- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi ilkduyansenol
dün eşim ve kendi memleketlileriyle pikniğe gittik,bir gün öncesindende eltim aradı kayınvalidemlerde geliyor diye.ben biliyorumki gezme oldummu işin içinde kv hayatta duramaz,neyse gittik akşama kadar oğlumu yanına çağırıpta ki öz torunu sarıldığını dahi görmedim.sesimi hiç çıkarmadım kimse sevmek zorunda değil.akşam dönüş zamanı eltimler kv siz alın dedi biz başka yere geçicez dedi,eşimde bizim araba dolu dediki doğruydu.ayrıca eşimde tavırlı çünkü torununun doğum gününde dahi aramamış biridir annesi ,eşim arkadaşınıda davet etmişti onun arabası boş olduğu için onlarla gitti.bugün sabah arkadaşım aradı napıyosun diye, bende iyiyi falan, demezmi kv eve gelene kadar kustu diye.bende görmemiş gibi yerse öle olur dedim.siz hiç konuşmadınız küsmüsünüz dedi evet dedim, ben konuşmuyorum dedim.oda farkında zaten ''bunlarda bir hava zaten'' demiş.çocuğa bakmıyorum diye bana tavır yapıyolar demiş demişde demiş.bende dedimki hadi beni boşver çocuğunun dedikodusunumu yapıyor size dedim.piknikte eltimlere tabak yapmalar onlar biyere gidiyor acıkırlar falan diye ,benim eşim onun çocuğu değilmi.?şuan okadar çok sinirliyimki bu zamana kadar hiç birşey söylemedim hep içimde taşıdım ama eşime söylesemmi diyede kararsızım.hayır bu benim arkadaşım değil başka biride olur ki sen bizim arkadaşımızı ne kadar tanıyorsunda dedikodu ediyorsun.geçen sene tatile gittilerde çocuğu hasta ettilerde hep ben baktımda allah seni bildiği gibi yapsın baktığıda 4 saat onuda zorla çağıra çağıra eşim getirtti
Son düzenleme: