• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu saate kadar beklemiştim oysa :(

aynı benı gördum ben de bole sınırle sonradan patlıyorum anca beklıyorum beklıyorummm ....

aynı benı gördum ben de bole sınırle sonradan patlıyorum anca beklıyorum beklıyorummm ....

Gerçekten de insan çok sinirleniyor. İstiyorum ki ben ona söylemeden yapsın. Ben söylemeden arasın, sorsun. Gerçekten söyleyince hiç kıymeti olmuyor. Sonra gel konuşalım dese bile insanın hele de o sinirle hiç konuşası gelmiyor. :1no2:

beklemeyın kızlar böyle erkeklerı sımartıp cıkartmayın tepenıze..hepımızın yaptıgı hatalar ıste..bız sevgımızden böyle davranıyorz duygusal yönumuz agır basıyor ama onlar anlamıyor sonucta bız kırılıyoruz he bır de kendılerını dunyanın en kıymetlı seyı olarak görmelerne de neden oluyorz o baska..bende gece yarılarna kadar beklerdm sabahn körunde sırf onu uyandrmak ıcın kalkardm saat kurup..tuvalete ble telefonlar gırerdm aradgnda acablmek ıcın..o ıse ısı toplantısı oldgunda arkdslarna takldgnda ve genellkle uyuykaldgnda hic de demezdi bu kız beklıodr sımdı ay arayamadm gec oldu dıye.. kı benm özellkle uyuyaklması cok olurdu bu saatlerce uyanmzdı ben de basna bısey geldı dıye sınır krzlerı gecırırdm butun gun ulasamycna sonrasnda yedı sekz saat sonra yuzden fazla aramdan snra ne var uyuodm nolcak bsy olmz ya dıodu ustune..ben cektgmle kalıodm o baska.)
bosuna stres sıkntı yapmayn kendınze degmez anlamıyorlar..anlamyana da bu kadar pohpohlamak gereksız bence..önce kendınze deger verın sız degl o kossun pesnzden o merak etsn sızı..sız acmayn bakalm telefonlarını bıraz sız bekletn bakın nasıl degısıyor roller o zaman..kadınlarn en buyuk hatası nasılsa cepte mesajını vermek erkeklere..bız senı sevıyorz mesajı verıoz ama o tas kafalar bunu böyle anlıyor..
ay bu gece gene femınıstlgm tavan yapms durumda:))

beklemeyın kızlar böyle erkeklerı sımartıp cıkartmayın tepenıze..hepımızın yaptıgı hatalar ıste..bız sevgımızden böyle davranıyorz duygusal yönumuz agır basıyor ama onlar anlamıyor sonucta bız kırılıyoruz he bır de kendılerını dunyanın en kıymetlı seyı olarak görmelerne de neden oluyorz o baska..bende gece yarılarna kadar beklerdm sabahn körunde sırf onu uyandrmak ıcın kalkardm saat kurup..tuvalete ble telefonlar gırerdm aradgnda acablmek ıcın..o ıse ısı toplantısı oldgunda arkdslarna takldgnda ve genellkle uyuykaldgnda hic de demezdi bu kız beklıodr sımdı ay arayamadm gec oldu dıye.. kı benm özellkle uyuyaklması cok olurdu bu saatlerce uyanmzdı ben de basna bısey geldı dıye sınır krzlerı gecırırdm butun gun ulasamycna sonrasnda yedı sekz saat sonra yuzden fazla aramdan snra ne var uyuodm nolcak bsy olmz ya dıodu ustune..ben cektgmle kalıodm o baska.)
bosuna stres sıkntı yapmayn kendınze degmez anlamıyorlar..anlamyana da bu kadar pohpohlamak gereksız bence..önce kendınze deger verın sız degl o kossun pesnzden o merak etsn sızı..sız acmayn bakalm telefonlarını bıraz sız bekletn bakın nasıl degısıyor roller o zaman..kadınlarn en buyuk hatası nasılsa cepte mesajını vermek erkeklere..bız senı sevıyorz mesajı verıoz ama o tas kafalar bunu böyle anlıyor..
ay bu gece gene femınıstlgm tavan yapms durumda:))

Bu cümlelerde esas katıldığım Cümle "Kadınların en büyük hatası nasılsa cepte mesajını vermek" oldu. Gerçekten de erkekler kadın onu biraz yüceltince kadını cepte görüyor. Halbuki ne yapcan İKİ İLERİ BİR GERİ, İKİ İLERİ BİR GERİ...:1closedeyes:

belki canı bişeye sıkkındır yada yalnız kalmak istemiştir ,gergindir ne bileyim işte banada oldu ,çok sevdiğim biriyle aylar sonra nette ben oyun oynayıp yatacam deşarj olduğumu hissediyorum oyun oynarken ne var bunda

Bu cümlelerde esas katıldığım Cümle "Kadınların en büyük hatası nasılsa cepte mesajını vermek" oldu. Gerçekten de erkekler kadın onu biraz yüceltince kadını cepte görüyor. Halbuki ne yapcan İKİ İLERİ BİR GERİ, İKİ İLERİ BİR GERİ...:1closedeyes:

''O açılacaaaaak,sen kapayacaaaaaan''sengözlerimebaksanab
Eski bir Türk filmi repliği
Hoca tutuluyor görgü ve erkekleri baştan çıkarmayı öğretmek için esas kıza:smiley-cool:
Hoca,etek giyip mahsuscuktan açacaksın,sonra aaaa diyip kapatacaksın,
erkekler buna bayılır tarzında söylüyor bu:
''O açılacaaaaak,sen kapayacaaaaaan''
cümlesiniyerimseniben
Yani erkek milletine direk sevgi göstermeyeceksin.Farkındaysanız, acaba diye düşündürebiliyorsak erkekleri kıymetliyiz,açık olmak onların nezdinde işlem tamam mesajıyla eş değer:kahve:

Ya erkeklerın genelı boyle odun oluyo zaten...
ama sunu bılelım hanımlar:Bayanlar cok ınce dusunen hassas yabılı varlıklar...
Erkekler ıse ınce dusunemıyolar sonra sen kırıldım ınceldım dedgınde gelıp ne var bunda bısey yokkı abartıyosun dıyebılıyolar..
benım bi teyzem var annem anlatmısı... bu teyzem nısnalıyken bı gun nişanlısı gelmıs nolur ısmıhan a bısey soylıcem bı gorusebılırmıyım dıye yalvarmıs.. teyzem zor kadın ya cok ısrar edınce eh tamam goruseyım bı demıs.. nişanlısı nolur ben baska sehırdeyım bana mektup yaz demiş gorustuklerınde... teyzem ıse kesınlıkle olmaz yazmam bekleme demiş... tabı bu olay 60 lı yılların sonları... ama annem derkı teyznın nısanlısına olan bu tutumu cok serttı ama evlendıklerınde nişanlsı onu hep el ustunde tutmasına sebep oldu... hala bıle teyzen ne derse onu yapar enişten...
erkeklere hıc bı zaman CEBıNDEYıM mesajı vermemk gerekıyo hatta zor kadın olacaksın bırazda bence:jeyyar:

Sen onun aramasını beklediğini söylememişsin... O da anlamamış haliyle...Sen "yok" demişsin ...

Sonra da nasılsa aranızda sorun yok diye , bilgisayarda oyun oynamayı istemiş ...

Yani "erkekler Mars'tan , kadınlar Venüs'ten " olayı olmuş be tatlım..

Sen onu beklediğini, özlediğini söyleseydin eminim her şey daha farklı olurdu...

Biz böyleyiz işte gün boyu konuşmasak bunun telafisini bekleriz, bunun yerine bi de bilgisayara gösterdiği ilgiyi göremeyince de üzülürüz...
Uzakta olmanın da verdiği bir zorluk bu...ıletişim eksikliği yani...Herkesin başında olan şeyler...
Üzülme ve direk konuş her şeyi...

anlamadığım şey..neden konuşmaktan korkuyoruz? neden hissettiklerimizi söylemekten çekiniyoruz yada hep erteliyoruz? yok önce o söylesin,yok şu huyu sinirlerimi bozuyo,yok öyle demek istemedim ama dedim..gibi birsürü ertelenmiş,pas geçilmiş hisler..kalbimizi açmassak o ilişkiden ne bekleyebiliriz ki? kimse beynimizden geçeni okuyamaz..herkesin ayrı bi dünyası ayrı bi kişiliği var..benim aklıma gelen onunkine gelmiyo olabilir..ama ben aklıma geleni uslubunca ona söyleyebilirim..belki onunda aklına yatar..belki etkilenir..belki hoşuna gider,, kim bilir belki değişir..sürekli bi yarış halindeyiz..önce o yapsın,sonra ben söyliyim..gibi..genel düşünürsek,ortalama 20 yıl sonra bi adamla tanışıyoruz..oda 20 yıl sonra bi kadınla..ama biz o yaşanan 20 yılın üstüne bi sünger çektirip bizim gibi düşünmesini yaşamasını bekliyoruz..ama onca yılda onu biz şekillendirmedikki..doğdu,çocukluk yaşadı,ergenlik dönemi atlattı..kimbilir ailesinde neler yaşadı gördü..okula gitti..tonla insanla tanıştı kaynaştı,üzdü,üzüldü..ağladı ağlattı..binbir çeşit sey işte..bizim gibi yani..bu sorunları çözmek için şeffaf iletişim şart..konuşalım sorunlarımızı ..anlatalım...ilk adımı sen at.nolucakki yani..ölcekmiyiz? sonraki adım ondan gelir zaten..genel yazdım ben bunları..hoşumuza gitmeyen şeyleri eşimizle,sevgilimizle,arkadaşımızla yada ailemizle konuşalım

ay bu erkeklerr bazen ne kadar odun oluyor yaa, ne düşüncesiz oluyorr deli oLuyorummmmmmmmmmmmm :kızgın:

belki canı bişeye sıkkındır yada yalnız kalmak istemiştir ,gergindir ne bileyim işte banada oldu ,çok sevdiğim biriyle aylar sonra nette ben oyun oynayıp yatacam deşarj olduğumu hissediyorum oyun oynarken ne var bunda

Yok suprensesi ben zaten 7/24 benle canlı yayın yapsın, durmadan arasın sorsun istemiyorum. Her boş vaktini benle değerlendirsin demiyorum. Elbette onun da sıkıntıları olacak. Ama diyorum ki "canım şuan internette konuşmak istemiyor de. Oyun oynamak istiyorum. de" Ama o ne yapıyor. Net birşey söylemiyor. Ben sürekli beklemedeyim. Bekletiyor beni. Net konuş ben de işimi bileyim.

Sen onun aramasını beklediğini söylememişsin... O da anlamamış haliyle...Sen "yok" demişsin ...

Sonra da nasılsa aranızda sorun yok diye , bilgisayarda oyun oynamayı istemiş ...

Yani "erkekler Mars'tan , kadınlar Venüs'ten " olayı olmuş be tatlım..

Sen onu beklediğini, özlediğini söyleseydin eminim her şey daha farklı olurdu...

Biz böyleyiz işte gün boyu konuşmasak bunun telafisini bekleriz, bunun yerine bi de bilgisayara gösterdiği ilgiyi göremeyince de üzülürüz...
Uzakta olmanın da verdiği bir zorluk bu...İletişim eksikliği yani...Herkesin başında olan şeyler...
Üzülme ve direk konuş her şeyi...

Gerçekten bu konuyu ilk açtığımda da dedim içimden bu sefer kırılmasın incinmesin demiyeceğim. KOuşmanın başında yok mok dedim ama oyun oynicam diyince açık açık atladım. Ben seni beklemiştim diye. Ama yine olumlu tepki alamadım ondan.

anlamadığım şey..neden konuşmaktan korkuyoruz? neden hissettiklerimizi söylemekten çekiniyoruz yada hep erteliyoruz? yok önce o söylesin,yok şu huyu sinirlerimi bozuyo,yok öyle demek istemedim ama dedim..gibi birsürü ertelenmiş,pas geçilmiş hisler..kalbimizi açmassak o ilişkiden ne bekleyebiliriz ki? kimse beynimizden geçeni okuyamaz..herkesin ayrı bi dünyası ayrı bi kişiliği var..benim aklıma gelen onunkine gelmiyo olabilir..ama ben aklıma geleni uslubunca ona söyleyebilirim..belki onunda aklına yatar..belki etkilenir..belki hoşuna gider,, kim bilir belki değişir..sürekli bi yarış halindeyiz..önce o yapsın,sonra ben söyliyim..gibi..genel düşünürsek,ortalama 20 yıl sonra bi adamla tanışıyoruz..oda 20 yıl sonra bi kadınla..ama biz o yaşanan 20 yılın üstüne bi sünger çektirip bizim gibi düşünmesini yaşamasını bekliyoruz..ama onca yılda onu biz şekillendirmedikki..doğdu,çocukluk yaşadı,ergenlik dönemi atlattı..kimbilir ailesinde neler yaşadı gördü..okula gitti..tonla insanla tanıştı kaynaştı,üzdü,üzüldü..ağladı ağlattı..binbir çeşit sey işte..bizim gibi yani..bu sorunları çözmek için şeffaf iletişim şart..konuşalım sorunlarımızı ..anlatalım...ilk adımı sen at.nolucakki yani..ölcekmiyiz? sonraki adım ondan gelir zaten..genel yazdım ben bunları..hoşumuza gitmeyen şeyleri eşimizle,sevgilimizle,arkadaşımızla yada ailemizle konuşalım

Gerçekten çok güzel bir yorum yapmışsın teşekkür ederim. Ama benim sorunum galiba fazla konuşmak. Ha bir de şu var. Bir insan vardır çok laf eder hiçbişey anlatmaz. Bir insan vardır iki kelimeyle herşeyi anlatır. Ben konuştukça açılıp derdimi daha net anlatabilenlerdenim. Ha bu arada da bazı yazılarımda dedim. Önce o söylese ben söylemeden yapsa falan diye ama gerçekten hep ben hep ben olmuyor. Biraz da o adım atsa. Bence bir erkek kadına bir adım atınca kadın koşuyor ona. Ama bir kadın bir erkeğe bir adım atınca ya adam iki ileri bir geri yapıyor ya da o da ancak bir adım atıyor. :kızgın:

Arkadasım zor durum anlamıyorlar çogu zaman..aslında kötü olduklarından degil çevremdeki tüm kız arkadaslarımın erkek arkadasları böyle aslında..açıkça söylesen de bikaç a sonra bunlar degişiyor ilgi açısından..nasılsa benim psikolojisi...hep gizemli kadın olmak da zor şahsen ben yapamıyorum canım..

Arkadasım zor durum anlamıyorlar çogu zaman..aslında kötü olduklarından degil çevremdeki tüm kız arkadaslarımın erkek arkadasları böyle aslında..açıkça söylesen de bikaç a sonra bunlar degişiyor ilgi açısından..nasılsa benim psikolojisi...hep gizemli kadın olmak da zor şahsen ben yapamıyorum canım..

Seni o kadar iyi anlıyorum ki... Gizemli kadın olmamak lazımmış zaten onu anladım. Hem beceremiyoruz hem de onlar sıkılıyor. Bizi de sıkıyorlar. İki üç gün telefonda soğuk konuştum. Bugün bana hayret verici bir şekilde "neler oluyor? ne oldu?" dedi. "Sanki senin eski heyecanın kalmadı" dedi. Demek ki imadan da anlıyorlarmış ama işine gelmeyince anlamamazlık yapıyorlarmış. Bunu bilmek de kötü. Ama ben de bu kez lafımı esirgemedim. Ektiğini biçiyorsun dedim.:oklava:

ya ben anlamıyorum,sevmenin değer vermenin bedeli bu mudur,sevilen insan niye kıymetini bilmez bu sevginin,sevgi gördükçe niye tepene çıkar,aksine beni bekleyen birisi varsa gecikeceksem ne biliyim bi mazeretim varsa arar söylerim sevgilime,gecikicem biraz şurdayım şunlayım ben arıycam seni diye,gelincede ararım nettede makul bi süre konuşurum sonrada oyun oynamak istiyosam oynarım yani kaçıyomu oyun:kızgın:

canım onlar duygusuz tabı dugusal onlarıda vardır gercı basta ılsıkılerde erkekler romantık duygusal oluyorlar sonra ne oluyorsa odunlasıyorlar acaba suc bızedemı bız mı bırseylerde hata yapıyoruz senın butun gun beklemem onu nıcın hıc bırsey ıfade etmıyor ama o senı bekleseydın senın ıcın gıderkı butun gun senı bekledıgı ıcın kosa kosa nete gırer konusurdun ıste bızımler erkeklerın farkı bu canım

her yazılanı okudum kızlar ve anladım ki pek çoğumuzun derdi aynı.. öyle çok büyük beklentilerimiz yok, deli divane olsun ölsün aşkımızdan istemiyoruz.. birazcık anlayış birazcık ilgi bekliyoruz ama yine de bulamıyoruz.
önceleri kendime kızıyordum çok beklentim var diye ama şimdi farkediyorum ki aslında hiçbirşey beklememişim ondan..
hep sevgi veren, hep değer veren ve bunu gösteren.. sayfalarca yazılarla şiirlerle onları krallar yerine koyan bizleriz.. tepemize çıkarıyoruz sonra hakediyoruz böyle umursanmamayı. zaten o benim, ömür boyu bana baki kalacak diye görülüyoruz.. kaçan biz olsaydık, aylarca "seni seviyorum" dememizi bekleselerdi çok daha değerli olurduk eminim..
zararın neresinden dönülürse kar arkadaşlar.. yaşadıklarımızdan pay çıkarıp ona göre davranırsak herşey düzelir diyemem ama belki birçok şeyi değiştirir ve kendimizi daha iyi hissederiz. bu hayat bizim ve tekrarı yok, en çok kendimize değer vermeli ve bize verilen zamanı çok iyi kullanmalıyız.. yerimseniben

Gerçekten bu konuyu ilk açtığımda da dedim içimden bu sefer kırılmasın incinmesin demiyeceğim. KOuşmanın başında yok mok dedim ama oyun oynicam diyince açık açık atladım. Ben seni beklemiştim diye. Ama yine olumlu tepki alamadım ondan.

Ben bir de şöyle düşünüyorum ,bazı erkekler telefonda konuşmayı sevmiyor...

Benim eşim de sevmezdi hiç , hep kısa tutardık konuşmalarımızı çünkü uzadıkça hep kavga ederdik...

Ben eşime biz nişanlıyken (ayrı şehirlerdeydik) sorardım;
-Telefonla konuşmakla yüz yüze olmak arasındaki fark ne diye ?
O da;
-Dağlar kadar fark var ... Telefon hiç zevk vermiyor , demişti...

Al benden de o kadar... Ama uzaktayken sanırım bayanlar daha istekli oluyor "bari telefonda sesini duyayım" diyor...

Back
X