şiddet olduğunu farkettim.

allah sabrınızı artırsın küsen erkek cok zor:KK61: sen sinirden cıldırıyorsun artık bu sefer de bağırdıgın için suçlanıyorsun :KK43: bağırdığında sucluluk psikolojisinden bagırıyorsun sustugunda da hatanı kabul ediyorsunda susuyorsun hertürlü hatalı çıkartıyor seni son sen dengesizleşiyorsun önce böyle :KK57: sonrada böyle :confused: oluyorsun....

allah sabrınızı artırsın küsen erkek cok zor:KK61: sen sinirden cıldırıyorsun artık bu sefer de bağırdıgın için suçlanıyorsun :KK43: bağırdığında sucluluk psikolojisinden bagırıyorsun sustugunda da hatanı kabul ediyorsunda susuyorsun hertürlü hatalı çıkartıyor seni son sen dengesizleşiyorsun önce böyle :KK57: sonrada böyle :confused: oluyorsun....
ay ne güzel anlatmışın arkadaşım gülmekten yerlere yatttım hep biz haklıyken bagırdımız için bazende alttan aldımız iin biz suçlu oluyoruz ama bunların en güzel ilacı onları umursamamak kendiler gibi olmak işleri düşünce geldiklerindede biraz konuşmk

ee ilacın faydası olmadı mı? sen sakinleşyapayım diyo ayat normal peki şimdi sorun ne? adam kafasına neyi takıyor acaba? ablasının evliliğine bakıp evliliğe olan inancını mı kaybetti diyeceğim bir erkeğin bu sonuca varması yıllarını alır malum beyinle kalp arasında epey bir mesafe var.
Ilac iyi geldi biraz bu sefer sucum ne bilmiyorum her seferinde sen ne yapiyosun ki ben ne yapay
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin.

Bu abla eşinizin sorunlarını anlattığı kişi mi? Annenin derdi ne?
Yol yakınken dönmek iyidir de düzeltmek için çok çaba sarfetmeniz lazım :KK43:
Nişanlılığında hiç mi belli etmedi kendini?

-- Eski konularınızı okudum, yapabiliyorsanız yol yakınken dönün.
Yol yakinken ayril mi demek istedin

Isten ciktiktan üç saat sonra eve geldi. Hosbulduk diye laf sokuyo ben de konuşmuyorum oturuyo ole konusmuyo ben de beklemedim yemegi yedim konusmuyorum annesinde doyurmustur karnini zaten

Ilac iyi geldi biraz bu sefer sucum ne bilmiyorum her seferinde sen ne yapiyosun ki ben ne yapay

Yol yakinken ayril mi demek istedin

Hayatınız hakkındaki kesin kararları sadece kendiniz verirsiniz tabii ki. Eşiniz onunla paylaştığınız sırrı kaldırabilecek kadar olgun biri değilmiş diye düşündüm eskileri okuyunca.

Ben artık kafayı mı yicem bilmiyorum 4 aylık evliyim sanki 40 yıl gecmis eskimiş bitmiş gibiyiz sürekli kavga edip eşimin barismak için hiçbir şey yapmaması yetti artık :KK43: ben yaklasinca da cevap vermiyo ben ne yaparsam karşılığını vercekmis benden gittikce uzaklasiyo her yönden sorunları ablasina anlatiyo onlar da ne diyolarsa duzeltmek icin hicbi sey yapmiyo hep ben ustune gidiyorum bundan da bıktım barismak icin o gönlümü alsın istiyorum boyle küs gergin olunca da mutsuzum çok :KK43: uyku yok iste ama onun umrunda değil hic konusmuyo dokunmuyo uyuyo iyice deliriyorum ben sariliyorum itiyo konusulmuyo da hemen of uf birakip gidiyo evden aptal gibi evlendim.ben bunla yaa anası davası ayrı dert bi de beni seven adam gitti ben de cok bittim daha şimdiden benim barisma cabalarima da cevap vermiyo iki aydır Napiyim ben :KK43:

Eşim 29 yaşında iki aydir kus barış iyice arttı demek istedigim iki aydır hepben alttan aliyorum o bi kez bile neyin var uzatma demiyo kavga ister büyük ister küçük olsun :KK43:
Ve hep bi mukayese sen dedin mi yaptin mi sanki sen ne verdin ki falan yarisma diyorum bu bizi bi yere goturmuyo diyorum ses yok bu gece de sarildim iyi geceler askim desene diyorum inatla iyi geceler deyip askim demiyo beni seviyo musun dedim cevap yok kolunu cekti benden ben de delirdim isten eve geliyo sorun olmasa da ben konusmazsam konusmuyo yaklasmazsam yaklasmiyo aramiyo bisey yapmiyo ben oba nasıl davranirsam karşılığını vercekmis iyi davraninca yok ama bu kadar yaparsin deyp kesiyo camdan aaşağı atasim var adami su an ya

ablasının dolduruşuna geliyo belli ki. yüz verme alttan alma vs vs kendi kuyusunu kazıyor farkında değil. bir taraf alttan alacak evet ama inatla kin tutmak neyin nesi???
amacı ne ? işten çıktıktan 3 saat sonra eve gelen kocanın gözlerini oymak mübahtır arkadaşım.
4 aylık evliliğin 2 ayının kavgayla geçmesi hayra alamet değil. bu kadar kolayda değil aynı evde aynı yatakta yatıpta küs kalmak! :KK57:
bence bi takibe almanda fayda var. babanın oğluda olsa erkeklere güvenmemek lazım diye düşünüyorum hepsinin içinde bir pislik yatıyo çünkü :KK14:

E="cekilmezbirkiz, post: 37038469, member: 596642"]ablasının dolduruşuna geliyo belli ki. yüz verme alttan alma vs vs kendi kuyusunu kazıyor farkında değil. bir taraf alttan alacak evet ama inatla kin tutmak neyin nesi???
amacı ne ? işten çıktıktan 3 saat sonra eve gelen kocanın gözlerini oymak mübahtır arkadaşım.
4 aylık evliliğin 2 ayının kavgayla geçmesi hayra alamet değil. bu kadar kolayda değil aynı evde aynı yatakta yatıpta küs kalmak! :KK57:
bence bi takibe almanda fayda var. babanın oğluda olsa erkeklere güvenmemek lazım diye düşünüyorum hepsinin içinde bir pislik yatıyo çünkü :KK14:[/QUOTE]
Haklısın zaten ben de suphe de var bu konuda iş yerindeki sekreter basit bi kız diye kendisi soyledi bildigin yarı ciplak giyiniyo kız hatta iki kız var ama biri fena mesaj atip dogum gününü kutlucaz pasta alcaz nerdesin bilmem ne baya senli benli sohbetler allahim bi kavga ettik temmuzda o kiz yüzünden annem onlar yüzünden kavga etme onlardan ustunsun daha da onlara yonelir bosver dedi sabahtan aksama ufacik buroda dipdibeler benden daha cok goruyo kızı

Eşim 29 yaşında iki aydir kus barış iyice arttı demek istedigim iki aydır hepben alttan aliyorum o bi kez bile neyin var uzatma demiyo kavga ister büyük ister küçük olsun :(
Canim ya zaten sana.kendini kotu hissettirmek icin yapiyor bunlari.. Sen daha yeni evlisin o yuzden zor geliyor biliyorum.ama bir sure sonra duyarsizlasiyor insan.. Alisiyorsun yani.. Sen dayanabilirsen.dayan.sen.konusma bakalim o ne yapicak.. Seni cok iyi anliyorum..

Uğraşma, emek verme bu adama, babam kanser 4. Evre demişin git babana bak yanında ol, zaman geçir babanla, bırak bu manyağı, sülalesi ile başbaşa, Ben olsam yeminle tam da bunu yapardım ( Allah esirgesin, babanın da Allah yardımcısı olsun canım)

Back
X